Dagbladet > Nyheter

Sunday, 24 October, 11:46

Dagbladet - 17 jul 21 kl. 17:33

To måneders regn på to dager

Storflommen i Sentral-Europa kom som følge av et intenst regnvær. Nå har minst 150 mennesker mistet livet..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sentral-Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To måneders, regnpå to , dager
NRK - 21 jul 21 kl. 17:39

Regn for ett år falt på tre dager

En kjempeflom i Kina har tatt minst 25 liv og 200.000 er evakuert. Flommen rammer Henan-provinsen og hovedstaden Zhengzhou, som ha rvært utsatt for noe av det kraftigste regnet på tusen år.

NRK - 18 jul 21 kl. 11:45

Kraftig regn og flom i Italia

Kraftig regn har ført til oversvømte elver og flom flere steder i Italia. På Sicilia er nødtjenestene kalt inn hundrevis av ganger, skriver NTB. Det er ikke rapportert om veldig omfattende skader.

NRK - 29 jul 21 kl. 12:01

Norgesrekord i regn på Tjøme

Ifølge Meteorologisk institutt er det satt seks rekorder på mengde regn på 10, 15, 30, 45, 60 og 90 minutter. Eksempelvis kom det på 10 minutter 26,5 millimeter regn og på 90 minutter 82,4 millimeter..

Klartale - 13 okt 21 kl. 17:00

Nå nærmer vinteren seg

Pernille Borander jobber ved Meteorologisk institutt. Hun sier vi bør forberede oss på kaldere vær i dagene fremover.– I Nord-Norge begynner det å bli ordentlig kaldt.

NRK - 24 jul 21 kl. 18:14

Mer regn i vente i Tyskland

Nye regnmengder skaper uro vest i Tyskland, bare dager etter at uvær førte til flommer som kostet minst 179 personer livet. Leder for nødetatene i regionen, Begona Hermann, sier at værmeldingene viser at enkelte områder kan få kraftige byger og storm, og mellom 30 og 40 liter regn per kvadratmeter. Innbyggerne har fått tilbud om evakuering i flere av områdene som allerede er hardt rammet av flom..

Aftenposten - 16 aug 21 kl. 15:56

Kabul kan falle på 90 dager, mente amerikanerne. Tre dager senere hadde det skjedd. Hvordan kunne de bomme så kraftig?

Taliban kan ta Kabul på 90 dager, sa amerikansk etterretning. Fire dager senere kontrollerte de ekstreme islamistene….

NRK - 25 aug 21 kl. 13:13

Mot sommer-rekord i Oslo

Sommervarmen holder seg. Med rundt 20 grader i hele Sør-Norge ut august kan det bli rekord i antall dager med over 20 grader, røper meteorologen overfor NTB. – Vi ser at Blindern i Oslo har hatt 76 dager med temperaturer over 20 grader i løpet av juni, juli og august.

NRK - 21 jun 21 kl. 08:20

Får 15 måneders etterlønn

Ettersom Schram har en avtale om ni måneders oppsigelsestid, skal han være rådgiver for styret frem til slutten av mars 2022. Han vil i den perioden motta sin nåværende lønn, og deretter få 15 måneder med etterlønn, opplyser Norwegian i børsmeldingen. Styret forsøkte å få etterlønnen på et nivå som gjenspeiler utfordringene industrien står overfor, men lyktes ikke med å komme frem til en avtale, heter det i meldingen..

NRK - 21 jun 21 kl. 12:10

– Overrasket over å få sparken

– Styrets beslutning om å gi meg sparken kom svært overraskende på meg, sier avsatt toppsjef i Norwegian Jacob Schram. Han sier han har vært villig til å revidere etterlønnsavtalen, som gir ham 15 måneders etterlønn etter ni måneders oppsigelsestid. – Jeg har kommet med konkrete tilbud som ville ha redusert denne i betydelig grad.

NRK - 05 okt 21 kl. 10:20

Tre års fengsel for voldtekt

En mann i 30-årene er i lagmannsretten dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt en sovende kvinne. Hendelsen skjedde første juledag i 2019 hjemme hos kvinnen i Asker, melder NTB. Under rettssaken i Borgarting lagmannsrett torsdag i forrige uke forklarte kvinnen at hun våknet av at mannen forgrep seg på henne, men at hun ikke klarte å gjøre eller si noe.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Dro på konsert - to dager etter var hun døden nær

- Det kunne vært unngått med en enkel blodprøve, hevder 22 år gamle Marte Øines Larsen..

Dagbladet - 1 time siden

Tviler på kronprinsens nye superplan

Oljegiganten Saudi-Arabia lover at de skal kutte CO₂-utslippene til null innen 2060. Det tror ikke norske klimaforskere er mulig..

Dagbladet - 1 time siden

Full ordkrig: - En vits

Den kontroversielle republikanske kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene havnet i munnhoggeri med medlemmer av 6. januar-komiteen, deriblant Trump-kritiske republikaneren Liz Cheney..

Dagbladet - 13 timer siden

To knivstikkinger i Trondheim

To personer er alvorlig skadd etter to knivstikkinger lørdag kveld i Trondheim. Politiet mener hendelsene ikke har sammenheng..

Dagbladet - 13 timer siden

Melding om to knivstikkinger i Trondheim

Politiet har meldt om to ulike knivstikkinger i Trondheim lørdag kveld. Det er uvisst om det er sammenheng mellom de to hendelsene..

Dagbladet - 16 timer siden

- Vi klarer ikke gi god behandling

Dagbladet - 18 timer siden

Sprer corona-rykte: - Koordinert innsats

Kinesiske diplomater og statlige medier skal ha lagt skylda amerikanerne, og mener en av havets skapninger brakte coronaviruset til Kina..

Dagbladet - 19 timer siden

Reiseblogger skutt i ferieparadis

To kvinner ble drept og tre turister ble skadd etter de havnet i en skuddveksling mellom narko-gjengmedlemmer på en restaurant i Mexico. En av de drepte er en California-basert reiseblogger..

Dagbladet - 21 timer siden

«Drittlei» møkkete gulldass

- Burde gjøres mer når trøkket er såpass stort..

Dagbladet - 21 timer siden

Vilde (27) fikk sjokktelefon - nå advarer hun andre

Tirsdag ble Vilde Strand Garvik vekket av kjæresten klokka 07 på morgenen. - Sjekk Instagram!.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt