NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:54

NRK - 01 aug 20 kl. 09:55

To alvorlig skadd i frontkollisjon

To av de sju personene som var involvert i en frontkollisjon på E6 i Middagsfjelltunnelen i Sørfold fredag kveld pådro seg alvorlige skader i sammenstøtet, opplyser Nordlandssykehuset. Alle de involverte er fortsatt innlagt på sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Middagsfjelltunnelen, Sørfold, Nordlandssykehuset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To alvorlig, skaddi , frontkollisjon
NRK - 30 jan 23 kl. 17:42

Kvinne i 20-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon i Meråker

En av de fem som søndag var involvert i en alvorlig frontkollisjon på E14 i Meråker i Trøndelag, betegnes som alvorlig skadd. Det var et par i 20-årene og et par i 50-60-årene og ett barn som var involvert i kollisjonen søndag ettermiddag, skriver Trønder-Avisa. I den ene bilen satt et par i 20-årene.

NRK - 12 apr 22 kl. 18:34

Én person alvorlig skadd i frontkollisjon i Flå

Et vogntog frontkolliderte med en personbil ved Gulsvik i Flå kommune tirsdag. Luftambulanse er på vei til stedet, og én betegnes som alvorlig skadd. Klokka 17.

NRK - 15 aug 21 kl. 12:45

Alvorlig skadd i frontkollisjon

En kvinne er alvorlig skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. En luftambulanse er på vei til stedet. – Det er bekymring knyttet til indre skader.

Dagbladet - 07 maj 22 kl. 15:33

Flere alvorlig skadd etter frontkollisjon

Fire til fem personer er alvorlig skadd etter en frontkollisjon i Skien lørdag ettermiddag..

NRK - 18 mar 23 kl. 15:26

Politiet: En person alvorlig skadd i frontkollisjon på Karmøy

En person er alvorlig skadd i en frontkollisjon på Karmøy, opplyser politiet. To andre har det som politiet betegner som moderate skader. To personbiler var involvert i ulykken.

NRK - 25 sep 21 kl. 00:28

Mann alvorlig skadd i trafikkulykke

En mann er alvorlig skadd i frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 3 ved Lonåsen i Tynset kommune i Østerdalen. – Føreren av personbilen sitter fastklemt, og det jobbes med å få ham løs. Vi har fått opplyst at han er alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Atle Bernhoft von Obstfelder i Innlandet politidistrikt til NTB.

NRK - 18 dec 22 kl. 10:57

En person fraktet med luftambulanse etter frontkollisjon i Time kommune

En person er fraktet med luftambulanse etter en frontkollisjon i Time kommune i Rogaland. Ifølge politiet framstår ulykken som alvorlig. Sørvest politidistrikt melder at ulykken på fylkesvei 505 ble meldt inn klokken 9.

NRK - 27 maj 22 kl. 22:01

Alvorlig skadd etter frontkollisjon i Porsgrunn

En gutt er fraktet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon ved Hovengatunnelen i Porsgrunn tidligere i dag. Tilstanden til gutten beskrives som alvorlig, men ikke kritisk, skriver politiet på Twitter. Totalt var fire personer involvert i bilulykken.

NRK - 15 aug 21 kl. 16:56

Kritisk skadd i frontkollisjon

En kvinne er kritisk skadd i en frontkollisjon på Seljordvegen i Bø i Midt-Telemark søndag formiddag. – En kvinne er kritisk skadd og er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Skien, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sørøst politidistrikt til NTB. Det var én kvinne i hver av bilene, og begge var våkne da nødetatene kom til stedet, men operasjonsleder Øystein Eikedalen sa tidligere søndag til NTB at det var bekymring knyttet til indre skader på den ene kvinnen..

NRK - 18 jan 23 kl. 11:51

Person kritisk skadd i møteulykke på Kløfta

Én person er ifølge politiet kritisk skadd etter en frontkollisjon mellom to personbiler på Kløfta på Romerike. – Begge førerne blir tatt med til sykehus. Den ene er vurdert som kritisk skadd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 4 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com