NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:32

NRK - 24 okt 21 kl. 21:38

To er etterlyste etter knivstikking

Ytterlegare to personar er sikta for grov kroppsskade etter at ein mann i 20-åra vart knivstukken på Møllenberg i Trondheim laurdag kveld. Dei to er er etterlyste internasjonalt, seier påtaleansvarleg Anne Haave i Trøndelag politidistrikt til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møllenberg, Trondheim, Anne Haave, Trøndelag, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To er etterlyste, etter, knivstikking
NRK - 23 okt 21 kl. 22:27

Ny knivstikking i Trondheim

Politiet i Trondheim melder om en ny knivstikking i Ila. En person er kjørt til St. Olavs hospital.

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 15:10

Fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en mann i 20-årene ble livstruende skade etter knivstikking i sentrum av Oslo natt….

Aftenposten - 12 jul 21 kl. 15:10

17-åring fremstilt for varetektsfengsling etter knivstikking

Politiet etterlyser vitner etter at en mann i 20-årene ble livstruende skadet etter en knivstikking i Oslo sentrum natt….

NRK - 23 jul 21 kl. 11:34

Ingen tatt etter knivstikking

Politiet jaktar framleis ein mann i 50-åra etter det som truleg var knivstikking i Sandnes seint i går kveld. Dei har søkt etter mannen i heile natt med alle tilgjengelege ressursar. – Vi held fram med same innsats i dag, seier påtaleansvarleg Halvor Mathias Haver Elde.

NRK - 25 okt 21 kl. 13:27

To nye siktet etter knivstikking

Ytterligere to personer siktet etter knivstikking på Møllenberg i Trondheim lørdag. Dermed er fire personer siktet etter voldshendelsen på Møllenberg, opplyser politiet i en pressemelding. En siktet er foreløpig sjekket ut av saken, men vedkommende beholder formell status som siktet inntil videre.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:14

Ny mann siktet etter knivstikking

Fredag kveld ble en ny mann pågrepet og siktet i Møllenberg-saken. Lørdag ettermiddag vil påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes begjære mannen varetektsfengslet i Trøndelag tingrett.

NRK - 04 nov 21 kl. 16:34

Varetektsfengsla etter knivstikking

Mannen som mandag ble pågrepet etter knivstikking ved Oslo sentralstasjon, er varetektsfengsla i fire uker, sikta for blant annet grov kroppsskade. Det opplyser politiet til NRK. De vil ikke gi flere opplysninger om saken.

VG - 08 aug 21 kl. 04:05

Til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet jobber med å sikre spor etter en knivstikking på Grünerløkka..

VG - 14 aug 21 kl. 06:20

Alvorlig skadet etter knivstikking i Sandvika

En person er operert for stikkskader i halsen etter en knivstikking i Sandvika fredag kveld..

NRK - 24 sep 21 kl. 13:38

Død etter knivstikking

En person er erklært død etter en mulig knivstikking i Asker. Politiet jakter på en gjerningsperson, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt