NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 10:50

NRK - 28 apr 23 kl. 09:21

To kasser med dynamitt funnet i Grimstad

To kasser med dynamitt ble funnet langs fylkesvei 404 i Grimstad fredag morgen. – Dette er trolig mistet fra en transport. Politiet har tatt hånd om kassene og levert disse tilbake til entreprenør. Det blir opprettet en sak på forholdet, opplyser Agder politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grimstad, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To kassermed , dynamitt, funneti , Grimstad
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 25 maj 23 kl. 11:40

Gunnar Grimstad er død

Den tidligere NRK-profilen Gunnar Grimstad er død etter en tids sykdom. Han ble 82 år gammel. Grimstads familie har gitt NRK godkjenning til å omtale hans bortgang.

NRK - 31 mar 23 kl. 14:42

Viser bilder av kokain-beslaget

Politiet i Oslo sendte fredag ut bilder av det største kokain-beslaget i norsk historie. Torsdag opplyste Tolletaten om at 820 kilo kokain ble beslaglagt på bananlageret til Bama i Oslo. Tolletatens folk tok seg inn på lageret hvor det var losset flere hundre kasser med bananer.

NRK - 31 jul 23 kl. 19:26

Turgåer fant dynamitt: Bombegruppa tilkalt

En turgåer i Vennesla har funnet noe som formentlig er dynamitt i terrenget på Skarpengland i Agder. Politiet har fått bistand fra bombegruppen til å håndtere funnet, skriver Agder politidistrikt på X/Twitter. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 16.

NRK - 15 nov 23 kl. 22:41

Stoppet bilfører med dynamitt i bilen

Politiet i Troms har fremstilt mann for blodprøve etter mistanke om ruspåvirket kjøring. – Han er «kjenning» av politiet, og ble observert kjørende av politipatruljen, melder politiet på X. Det ble funnet dynamitt og fenghetter i bilen..

NRK - 05 jan 23 kl. 02:34

En skadd i brann i Grimstad

Det brant i en leilighet i Grimstad natt til torsdag. En skadd person ble hentet ut av røykdykkere. Politiet fikk melding om brannen like før klokka 2.

NRK - 13 mar 23 kl. 23:11

Krisestab på Ålesund sykehus etter datasvikt

Både alarmsystem og datanettverket er nede på Ålesund sykehus i kveld. Årsaken er ukjent, men sykehuset jobber på spreng for å finne og løse feilen, sier kommunikasjonsdirektør May-Helen Molvær Grimstad. Hun sier sykehusets kriseberedskap gjør at pasientsikkerheten er ivaretatt slik at det skal være trygt å være pasient på sykehuset.

NRK - 11 jul 23 kl. 12:49

To av tre bibelskoler gikk i minus i fjor – én gikk så det suste

Bibelskoler i Norge sliter med underskudd. Dårlige søkertall, kutt i støtte og høye strømpriser skal være grunnen. Bibelskolen i Grimstad skiller seg ut.

NRK - 27 jul 23 kl. 13:43

Etterlyser vitner etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser vitner etter en alvorlig voldshendelse i Grimstad natt til torsdag 20. juli. To personer ble slått ned inne på Cafe Galleri midt i Grimstad sentrum rundt klokken 01.

NRK - 20 aug 23 kl. 04:41

Hjemmelagde bomber står bak eksplosjonene i Sverige

Sverige rammes stadig av bombeangrep fra kriminelle. Angrepene skjer ofte på nattetid, gjerne mot inngangspartier i boligblokker, restauranter eller andre bygg. De fleste av bombene som er sprengt i år ha vært hjemmelagde med blant annet dynamitt, melder Sveriges Radio.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 2 minutter siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 45 minutter siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 15 minutter siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.

NRK - 30 minutter siden

Rapport om Riksrevisjonen legges fram torsdag

Utvalget som har sett på hvordan Riksrevisjonen jobber, skal overlevere sin innstilling til Stortinget torsdag. Utvalget ble satt ned av Stortinget i 2021. Det ble bedt om å evaluere Riksrevisjonens virksomhet og foreslå en ny lov.

NRK - 30 minutter siden

India: Straks fremme hos innesperrede

Redningsarbeidere har gravd seg fram til de 41 gruvearbeiderne som har vært innesperret i en tunnel i India i 17 dager. Tidligere tirsdag sa indiske myndigheter at de bare var fem meter unna å nå igjennom til de 41 arbeiderne. De skal nå hentes ut i trygghet, sier en tjenesteperson til Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet fremstilles for fengsling

Den 18 år gamle kvinnen som er siktet for å ha drept en 22 år gammel mann i Porsgrunn natt til mandag, fremstilles i dag for varetektsfengsling. Kvinnen godtar å bli fengslet og kommer derfor ikke til å møte i retten. 18-åringen hadde et forhold til drapsofferet og de to flyttet før helgen inn i leiligheten der drapet skjedde.

NRK - 45 minutter siden

Signerte avtale i Oslo

Filippinske myndigheter og kommunistbevegelsen (NDFP) har inngått en avtale om å starte formelle fredsforhandlinger etter mer enn 50 år med konflikt. Avtalen ble signert i Oslo rådhus torsdag 23. november 2023, men partene offentliggjorde avtalen først tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

Nordea: Tyder på uendret rente i desember

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

Påkjørselen på Solli plass: fremstilles for varetektsfengsling

Mannen som er drapssiktet etter påkjørselen ved Solli plass må møte i Oslo tingrett i ettermiddag. Der fremstilles han for varetektsfengsling. Politiet begjærer siktede fengslet i fire uker med restriksjoner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com