NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 23:37

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre. Politiet ber samtidig om tips og videoopptak fra vitner i forbindelse med hendelsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møllenberg, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To nye, siktet, etter, knivstikking
Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 06 sep 22 kl. 17:57

Nekter straffskyld etter knivstikking på Furuset

Den unge mannen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på Furuset mandag kveld nekter straffskyld. Det opplyser vedkommendes forsvarer, Sugin Varatharajan, til NRK. Forsvareren sier at hans klient har forklart at han handlet i selvforsvar.

Klartale - 06 sep 22 kl. 12:33

To menn er siktet etter knivstikking

To menn ble skadet i knivstikkingene på Furuset i Oslo mandag. Begge to har fått status som siktet. Den ene blir etterforsket for drapsforsøk.

Klartale - 07 sep 22 kl. 11:10

En person utskrevet fra sykehus etter knivstikking

To personer ble knivstukket mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset i Oslo. Her ble to personer knivstukket på to døgnDen ene er siktet for drapsforsøk.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:25

Én til sykehus etter mulig knivstikking på Stovner

Store styrker fra Oslo-politiet er tirsdag formiddag på Stovner etter melding om mulig knivstikking. – Det er to skadde på stedet, men vi vet ikke noe om skadeomfanget eller hvordan de er blitt skadd. Det er derfor vi sier at dette er en mulig knivstikking, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther til NTB.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:14

Ny mann siktet etter knivstikking

Fredag kveld ble en ny mann pågrepet og siktet i Møllenberg-saken. Lørdag ettermiddag vil påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes begjære mannen varetektsfengslet i Trøndelag tingrett.

Klartale - 06 sep 22 kl. 08:15

To alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Oslo-politiet fikk melding om knivstikking klokka 16.42 mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset T-banestasjon.

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

Flere siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag, melder NTB..

Aftenposten - 20 aug 22 kl. 09:11

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Slemmestad

En kvinne er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble alvorlig skadet i en knivstikking på Slemmestad i Asker fredag….

Aftenposten - 20 aug 22 kl. 09:11

Kvinne siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Asker

En kvinne er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble alvorlig skadet i en knivstikking i Slemmestad i Asker fredag….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein til sjukehus etter ulykke i Brønnøy

Ein person er frakta til sjukehus etter at ein bil køyrde i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland søndag kveld. To andre som sat i bilen er køyrde til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 10 minutter siden

ANC drøftar Ramaphosas framtid

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa så ut til å ta det med ro mens ANC søndag drøfta den politiske framtida hans etter skuldingar om korrupsjon. Røyster i både partiet og opposisjonen krev at han går av som følgje av ein skandale som involverer funn av kontantar på garden hans. Presidenten var ikkje med på møtet i ANCs arbeidsutval, som fant stad nokre dagar etter at ein uavhengig parlamentarisk komité offentleggjorde ein rapport om at presidenten kan ha brote korrupsjonslova.

NRK - 15 minutter siden

Jernbanestreik fortsetter i Storbritannia

Den viktigste fagforeningen til britiske jernbanearbeidere har avvist det siste tilbudet fra arbeidsgiverne, og dermed fortsetter togstreiken. Rail Delivery Group (RDG) tilbød 8 prosent lønnsøkning og en garanti mot oppsigelse av overtallige ansatte fram til april 2024. Men få timer etter var tilbudet avvist av Rail, Marine and Transport Union (RMT).

NRK - 15 minutter siden

En til sykehus etter ulykke i Brønnøy

En person er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen mellom Brønnøy og Grane på Helgeland. To andre som satt i bilen er kjørt til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 30 minutter siden

Mange branner fra sør til nord preget helgen

En rekke boligbranner kostet to menneskeliv og gjorde mange husløse den andre helgen i advent. Når vinteren melder sin ankomst, øker antallet branner. – Det er synd å si det er som normalt, men så vidt vi har registrert så langt, så er det slettes ikke uvanlig, sier administrerende direktør Rolf Søtorp i Norsk brannvernforening til NTB.

NRK - 4 timer siden

Brann i enebolig i Kirkenes – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 3 timer siden

Brann i Bergen

Det brenn i eit hus i Osvegen ved Valle i Fana bydel. Huset skal vere under oppføring. Naudetatane er i gang med å sløkke brannen.

NRK - 2 timer siden

Brannen i Kirkenes under kontroll

Brannvesenet i Kirkenes skal nå ha kontroll på brannen i et hus på Prestøya, melder politiet i Finnmark. Alle nødetater rykker ut etter melding om brann i en enebolig. Ingen kom til skade i forbindelse med brannen, men huset er ikke beboelig i natt, sier Jørgen Haukland Hansen ved politiets operasjonssentral.

NRK - 2 timer siden

Brann i bygning i Holmestrand

Eit bygg under oppføring står fram som fullstendig nedbrent ved fylkesveg 312 på Grenneslinna i Holmestrand. Sløkkearbeidet held på framleis, men faren for spreiing skal minke. Brannvesenet er på staden og driv med nedkjøling av omkringliggande for å hindre spreiing.

NRK - 2 timer siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com