NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:15

NRK - 26 jul 21 kl. 16:15

To helikoptre i leteaksjon

Dykkere og to helikoptre leter etter en person som skal være utsatt for en drukningsulykke i Steinkjerelva i Trøndelag. En mann skal ha blitt sett ute i vannet før han forsvant. Ingen er imidlertid meldt savnet og nødetatene foretar en rundspørring blant badegjestene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Steinkjerelva, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To helikoptrei , leteaksjon
NRK - 21 jul 21 kl. 10:17

To helikoptre i leteaksjon

To helikoptre leter etter en mann i en båt i skjærgården i Kragerø. Politi og redningsskøyta har lett etter mannen siden klokka 04.30.

NRK - 16 aug 21 kl. 04:36

Mann funnet etter leteaksjon

En 37-åring kom fredag kveld bort fra turkameraten sin i Femundsmarka i Innlandet. Etter en omfattende leteaksjon ble mannen funnet i god behold natt til mandag. Store letemannskaper var med i leteaksjonen for å finne mannen, både helikoptre, frivillige og letehunder..

NRK - 02 aug 21 kl. 17:34

Mann funnet etter leteaksjon

En 35 år gammel mann ble funnet etter en leteaksjon ved Sognefjellshytta i Innlandet mandag. Mannen gikk fra Nørdstedalseter i Breheimen søndag kveld. Han hadde bestilt plass på Sognefjellshytta natt til mandag, men dukket ikke opp.

NRK - 11 maj 21 kl. 13:54

Kjempesprekk for redningshelikoptre

Kostnadene i forbindelse med overgangen fra Sea King-helikoptre til de nye AW101 Sar Queen-helikoptre øker med over 2 milliarder kroner. Det går fram av revidert nasjonalbudsjett, melder Teknisk Ukeblad. I budsjettet legges det fram en ny styrings- og kostnadsramme for anskaffelsesprosjektet på 14,8 milliarder.

Aftenposten - 16 aug 21 kl. 20:05

Soldater rømte Afghanistan før Kabul falt. Usbekistan sier de har tvunget ned 46 fly og helikoptre.

Usbekistan sier de har tvunget ned 46 afghanske fly og helikoptre. Tre fly skal også ha landet i Tadsjikistan..

NRK - 26 aug 21 kl. 12:16

Forsyner naboland med våpen

Russland forsyner Afghanistans naboland med våpen, skriver NTB. Russland har mottatt nye bestillinger på våpen og helikoptre fra sentralasiatiske land som grenser til Afghanistan, etter Talibans overtakelse av landet. – Vi jobber med en rekke bestillinger av russiske helikoptre, brannvåpen og moderne systemer for grensebeskyttelse fra land i regionen, forteller lederen for Russlands statlige våpeneksportør Rosoboronexport, Aleksandr Mikheev, til nyhetsbyrået RIA Novosti..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 11:25

Her flyr Taliban amerikanske helikoptre. Islamistene kan ha overtatt vestlig militærutstyr verdt tosifrede milliardbeløp.

USAs skattebetalere alene har betalt for 75.000 kjøretøy og 200 fly og helikoptre til Afghanistan..

NRK - 14 maj 21 kl. 17:12

Leteaksjon etter to barn

Det er iverksatt en leteaksjon på Byneset i Trondheim etter at to barn på seks år ble meldt savnet fredag. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 22 maj 21 kl. 18:13

Leteaksjon i Meldal

Det er iverksatt leteaksjon i Meldal. Det søkes etter en mann i slutten av 60-årene. Nødetatene, redningshelikopter og frivillige er i søk, melder politiet..

NRK - 07 jun 21 kl. 01:29

Leteaksjon i Salangsdalen

Det er iverksatt en leteaksjon i området Masterbakkvatna i Salangsdalen i Troms etter en mann i 60-årene. Han dro på ut på tur fredag, og har ikke gitt livstegn fra seg siden lørdag formiddag. Vedkommende beskrives som turvant.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Beruset 16-åring bak rattet

Politiet stoppet en bilsjåfør etter tips om at vedkommende var beruset. Billisten var en gutt på 16 år. Den foreløpige blåseprøven indikerte en promille på rundt 1,2, tvitrer politiet i Sør-Vest..

NRK - 1 time siden

USA håper på samtale med Frankrike

USA ønsker å få diskutere med Frankrike om sin forsvarsavtale med Australia på FNs generalforsamling neste uke, opplyser utenriksdepartementet fredag. – Frankrike er en viktig partner og vår eldste allierte, skrev talsmann for utenriksdepartementet, Ned Price på Twitter fredag. Den diplomatiske striden oppsto da en omfattende forsvarsavtale mellom USA, Australia og Storbritannia ble kunngjort onsdag.

NRK - 1 time siden

USA stenger grenseovergang

USA har stengt en grenseovergang i Texas der tusenvis av migranter har strømmet inn i landet. Samtidig skal et stort antall migranter sendes tilbake til- Haiti. Ifølge en tjenestemann skal USA sende et «massivt» antall migranter fra grensa i Texas til Haiti med fly.

NRK - 1 time siden

NTL vil endre navn

Tiden har løpt fra navnet til fagorganisasjonen Norsk Tjenestemannslag (NTL). Nå ønsker de å skifte til et mer kjønnsnøytralt navn. Forbundet organiserer ansatte i offentlig sektor, som for eksempel i universiteter, Nav, Avinor og NRK, og ble startet så langt tilbake som i 1947.

NRK - 1 time siden

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - 1 time siden

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

NRK - 1 time siden

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 1 time siden

Person slått ned i Oslo

En person skal ha blitt slått ned i Oslo natt til lørdag. Fornærmede blødde fra hodet da politi og ambulanse kom frem. Gjerningspersonene har løpt fra stedet, og patruljer søker i området, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

To tenåringer til sykehus

To 15 år gamle gutter er fraktet til Haukeland sykehus etter at motorsykkelen de satt på kjørte av vegen ved Øygarden natt til lørdag. Begge falt i sjøen, men var bevisste, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Koronabøter i retten

To kvinner som nektet å betale bøtene de fikk for brudd på koronabestemmelsene i Bergen november i fjor, får ankesaken sin behandlet i Gulating lagmannsrett. I Bergen tingrett i juni ble kvinnene dømt til å betale bøter på henholdsvis 12.000 og 6.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt