NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:14

NRK - 02 apr 24 kl. 19:48

To kvinner funnet fastbundet og mishandlet

I Stockholm har politiet funnet to kvinner fastbundet og mishandlet i en leilighet, skriver Aftonbladet. En mann er mistenkt for handlingene og er pågrepet av politiet. De tror at kvinnene også er blitt utsatt for trusler. Det skal også ha blitt funnet et våpen i leiligheten. Utover dette har ikke politiet anledning til å kommentere hendelsen ytterligere, skriver avisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stockholm, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To kvinner, funnet, fastbundetog , mishandlet
Klartale - 27 nov 23 kl. 06:00

– Heldigvis var bussen fylt med kvinner

– Mange kvinner sier at hvis de jogger og ser en mann bak dem, vil de bevege seg raskere. Det sier Poloko Ntshwarang i Botswana til avisa Sunday Standard. Hun har doktorgrad og kan mye om likestilling og filosofi.

Aftenposten - 12 feb 24 kl. 10:47

7-åringen ble funnet fastbundet til en seng. Faren holdt seg for ørene da tiltalen ble lest opp.

Rettssak i Bergen: 7-åringen ble funnet fastbundet til en seng.

VG - 12 feb 24 kl. 09:45

Syvåring ble funnet fastbundet og mishandlet – far svarer ikke på skyldspørsmålet

Saken felte et helt byråd. Nå møter guttens far i tingretten i Bergen..

Aftenposten - 14 mar 24 kl. 12:08

Gutt ble funnet mishandlet og fastbundet til seng. Far dømt til ni års fengsel.

Faren møtte opp i retten i rullestol og med et tørkle surret rundt hodet..

Klartale - 06 dec 23 kl. 06:00

Slik påvirker syklusen kvinner

Mathilde Pilskog og Siri Moseng Reiersen er begge opptatt av kvinners helse. De har lært seg mer om kvinners syklus. Begge forteller at de lærte for lite da de var unge.

Klartale - 04 mar 24 kl. 14:50

Likestillingen går riktig vei. Men det er fortsatt forskjeller

Statistisk sentralbyrå (SSB) har undersøkt hvordan det går med likestilling i norske kommuner. Likestillingen i Norge går sakte riktig vei. Forskjellene mellom kvinner og menn blir mindre.

Klartale - 29 nov 23 kl. 06:00

Lang vei til likestilling

Du skulle tro at kvinner kunne ta buss uten å bli klådd på i 2023. Slik er det ikke. I India prøver de å gjøre noe.

VG - 15 feb 24 kl. 04:57

Mishandlingssaken veltet byråden: – Vondt å følge med på rettssaken

En syvåring ble funnet skadet og fastbundet i sin egen seng. Tidligere byrådsleder Roger Valhammer (Ap) sier det er vondt at det skjedde på hans vakt..

VG - 15 feb 24 kl. 19:09

Barnevernet om mishandlingssaken: – Hadde ingen mistanke om vold

Det tok 32 dager fra faren meldte fra til barnevernet, til syvåringen ble funnet skadet og fastbundet til sengen. Torsdag forklarte barnevernet seg..

Klartale - 04 apr 24 kl. 13:04

Delte meninger om når kvinner skal få ta abort

«Hele ideen om at en kvinne har rett til å bestemme over sin egen kropp, og at hun kan gjøre som hun vil med den, er helt absurd».Når skal en kvinne få avbryte en graviditet? I dag kan den gravide selv velge abort til og med uke 12.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 45 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 2 timer siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com