NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 23:05

NRK - 22 jan. 21 kl. 13:18

To døde på sjukeheim

To bebuarar ved Langhus bu- og servicesenter som var smitta av den britiske mutasjonen av koronaviruset, er døde. Det melder FHI. Dei to personane var over 90 år gamle. Utbrotet ved sjukeheimen inkluderer så langt 22 tilsette og 12 bebuarar..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus, FHI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To døde, sjukeheim
NRK - 12 feb. 21 kl. 07:37

Pasientar vart sendt på sjukeheim

Over 9000 pasientar med koronavirus vart sendt frå sjukehus til sjukeheim før dei var friskmelde under starten av pandemien i den amerikanske delstaten New York. Det er meir enn 40 prosent fleire enn delstaten har meldt om før, ifylgje AP..

NRK - 09 jan. 21 kl. 14:11

Bebuar smitta for andre gong

Ein bebuar på ein sjukeheim i Oslo har fått påvist koronasmitte for andre gong. Bebuaren var sjuk med koronaviruset første gong våren 2020. Det melder kommunen i ei pressemelding..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:38

Smitte på sjukehjem i Hustadvika

En pasient ved Fræna sjukeheim og omsorgssenter har testet positiv på covid-19, melder Hustadvika kommune. Vedkommende er satt i isolasjon og har milde symptomer. Ansatte og pasienter på avdelingen er satt i karantene.

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:38

Stenger sjukehjem i Hustadvika

En pasient ved Fræna sjukeheim og omsorgssenter har testet positiv på covid-19, melder Hustadvika kommune. Vedkommende er satt i isolasjon og har milde symptomer. Ansatte og pasienter på avdelingen er satt i karantene.

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:22

Ein person død med korona i Skien

Ein bebuar ved Gulset sjukeheim og bukollektiv i Skien er død med korona. I denne veka er det til saman 18 personar som er smitta med covid-19, melder Skien kommune i ei pressemelding. Dei fleste nye smitta er nærkontaktar..

NRK - 08 feb. 21 kl. 18:47

Sørafrikansk mutasjon i Drammen

Det er påvist eit tilfelle av den sørafrikanske koronavirusmutasjonen i Drammen, og smittetilfellet er knytt til Svelvik sjukeheim. Både bebuarar, pårørande og tilsette er informert om virustilfellet, opplyser kommunen..

NRK - 04 mars 21 kl. 06:36

Fleire pårørande gjer meir

Ein av tre har gjort meir for den dei har omsorg for under pandemien enn tidlegare. Det syner ei undersøking frå Helsedirektoratet. Meir enn halvparten svarer også at det har blitt vanskelegare å gje omsorg til familemedlemmer på sjukeheim..

NRK - 30 april 21 kl. 12:03

Tre pasienter på sjukeheim smitta

Tre pasientar på tre ulike sjukeheimar i Bergen har fått påvist korona. To av dei er fullvaksinerte, medan ein har fått ein dose. Dei tre pasientar bur på Frieda Fasmer, Betanien og Midtbygda..

NRK - 08 mai 21 kl. 08:37

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser.

NRK - 30 minutter siden

Smitteutbrudd på internatskole

Alle elevene ved Kongshaug Musikkgymnas på Lepsøy sør for Bergen er satt i karantene etter tre bekreftede smittetilfeller. I alt er det 129 elever ved skolen, som eies av Misjonssambandet og har elever fra hele landet..

NRK - 45 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 1 time siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 1 time siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 1 time siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt