NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:08

NRK - 20 dec 23 kl. 09:50

To millioner ekstra til Matsentralen fra regjeringen

Til sammen bevilges 16,4 millioner kroner til matsentralene i 2023, etter en økning på to millioner kroner i endringen av statsbudsjettet i desember. – En økning på to millioner kroner gjør at bevilgningen til Matsentralen blir på til sammen 16,4 millioner kroner. Dette bidrar til at matsentralene kan nå ut til flere, uttaler landbruks- og matminister Geir Pollestad (Sp) i en pressemelding. Landbruks- og matdepartementet har over flere år satt av midler til matsentralene i budsjettet. Økningen på to millioner ble besluttet i endringsrunden av statsbudsjettet i desember, og kommer i tillegg til rundt 14 millioner kroner som Stortinget tidligere har bevilget.
Les mer på NRK


Les mer om:
Matsentralen, Geir Pollestad, Stortinget, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To millioner, ekstra, til, Matsentralenfra , regjeringen
Klartale - 20 dec 23 kl. 10:25

Matsentralen får ekstra penger

Matsentralen deler ut mat til fattige og de som trenger det. Dette året har vært vanskelig for mange.Dårlig økonomi, dyre varer og tjenester og høye renter.

Klartale - 26 okt 23 kl. 06:00

Dette koster de norske fotballspillerne

Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard er Norges to spillere som er verdt milliarder. Det skriver nettstedet Transfermarkt.Nettstedet har sett på verdien på spillere.

NRK - 13 nov 23 kl. 18:10

Matsentralene sliter med å få tak i nok mat til jul

Siden sommeren 2022 har matsentralene over hele landet opplevd en betydelig økning i behovet for mathjelp. Daglig leder Per Christian Rålm i Matsentralen Norge sier til Dagen at det er snakk om en dobling i etterspørselen siden da. Pågangen har bidratt til at det i perioder har vært vanskelig å skaffe tilstrekkelig med mat inn til sentralene.

Klartale - 08 dec 23 kl. 06:00

Hvem kan få ekstra sosialhjelp til jul?

Har du en vanskelig økonomi, kan du få sosialhjelp. Til jul kan det bli mange ekstra utgifter. Da kan Nav gi deg ekstra sosialhjelp.

Klartale - 08 apr 24 kl. 10:28

Nå kan vi alle få bedre råd

Partene ble enige til slutt. Etter å ha vært i mekling hele helga. Folk vil kunne merke årets lønnsoppgjør på lommeboka, mener de.

Klartale - 06 dec 23 kl. 13:20

Dette er regjeringens rikeste

Skattelistene for 2022 er lagt ut. Det skjedde onsdag morgen.Tallene viser at Gustav Magnar Witzøe er Norges rikeste.

NRK - 30 apr 24 kl. 17:17

Deler ut 286 millioner kroner ekstra til fritidsaktiviteter

Deler ut 286 millioner kroner ekstra for fritidsaktiviteter Gjennom den nye handlingsplanen «Alle inkludert!» innfører regjeringen 43 tiltak for å øke deltagelsen i kultur, idrett og friluftsliv. Blant tiltakene er å få ned prisene og kostnadsdrivere på aktiviteter, Gjøre et større mangfold av tilbud tilgjengelig for flere og å mer kunnskap om sosial ulikhet og effekter av tiltak.

VG - 28 okt 23 kl. 16:13

Lover fattig-kamp i budsjettet: - Folk skal slippe å gå sultne til sengs

SV varsler kamp for høyere ytelser og mot økende forskjeller i budsjettforhandlingene med regjeringen. Det første som må på plass er minst 10 millioner mer til matsentralen, sier Kirsti Bergstø..

NRK - 13 maj 24 kl. 09:00

Regjeringen med 250 millioner til helsevesen i Nord-Norge

Nå lover regjeringen 250 millioner kroner ekstra til Helse Nord. Pengene er satt av i revidert budsjett, som legges fram tirsdag. – Velferdsstaten skal være vår aller beste helseforsikring, og da må folk uansett om det er i by eller bygd, nord eller sør eller øst eller vest være trygge på at helsetjenestene våre er gode.

NRK - 23 nov 23 kl. 09:56

Det Mosaiske Trossamfund får 200.000 i ekstra statsstøtte

Regjeringen gir 200.000 kroner i ekstra statsstøtte til Det Mosaiske Trossamfund for økte kostnader i år. Samtidig varsler kommunal- og distriktsminister Erling Sande (Sp) at trossamfunnets søknad om ekstra midler neste år skal bli vurdert i budsjettprosessen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 30 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 2 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 1 time siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com