NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 13:59

NRK - 04 aug 21 kl. 21:30

To døde i skogbrann i Bulgaria

Skogbranner herjer i flere regioner i Bulgaria. To skogsarbeidere har mistet livet i den sørvestlige regionen Sandanski, opplyser myndighetene. Fire hus i en landsby brant ned i en annen skogbrann i Starosel-regionen. Bulgaria har vært rammet av en hetebølge den siste tiden som har sendt temperaturen over 40-gradersmerket flere steder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bulgaria, Sandanski, Starosel

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To dødei , skogbranni , Bulgaria
NRK - 01 maj 21 kl. 20:16

Mot nyvalg i Bulgaria

Det må holdes nyvalg i Bulgaria i juli etter at soslalistpartiet takket nei til å lede regjeringen. Det var valg i Bulgaria 4. april og etter det har to andre partier takket nei til å prøve å sette sammen en styringsdyktig regjering..

NRK - 29 apr 21 kl. 06:06

Bulgaria anklager Russland

Bulgaria innkaller Russlands ambassadør etter flere eksplosjoner i våpendepoter. Landet mener russisk etterretning står bak for å hindre våpeneksport til bla Ukraina. Tsjekkia har beskyldt Russland for å stå bak en eksplosjon i et våpenlager i 2014..

NRK - 11 jul 21 kl. 20:12

Dødt løp før valget i Bulgaria

Et nytt protestparti i Bulgaria ledet av en underholdningsartist ligger an til å få nesten like stor oppslutning som Bojko Borisovs regjeringsparti, melder NTB. Borisov har sittet med makten i nesten ti år, og søndagens valg er det andre på tre måneder..

NRK - 11 jul 21 kl. 23:14

Dødt løp i Bulgaria-valg

Et nytt protestparti i Bulgaria, ledet av en underholdningsartist,ligger an til å få nesten like stor oppslutning som Bojko Borisovs regjeringsparti. Borisov har sittet med makten i nesten 10 år, og søndagens valg er det andre på tre måneder. Ifølge flere valgdagsmålinger har sangeren og talkshow-verten Slavi Trifonovs populistparti gjort det enda bedre enn sist..

NRK - 11 jul 21 kl. 23:14

Lavt frammøte i Bulgaria-valg

Regjeringspartiet GERB ligger an til å få mellom 22,1 og 23,5 prosent av stemmene i søndagens valg i Bulgaria. Det nye partiet ITN (Det er slikt et folk) får i følge prognosene mellom 21,5 og 22,3 prosent, noe som er en solid framgang fra forrige valg da partiet fikk 17 prosent. Valgdeltakelsen var søndag laber, melder NTB.

NRK - 12 jul 21 kl. 09:21

Seier for Borisov i Bulgaria

Statsminister Bojko Borisov og det konservative regjeringspartiet GERB taper oppslutning, men ligger an til knapp seier i Bulgaria. Da 95 prosent av stemmene fra søndagens valg i landet var talt opp, hadde GERB 23,9 prosents oppslutning. Utfordreren, rockestjernen og talkshow-verten Slavi Trifonov og hans nydannede protestparti ITN, har fått 23,7 prosent av stemmene, ifølge valgkommisjonen i landet..

VG - 12 aug 21 kl. 11:48

Bulgaria og flere svenske regioner kan få karantenekrav på mandag

Ni svenske regioner som i dag er grønne, har steget opp på oransje eller rødt smittenivå. Det har også Østerrike, Bulgaria og Slovenia..

NRK - 12 sep 21 kl. 06:56

Nytt valg i Bulgaria i november

Bulgarias president Rumen Radev kunngjorde lørdag at det skal holdes valg i landet 14. november. Det blir landets tredje parlamentsvalg i år.

VG - 19 sep 21 kl. 12:57

Jubel i Bulgaria: – Endelig kom lønnen fra Norge

De kom til Norge for å jobbe, men ble lurt trill rundt – og dro blakke tilbake til Bulgaria. Nå kan Hrabrin Haralanov og andre juble over etterbetalte penger fra Norge..

NRK - 18 apr 21 kl. 23:10

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt