Klartale > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:17

Klartale - 31 maj 22 kl. 13:30

To måneder med koronaregler er over

Shanghai er Kinas nest største by. For to måneder siden ble mange smittet av korona-viruset. Det førte til at Kina lagde strenge regler for å hindre at viruset spredde seg.Millioner av folk fikk ikke forlate leiligheten sin. Folk fikk ikke nok mat og de fikk panikk og var desperate.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Kinas, Kina, Pearson, Shanghai, The Guardian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To månedermed , koronareglerer , over
NRK - 05 apr 22 kl. 20:17

Seks gutter kjent skyldig i gjengvoldtekt – dømt til fengsel

Seks gutter som på gjerningstidspunktet var 15 og 16 år gamle, er av Borgarting lagmannsrett funnet skyldig i grov voldtekt eller medvirkning til dette, skriver NTB. To av guttene medvirket til voldtekten ved å ta med seg fornærmede til et skur i et skogholt, hvor de overlot henne forsvarsløs til resten av vennegjengen. Tre av guttene brukte vold og trusler for å skaffe seg seksuell omgang med jenta, som da var 15 år.

NRK - 13 jan 22 kl. 10:07

Kina stenger to sykehus etter koronabråk

To sykehus i den nedstengte kinesiske byen Xian er blitt stengt, angivelig for å rette feil etter at de avviste svært syke pasienter på grunn av koronaregler. Xian har vært stengt ned og innbyggerne måttet holde seg hjemme i tre uker i tråd med Kinas strenge null-covidstrategi. Kinesiske helsebyråkrater måtte beklage i forrige uke etter at bilder og video kom ut i sosiale medier av en kvinne mens hun satt på en plaststol utenfor sykehuset i et hav av blod.

NRK - 09 nov 21 kl. 11:04

Munnbindpåbud i Trondheim vrakes

Et flertall av politikerne i formannskap vraket kommunedirektørens innstilling til koronaregler. De vil utsette saken og bestille et nytt forslag til regler. Dermed er kommunedirektørens forslag, basert på faglige råd fra kommuneoverlegen, forkastet av de folkevalgte, skriver Adresseavisen..

NRK - 11 feb 22 kl. 14:38

Frankrike opphever munnbindpåbud

Franske koronaregler vil ikke lenger påby folk å bruke munnbind innendørs fra og med 28. februar, bekrefter landets helsedepartement fredag. Departementet viser til en bedring i smittesituasjonen som årsak til lettelsen.

NRK - 19 feb 22 kl. 00:06

Johnson har svart på spørsmål fra politiet

Storbritannias statsminister Boris Johnson har besvart politiets spørsmål om festingen i Downing Street. Det opplyser hans kontor, ifølge nyhetsbyrået AFP. Britisk politi etterforsker påstander om at Johnson har deltatt på samlinger som kan ha brutt landets strenge koronaregler..

NRK - 13 apr 22 kl. 17:35

Hellas opphever koronaregler i sommer

Fra og med 1. mai vil man ikke lenger måtte vise fram vaksinebevis på restauranter og i butikker i Hellas, opplyser landets helseminister onsdag, ifølge NTB. Kravene om at skolebarn og lærere må teste seg blir også fjernet, men munnbind vil være påbudt innendørs fram til 1.

Klartale - 01 aug 22 kl. 11:59

Slutt på koronaregler for innreise til Frankrike og New Zealand

Fortsatt er det mange i Frankrike som blir smittet med korona-viruset. Men myndighetene i landet fjerner korona-regler for innreise. Fra mandag trenger ikke turister vise fram gyldig korona-sertifikat.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 02 apr 22 kl. 18:23

FN: Våpenhvilen i Jemen er iverksatt

En to måneder lang våpenhvile i Jemen er i gang, opplyser FNs spesialutsending Hans Grundberg lørdag. – Den to måneder lange våpenhvilen startet kl. 16 GMT (kl.

Klartale - 24 jun 22 kl. 06:00

Abiy sier han er klar for tøffe fredssamtaler

Abiy og regjeringen har vært i krig med Tigrayfolkets frigjørings-front (TPLF) i 19 måneder. Da han sendte hæren mot Tigray var det for å få kontroll på den delen av landet igjen.Men det som skulle bli en kort krig, viste seg å bli alt annet enn det.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 5 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

Klartale - Igår: 06:00

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 21:27

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - Igår: 16:45

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - Igår: 15:10

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - Igår: 14:00

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - Igår: 13:44

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - Igår: 11:30

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - I førrgår: 10:41

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - I førrgår: 08:51

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com