NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 22:24

NRK - 26 jun 22 kl. 16:54

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert. Tilstanden til de tre andre er ikke kjent. E6 mellom Fossbakken og Bardufoss er stengt.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Brandvollkrysset, Bardu, Fossbakken, Bardufoss, Fylkesvei, Sørreisa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To bekreftet, omkommet, etter, trafikkulykkei , Bardu
NRK - 07 sep 22 kl. 11:31

Person omkommet etter trafikkulykke på Jessheim

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke mellom bil og motorsykkel på Jessheim. Pårørende er ikke varslet. Det melder politiet i Øst på Twitter.

NRK - 07 okt 22 kl. 12:44

To omkommet etter trafikkulykke på E6

Politiet melder om en trafikkulykke med en personbil og et vogntog på E6 ved Kvål fredag formiddag. – To personer som satt i personbilen er bekreftet omkommet. Pårørende er varslet, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 30 maj 22 kl. 19:28

Mann bekreftet omkommet etter ulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på Senja..

VG - 07 maj 22 kl. 15:47

En person bekreftet omkommet etter frontulykke

Sør-Øst politidistrikt meldte om en alvorlig trafikkulykke ved Voldsvegen i Skien lørdag ettermiddag. Nå er en person bekreftet omkommet, og fire er alvorlig skadet..

NRK - 15 maj 22 kl. 12:35

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke ved Voss

To personer som var involvert i trafikkulykken ved Voss er bekreftet omkommet, skriver politiet i en pressemelding. Fire personer er skadet, og sent til sykehus. Ulykken skjedde på E16 mellom Evanger og Voss ved Seimsvannet..

NRK - 31 jul 22 kl. 17:38

En person bekreftet omkommet

En person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke mellom bil og traktor i Larvik..

NRK - 31 jul 22 kl. 19:55

Motorsykkelfører bekreftet død etter kollisjon i Mandal

En person er bekreftet død etter trafikkulykke på E39 ved Skogsfjorden vest for Mandal. Det var en motorsykkel og en bil som kolliderte, opplyser politiet. Fører av motorsykkelen ble bekreftet død på stedet av lege.

NRK - 26 mar 22 kl. 16:59

Alle om bord på styrtet fly i Kina bekreftet omkommet

Alle 132 som var om bord i China Eastern-flyet som styrtet i Kina tidligere denne uka, er bekreftet omkommet, melder landets luftfartsverk. Mange pårørende har ventet på nytt i dagevis mens bergingsmannskaper har gjennomsøkt det bratte terrenget der flyet styrtet, på leting etter vrakrester og eventuelle overlevende. Men lørdag fastslo direktøren i luftfartsverket, Hu Zhenjiang, at alle 123 passasjerer og ni besetningsmedlemmer er omkommet, og at 120 av dem er identifisert ved hjelp av DNA.

NRK - 09 maj 22 kl. 21:42

Én omkommet etter trafikkulykke i Seljord

Det er minst en omkommet i kjøretøyet etter en trafikkulykke i Seljord mandag kveld, melder Sør-Øst politidistrikt. En bil stod i brann etter å ha kjørt i fjellveggen ved Mælefjelltunnelen i Seljord. E134 er stengt..

Dagbladet - 31 jul 22 kl. 17:38

Mann omkommet etter trafikkulykke

En eldre mann er omkommet etter en trafikkulykke i Lardal. Mannen omkom etter å ha blitt fastklemt av en traktor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med mulig våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann skal ha gått inn i et bygg og vist frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

USA: Krigen i Ukraina går for halv maskin

USAs etterretningssjef sier at krigen i Ukraina går for halv maskin for tiden, og antyder at det kan gå mot bedre tider for de ukrainske styrkene utover vinteren. I et foredrag på Reagan-senteret i California sa Avril Haines at de ser et redusert tempo i krigen, og at begge sider i tiden framover vil fokusere på å bygge seg opp og forberede seg på en ny ukrainsk offensiv til våren. – Men vi har betydelig tvil om russerne er forberedt på det, og vi er optimistiske på vegne av ukrainerne framover, sa hun.

NRK - 1 time siden

Kontroll på mann med våpen på Lambertseter

Politiet er på Lambertseter i Oslo etter at en mann gikk inn i et bygg og viste frem et våpen. I forkant skal mannen ha kollidert med en bil på utsiden. Politiet har kontroll på mannen, og ingen er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Brann i hus i Bergen

Det brenner i et hus i Fana bydel i Bergen. Huset skal være under oppføring. Nødetatene er i gang med å slukke brannen.

NRK - 1 time siden

Jordskjelv utenfor Samoa

Et jordskjelv med en styrke 6,9 har blitt registrert rundt 220 kilometer nord-nordøst for hovedstaden Apia i øystaten Samoa. Det melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGC, ifølge Reuters. Skjelvet hadde en dybde på rundt 33 kilometer..

NRK - 3 timer siden

Brann i enebolig på Prestøya – naboer ble evakuert

Det brant i en enebolig på Prestøya i Finnmark. Samtlige i huset er gjort rede for, opplyser politiet i Finnamark. Nærliggende naboer ble evakuert på grunn av røyk.

NRK - 2 timer siden

Overtent hus i Hof

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Hof i Holmestrand kommune. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Overtent hus i Holmestrand

Nødetatene er på vei etter melding om brann i et bygg i Holmestrand. Bygget skal være overtent, skriver politiet på Twitter. Det skal ikke være personer som bor i bygget nå..

NRK - 2 timer siden

Havforskningsinstituttet varsler kutt

Torsdag ble det klart at forskningsskipet Kristine Bonnevie tas ut av drift om et drøyt år, og at det dermed må nedbemannes med 28 stillinger. I tillegg har ledelsen ved instituttet varslet at det også kommer kutt i andre deler av organisasjonen, skriver Khrono. – Vi har ikke vært gode nok til å sørge for inntjening for de økte utgiftene, sier instituttets direktør Nils Gunnar Kvamstø.

NRK - 2 timer siden

Brann i enebolig på Oppdal

Det brenner i en enebolig og garasje på Oppdal, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Det skal ikke være personer inne. Ifølge politiet er det ikke flammer der nå, men mye røyk.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com