NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:55

NRK - 14 feb 22 kl. 21:48

To års etterslep på operasjoner

Ortopedisk klinikk på Akershus universitetssykehus regner med å bruke både 2022 og 2023 på å ta igjen etterslepet på operasjoner etter pandemien. Det sier klinikkledelsen til Romerikes Blad. Hovedårsaken til etterslepet er at håndteringen av pandemien har krevd så store ressurser. Rundt 1000 pasienter venter på dagkirurgi og nesten 500 venter på større operasjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Akershus, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To års, etterslep, operasjoner
NRK - Igår: 11:34

Etterslep etter flyteknikerstreiken

Flytekniker-konflikten avsluttes med tvungen lønnsnemnd. Men det kan bli noe etterslep i flytrafikken, varsler flyselskapene. – Det er godt å høre at konflikten er over, men det vil nok ta tid før trafikken går som normalt, sier kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe til NTB.

NRK - 14 feb 22 kl. 22:36

To års etterslep ved Ahus

Ortopedisk avdeling ved Ahus i Lørenskog kommer til å bruke to år på å ta igjen etterslepet på operasjoner etter pandemien. Rundt 1000 pasienter er nå klare for dagkirurgi, og nærmere 500 står på venteliste for større operasjoner ved ortopedisk avdeling. skriver Romerikes Blad..

NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere flyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 03 aug 21 kl. 22:17

Operasjoner suspendert i Etiopia

Flyktninghjelpen og Leger Uten Grenser (MSF) sier at den etiopiske regjeringen har suspendert operasjoner de har i landet, melder NTB. En talsperson for Leger Uten Grenser sier at operasjonene som ble utført av den nederlandske avdelingen, som er den største i Etiopia, er suspendert i tre måneder. Flyktninghjelpen sier de har fått alle operasjoner stanset.

NRK - 17 aug 21 kl. 07:12

Veteranforbund: – Mange er bekymret

Flere norske veteraner som deltok i operasjoner i Afghanistan, er bekymret for situasjonen til tidligere kollegaer og samarbeidspartnere. – Det er mange som har et personlig forhold til dem man har jobbet sammen med i Afghanistan. Det blir knyttet sterke bånd når man jobber under forhold som er tøffere enn vanlig, sier generalsekretær Bjørn Robert Dahl i Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner til NTB.

NRK - 01 sep 21 kl. 06:37

Taliban lover å slå ned på IS-K

En talsmann for Taliban sier de skal slå hardt ned på IS-angrep, og forventer at slike angrep tar slutt nå som utenlandske styrker har forlatt landet, skriver NTB. – Vi håper de afghanerne som påvirkes av IS, gir opp sine operasjoner når de ser at det dannes en islamsk regjering, uten utenlandsk tilstedeværelse, sa Zabihullah Mujahid i helgen. – Hvis de skaper en krigssituasjon og fortsetter sine operasjoner under en islamsk regjering, skal vi ta oss av dem, sa han..

NRK - 05 okt 21 kl. 02:19

Romania setter operasjoner på vent

Offentlige sykehus i Romania, som er hardt rammet av en koronabølge, fylles til bristepunktet. Operasjoner som ikke regnes som akutte, er derfor satt på vent. Tiltaket vil gjelde i en måneds tid og helsepersonell vil bli omplassert, opplyser landets assisterende helseminister Raed Arafat..

VG - 05 nov 21 kl. 20:38

Oslo universitetssykehus utsetter planlagte operasjoner

Pågangen av alvorlig syke covidpasienter og RS-syke barn fører til at Oslo universitetssykehus må utsette planlagte operasjoner..

NRK - 09 feb 22 kl. 15:42

Sykehuset må utsette operasjoner

Sørlandet sykehus utsetter planlagte operasjoner på grunn av høyt sykefravær. Hvor mange som blir utsatt er ikke kjent, men Fædrelandsvennen skriver at kreftpasienter og barn blir skjermet. Onsdag var totalt 559 ansatte ved Sørlandet sykehus borte fra jobb, skriver avisen..

NRK - 11 feb 22 kl. 10:10

Sykehus hever beredskapen

Svært høyt sykefravær og mange pasienter fører til at St. Olavs hospital hever beredskapen til gult nivå. Det betyr flere utsatte operasjoner og poliklinikktimer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 15 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 45 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com