NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 18:28

NRK - 28 apr 23 kl. 02:39

To militærhelikoptre styrtet i USA

To militærhelikoptre har styrtet i delstaten Alaska i USA, opplyser den amerikanske hæren. Helikoptrene var på vei tilbake fra en treningsflygning da ulykken skjedde torsdag. Nødetatene jobber på ulykkesstedet nær Healy i Alaska, heter det i en uttalelse fra den amerikanske hæren. Ifølge en talsperson for hæren var det to personer om bord i hvert av helikoptrene. Skadeomfanget er ukjent.
Les mer på NRK


Les mer om:
Alaska, USA, Healy, AH, Apache, Fort Wainwright, Fairbanks, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To militærhelikoptre, styrteti , USA
NRK - 30 aug 23 kl. 21:40

Seks ukrainske soldater omkom i helikopterulykke

Seks ukrainske soldater mistet livet da to militærhelikoptre kolliderte øst i Ukraina, opplyser det ukrainske forsvaret. Ukrainske medier skriver onsdag at ulykken skjedde tirsdag i nærheten av byen Kramatorsk øst i landet og at det dreier seg om to militærhelikoptre av typen MI-8. Disse er mye brukt av det ukrainske forsvaret.

Klartale - 15 aug 23 kl. 06:00

Fikk militær opplæring i USA før de tok makta

Makten ble nylig kuppet i Niger. Det er det fjerde kuppforsøket siden 1980. En militærgruppe gikk til angrep på de som styrer landet.

Klartale - 26 sep 23 kl. 13:30

Sør-Korea hadde sin første militærparade på 10 år

6.700 soldater marsjerte gjennom Seouls gater. Seoul er hovedstaden i Sør-Korea.

Klartale - 29 aug 23 kl. 08:29

Fly styrtet på Toten. To menn døde

To menn døde da flyet styrtet. De to mennene var rundt 30 år og 50 år, ifølge avisa VG. De pårørende er varslet og får hjelp.

NRK - 20 sep 23 kl. 12:19

Russisk kampfly skal ha styrtet

Et russisk kampfly av typen Su-34 har styrtet, angivelig under en øvelsesflygning sørvest i landet. – Mannskapet på to skjøt seg ut og ble fraktet til flybasen, står det i en uttalelse fra forsvarsdepartementet i Moskva, ifølge det statskontrollerte nyhetsbyrået Interfax onsdag. Begge pilotene oppgis å være uskadd.

NRK - 27 aug 23 kl. 09:44

Tre døde da amerikansk militærfly styrtet i Australia

Tre marinesoldater mistet livet da et V-22 Osprey-fly fra det amerikanske forsvaret med over 20 personer om bord, styrtet søndag under en øvelse i Australia. Det er det amerikanske militæret som melder at tre av soldatene på flyet mistet livet. Lokalt politi meldte tidligere at 23 personer på flyet ble skadd, og at fem av dem ble fraktet til sykehus i Darwin, hvorav en er kritisk skadd.

NRK - 24 jun 23 kl. 02:53

Wagner-sjef hevder de har skutt ned russisk militærhelikopter

Wagner-sjefen hevder at styrkene hans har skutt ned russiske militærhelikoptre, melder nyhetsbyrået AFP natt til lørdag. Det er ikke bekreftet av andre kilder..

NRK - 06 jan 23 kl. 19:00

USA gir 3,75 milliarder dollar i militær bistand til Ukraina

Blant annet skal Ukraina for første gang få rundt 50 stormpanservogner av typen Bradley, noe Det hvite hus bekreftet allerede torsdag. Den militære bistandspakken som ble presentert fredag, er den største siden Russland invaderte Ukraina. Her inngår militært materiell hentet fra Pentagons egne lagre.

NRK - 24 apr 23 kl. 06:33

Sipri: Verden brukte rekordmye på våpen i fjor

Verdens samlede militærutgifter var på 2240 milliarder dollar – cirka 24.000 milliarder norske kroner – i 2022. Det går frem av den årlige oversikten fra det svenske fredsforskningsinstituttet Sipri.

Klartale - 27 okt 23 kl. 08:12

USA har angrepet i Syria

---Ekstra kort og klartUSA sier soldatene deres blir angrepet i Irak og Syria.De skylder på grupper som Iran støtter.Nå har USA svart på angrepene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

NVE undersøker Nord Pools håndtering av strømtabbe

NVE har startet undersøkelser etter at en feilhandel fra det Norge-baserte strømselskapet Kinect Energy førte til minuspriser i Finland. – Vi ser svært alvorlig på at slike hendelser oppstår. I tillegg til store økonomiske konsekvenser kan de gi utfordringer i driften av kraftsystemet, sier Tore Langset, direktør for Reguleringsmyndigheten for energi (RME) som ligger under Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE).

NRK - 2 timer siden

Domstol i USA: Trump ikkje immun mot sivile søksmål etter kongresstorminga

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Politikar kasta ut av kongressen

Republikanaren George Santos vert utvist av kongressen i dag, melder Reuters. 311 stemte for at han skulle ut, kor 115 av desse var republikanarar, ifølgje TV-kanalen CNN. Santos skal ha loge seg til kongressen og er tiltalt for å ha brukt stolne valkampmiddel til personleg bruk..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank leiar søksmål mot Silicon Valley Bank

Norges Bank og det svenske pensjonsfondet Sjunde Ap-fonden er utnemnde av ein amerikansk domstol til å vera hovudsaksøkar (Lead Plaintiff) i det pågåande gruppesøksmålet mot Silicon Valley Bank (SVB). Det skriv Noregs Bank i ei pressemelding Oljefondet og andre investorar leid store tap på sine investeringar i SVB på grunn av feilaktig informasjon og rapportering av finansielle forhold og risikostyring frå den amerikanske banken..

NRK - 1 time siden

FN-domstol: Venezuela ikke kan annektere deler av naboland

Den internasjonale domstolen i Haag har gitt Venezuela ordre om å unngå handlinger som endrer statusen for et område landet gjør krav på i nabolandet Guyana. Kjennelsen fra ICJ kommer to dager før en planlagt folkeavstemning i Venezuela om det omstridte territoriet. Domstolen nevner ikke folkeavstemningen konkret, men sier Venezuela «må avstå fra enhver handling som vil endre statusen som for tiden gjelder for det omstridte området».

NRK - 1 time siden

Minst 182 pasienter berørt av ny feil i Helseplattformen

Det skriv Adresseavisen. St. Olavs Hospital skal ha oppdaga feil i legemiddellistene, stadfestar sjukehusdirektør Gretje Aasved overfor avisa fredag.

NRK - 1 time siden

Hizbollah: To drept i israelsk angrep mot grenseby i Libanon

To personer ble drept da Israel skjøt mot byen Houla sør i Libanon, ifølge den Hizbollah-kontrollerte TV-stasjonen Al-Manar. Den iranskstøttet militsgruppen og israelske styrker skjøt mot hverandre over grensen tidligere på dagen, slik de har gjort en rekke ganger de siste ukene. Hizbollah sier de angrep en gruppe israelske soldater fredag.

NRK - 2 timer siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 1 time siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 1 time siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com