NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:52

NRK - 09 maj 22 kl. 17:58

To alvorlig skadd i utforkjøring i Bergen

To kvinner ble alvorlig skadd da en bil kjørte av veien på Flaktveit i Åsane-området utenfor Bergen sentrum mandag ettermiddag. Begge kvinnene var bevisst da nødetatene kom til stedet, men én av dem var fastklemt en periode, ifølge Vest politidistrikt. Til Bergens Tidende og Bergensavisen opplyser innsatsleder Synnøve Malkenes at begge kvinnene ble kjørt til Haukeland universitetssjukehus med det som betegnes som alvorlige skader. Meldingen om ulykken kom klokka 13.54.
Les mer på NRK


Les mer om:
Flaktveit, Åsane, Bergen, Vest, Bergens Tidende, Bergensavisen, Synnøve Malkenes, Haukeland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To alvorlig, skaddi , utforkjøringi , Bergen
NRK - 11 jun 22 kl. 00:59

Bilfører til sykehus etter utforkjøring ved Dokka

En bilfører er sendt til Gjøvik sykehus med uavklart skadeomgang etter en utforkjøring ved Dokka i Nordre Land kommune. Utforkjøringen skjedde ved Nordsinni kirke, øst for Dokka, og det var en Det var en UP-patrulje fra som oppdaget bilen i en grøft langs fylkesvei 33. – Fører fraktes med ambulanse til Gjøvik sykehus.

NRK - 09 feb 22 kl. 09:54

Til sykehuset etter utforkjøring

En mann i 70-åra er skadd etter en utforkjøring på Seljordvegen i Bø. Det skal være glatt på stedet..

NRK - 08 maj 22 kl. 08:14

To personer fløyet til sykehus etter utforkjøring i Finnmark

En mann og en kvinne har blitt fløyet til sykehus med helikopter etter en utforkjøring på E75 ved Mortensnes i Finnmark. Både mannen og kvinnen er i 20-årene. Politiet rykket ut i 07.

NRK - 29 maj 22 kl. 08:46

Ikke alvorlig skadd etter fall på utested

En mann i 40-årene ble fraktet til sykehus etter å ha falt flere meter ned på utestedet Scotsman i Oslo lørdag kveld. Han er ikke alvorlig skadd. Lørdag meldte politiet at mannen var hardt skadd, men sier søndag morgen til Aftenposten at dette ikke er tilfelle.

NRK - 24 okt 21 kl. 05:52

Mann døde i utforkjøring på E18

En mann mistet livet i en utforkjøring i natt på E18 ved Skolmar i Sandefjord. Mannen var alene i bilen. Han ble sendt til sykehus i Tønsberg, men livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 08 feb 22 kl. 01:43

Bilfører til sykehus etter utforkjøring

En mann i 30-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en utforkjøring ved Linnestad i Tønsberg. Politiet fikk få minutter over midnatt melding om et enslig kjøretøy som hadde kjørt av Bispeveien og at det var snakk om materielle skader, skriver NTB..

NRK - 24 okt 21 kl. 03:44

Begge knivofre alvorlig skadd

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også alvorlig, men ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

NRK - 12 apr 22 kl. 18:34

Én person alvorlig skadd i frontkollisjon i Flå

Et vogntog frontkolliderte med en personbil ved Gulsvik i Flå kommune tirsdag. Luftambulanse er på vei til stedet, og én betegnes som alvorlig skadd. Klokka 17.

Klartale - 20 apr 22 kl. 11:10

Minst én drept etter store protester på Sri Lanka

Landet er i sin verste økonomiske krise siden 1948. Da ble landet fritt fra Storbritannia. Krisa har ført til store protester.

NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 15 minutter siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 30 minutter siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.

NRK - 45 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 45 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 1 time siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 1 time siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 3 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 3 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com