VG > Utenriks

Onsdag, 16 Juni, 03:05

VG - 06 mai 21 kl. 01:51

To amerikanere dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Roma, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To amerikanere, dømt, til, livstid, for, drap, politimann, i Italia
NRK - 08 juni 21 kl. 16:14

Mladic dømt til livstid

Den tidligere bosnisk-serbiske generalen Ratko Mladic ble i dag dømt til livstid i fengsel for krigsforbrytelser og folkemord i Det internasjonale krigsforbrytertribunalet. Mladic ble dømt til livstid i fengsel i den første rettssaken mot ham i 2017, men anket dommen. Den ble tirsdag avvist av Det internasjonale krigsforbrytertribunalet.

VG - 06 mai 21 kl. 01:51

Amerikanske studenter dømt til livstid for drap på politimann i Italia

En kokainhandel som gikk galt endte med at en politimann ble knivstukket og drept. To amerikanere ble onsdag dømt til livstid for drapet i en domstol i Roma..

Klartale - 28 mai 21 kl. 09:02

Mer rasisme mot asiatisk-amerikanere

Nesten halvparten av amerikanere mener at rasisme mot asiatisk-amerikanere har blitt verre under pandemien..

NRK - 22 april 21 kl. 18:39

Dømt til livstid for røyrbombeåtak

Ein 31 år gammal mann frå Bangladesh er dømt til livstid i fengsel etter at han i 2017 forsøkte å sprenge ei røyrbombe ved den travlaste T-banestasjonen i New York. Bomba eksploderte ikkje som planlagt, og ingen vart alvorleg skada i åtaket..

NRK - 07 april 21 kl. 02:10

USA framskynder mål for vaksinering

Alle voksne amerikanere vil bli innlemmet i koronavaksinasjonsprogrammet innen 19. april, sier president Joe Biden, som dermed framskynder målet med to uker. Datoen var tidligere satt til 1.

VG - 25 mars 21 kl. 11:09

Jay Leno etter 20 år: Sier unnskyld til asiat-amerikanere

Jay Leno (70) beklager at han har fleipet på bekostning av asiatiske amerikanere..

NRK - 28 mars 21 kl. 04:13

Kaller Kinas sanksjoner grunnløse

USA advarer Kina om at gjengjeldelsessanksjonene mot to amerikanere er grunnløse og kun fører til mer kritikk av «det pågående folkemordet» i Xinjiang. Kina har innført sanksjoner mot to amerikanere, én canadier og en menneskerettighetsgruppe etter kritikk av Kinas behandling av uigur-muslimene..

NRK - 29 mars 21 kl. 20:32

Tilgjengelig for 90 prosent i april

Innen 19. april vil 90 prosent av voksne amerikanere ha en koronavaksine tilgjengelig innen åtte kilometer fra der de bor, anslår Det hvite hus. Over 93 millioner i USA har fått første vaksinedose, mens 51 millioner amerikanere så langt er blitt fullvaksinert, ifølge oversikten til New York Times..

NRK - 19 april 21 kl. 09:41

Alle over 16 år i USA får vaksine

Fra mandag kan alle amerikanere over 16 år få koronavaksine, men problemet er at en del ikke vil ta vaksine. Flere steder er massevaksinasjonssentre stengt på grunn av lav etterspørsel, skriver CNN. En del er redd for å ta vaksine, mens andre har for lang vei til vaksinasjonssentre.

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 12:37

Amerikanere som ser slik ut, opplever mer hets og vold. Bawi Cung og barna ble knivstukket i butikken.

Amerikanere av asiatisk opphav utsettes oftere for hets. Pandemien antas å være årsaken..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Hundrevis av jødiske høyrenasjonalister marsjerte gjennom Jerusalem

Jødiske høyrenasjonalister, blant dem noen som ropte «død over arabere», marsjerte gjennom Jerusalems okkuperte gamleby, til protester fra palestinske ledere..

VG - 16 timer siden

Russland-ekspert før toppmøtet: - Har nådd en bunn

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov sa nylig at landets forhold til USA er dårligere nå enn under den kalde krigen. Få tror på bedring etter morgendagens møte mellom Vladimir Putin og Joe Biden..

VG - Igår: 03:07

Rekordlave smittetall i New York: Mange fortsetter med munnbind

MANHATTAN (VG) Fullvaksinerte i New York kan nå leve tilnærmet normalt, men flere velger likevel å beholde munnbindet på og tror det har kommet for å bli..

VG - 12 juni 21 kl. 17:40

Delta-smitten øker: Utsetter trolig nye lettelser

Boris Johnson tok seg en frisk svømmetur under G7-toppmøtet lørdag. Den britiske statsministeren er urolig for delta-bølgen som skyller over øyriket..

VG - 11 juni 21 kl. 21:21

NATO-sjefen foran toppmøtet: Vil ruste ned cybervåpen

NATO-sjef Jens Stoltenberg ser for seg at fremtidens nedrustningsavtaler også må begrense cybervåpen og våpen som styres av kunstig intelligens. Men NATO sliter med å få både Kina og Russland til forhandlingsbordet..

VG - 11 juni 21 kl. 22:02

Refser Norges syn på IS-kvinner

Norge vil overbevise Den europeiske menneskerettsdomstolen om at IS-kvinner og deres barn ikke har rett til retur til Europa. Det får Redd Barna til å rase..

VG - 12 juni 21 kl. 01:02

Krisen i India er blitt en krise for Afrika

Forsinkede vaksineleveranser gjør at millioner av mennesker risikerer å ikke få andre dose innen den anbefalte fristen..

VG - 11 juni 21 kl. 15:49

Jødiske høyrenasjonalister får marsjere i Øst-Jerusalem

Høyrenasjonalistiske jøder har fått politiets tillatelse til å holde en omstridt marsj som også vil gå innom det muslimske kvarteret i Jerusalems gamleby..

VG - 11 juni 21 kl. 09:02

Norsk lege jobbet i Taliban-område: – Diktatorisk

Den lokale mullaen fungerte som direktør ved sykehuset, sårede soldater ble prioritert, og de fleste kvinnelige pasienter fikk ikke treffe den mannlige kirurgen. Her forteller en norsk lege om samarbeidet med Taliban..

VG - 09 juni 21 kl. 01:56

Redd Barna slår alarm: 51 barn kidnappet i Mosambik

Barna har både blitt tatt i grupper og blitt kidnappet en og en, og de fleste er jenter. Redd Barna er bekymret for utviklingen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt