NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:47

NRK - 26 jun 22 kl. 16:54

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert. Tilstanden til de tre andre er ikke kjent. E6 mellom Fossbakken og Bardufoss er stengt.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Brandvollkrysset, Bardu, Fossbakken, Bardufoss, Fylkesvei, Sørreisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To bekreftet, omkommet, etter, trafikkulykkei , Bardu
NRK - 30 maj 22 kl. 19:28

Mann bekreftet omkommet etter ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på Senja..

VG - 07 maj 22 kl. 15:47

En person bekreftet omkommet etter frontulykke

Sør-Øst politidistrikt meldte om en alvorlig trafikkulykke ved Voldsvegen i Skien lørdag ettermiddag. Nå er en person bekreftet omkommet, og fire er alvorlig skadet..

NRK - 15 maj 22 kl. 12:35

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke ved Voss

To personer som var involvert i trafikkulykken ved Voss er bekreftet omkommet, skriver politiet i en pressemelding. Fire personer er skadet, og sent til sykehus. Ulykken skjedde på E16 mellom Evanger og Voss ved Seimsvannet..

NRK - 31 jul 22 kl. 17:38

En person bekreftet omkommet

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke mellom bil og traktor i Larvik..

NRK - 31 jul 22 kl. 19:55

Motorsykkelfører bekreftet død etter kollisjon i Mandal

En person er bekreftet død etter trafikkulykke på E39 ved Skogsfjorden vest for Mandal. Det var en motorsykkel og en bil som kolliderte, opplyser politiet. Fører av motorsykkelen ble bekreftet død på stedet av lege.

NRK - 26 mar 22 kl. 16:59

Alle om bord på styrtet fly i Kina bekreftet omkommet

Alle 132 som var om bord i China Eastern-flyet som styrtet i Kina tidligere denne uka, er bekreftet omkommet, melder landets luftfartsverk. Mange pårørende har ventet på nytt i dagevis mens bergingsmannskaper har gjennomsøkt det bratte terrenget der flyet styrtet, på leting etter vrakrester og eventuelle overlevende. Men lørdag fastslo direktøren i luftfartsverket, Hu Zhenjiang, at alle 123 passasjerer og ni besetningsmedlemmer er omkommet, og at 120 av dem er identifisert ved hjelp av DNA.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:42

Én omkommet etter trafikkulykke i Seljord

Det er minst en omkommet i kjøretøyet etter en trafikkulykke i Seljord mandag kveld, melder Sør-Øst politidistrikt. En bil stod i brann etter å ha kjørt i fjellveggen ved Mælefjelltunnelen i Seljord. E134 er stengt..

Dagbladet - 31 jul 22 kl. 17:38

Mann omkommet etter trafikkulykke

En eldre mann er omkommet etter en trafikkulykke i Lardal. Mannen omkom etter å ha blitt fastklemt av en traktor..

Aftenposten - 21 apr 22 kl. 16:22

En person omkommet etter trafikkulykke i Ullevålsveien

En person er omkommet etter en trafikkulykke i Ullevålsveien i Oslo..

VG - 04 jun 22 kl. 01:32

Alvorlig trafikkulykke utenfor Ålesund: To omkommet

Syv personer ble fraktet til Ålesund sykehus etter en trafikkulykke i Blindheimstunnelen fredag kveld. To kvinner er omkommet. En person er kritisk skadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 1 time siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com