Dagbladet > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:37

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 14:24

Tirsdag faller dommen

Påtalemyndigheten mener kvinnen som er tiltalt for å ha deltatt i IS må dømmes til fire års fengsel. Forsvarerne mener hun må frifinnes. Tirsdag faller dommen..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tirsdag, faller, dommen
NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

NRK - 2 timer siden

Oslo: Børsfall fra start

Hovedindeksen på Oslo Børs faller markant tirsdag morgen. Om lag en halvtime etter åpning er børsen ned 1,54 prosent. Nedgangen kommer etter at regjeringen la fram det reviderte nasjonalbudsjettet tirsdag morgen.

NRK - 01 mars 21 kl. 10:51

Sarkozy-dom faller i dag

Mandag faller dommen i korrupsjonssaken mot Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy. Han er anklaget for bestikkelser i forbindelse med en annen rettssak om ulovlig valgfinansiering. Dommeren i saken og Sarkozys advokat er også tiltalt i saken..

E24 - 24 mars 21 kl. 09:01

Oslo Børs faller fra start – nykommer faller tungt

Oslo Børs følger de asiatiske børsene nedover. Samtidig faller en nykommer tungt i børsdebuten..

NRK - 5 timer siden

Flere raketter fra Gaza

Flere raketter ble skutt fra Gaza og inn over Jerusalem tirsdag morgen, etter ti timer med angrep mot byen. Tirsdag morgen ble det meldt at minst 22 personer var drept i sammenstøtene mellom palestinere og israelere, ni av dem barn. Flere enn 700 palestinere ble såret i sammenstøt med israelske sikkerhetsstyrker i Jerusalem og over hele Vestbredden.

E24 - 23 feb. 21 kl. 12:14

Euronext Growth i fritt fall - åtte aksjer faller over ti prosent

Åtte aksjer på Euronext Growth faller mer enn ti prosent, og flere nykommere på markedsplassen dominerer taperlisten tirsdag..

E24 - 02 mars 21 kl. 09:15

Oslo Børs faller fra start

Hovedindeksen faller 0,3 prosent fra start tirsdag til 1.026,37 poeng. Det etter at flere indekser i Asia- og Stillehavsregionen peker nedover i tirsdagens handel, og fallende oljepris..

E24 - 4 timer siden

Oslo Børs ned fra start

Hovedindeksen faller fra start tirsdag morgen. Kahoot faller med over 4 prosent..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:00

13 år i fengsel for historiker

Dommen på 13 års fengsel mot den russiske historikeren Jurij Dmitrjev står fast. Det bestemte en domstol i St. Petersburg.

NRK - 22 feb. 21 kl. 14:38

Politimann anker ikke dom

Politibetjenten fra Agder som ble dømt for vold mot en psykisk syk mann i Arendal, anker ikke dommen. Det skriver Agderposten. Mannen godtar dommen, og beklager overfor den fornærmede i saken, ifølge avisen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 15 minutter siden

Vitnet i sak mot staten

Norske hytteeiere i Sverige har gått til sak mot staten som følge av karantenereglene. Både helseminister Høie, helsedirektør Guldvog og FHI-direktør Stoltenberg har vitnet i ankesaken, som går for Borgarting lagmannsrett..

Dagbladet - 2 timer siden

Minst åtte elever drept i skyting på russisk skole

- Jeg var i timen da ja jeg først hørte en eksplosjon, og deretter skudd, sier en elev ved skolen..

Dagbladet - 2 timer siden

Minst ni drept i skyting på russisk skole

En tenåring er pågrepet..

Dagbladet - 3 timer siden

- Nå står jeg i matkøen

Luis Lopez (51) har stått i matkøene på Fattighuset ved Grønlandsleiret i flere uker..

Dagbladet - 4 timer siden

Slik åpner Europa

Det er store forskjeller i smittepress mellom de ulike landene. De fleste har fortsatt langt strengere tiltak enn Norge, men står med åpne armer for å ta imot turister i sommermånedene..

Dagbladet - 4 timer siden

- Tilbud om dose to til alle innen august

Hvis man jobber for det, er det mulig å kunne tilby vaksinedose to til alle i løpet av siste del av august, sier Camilla Stoltenberg..

Dagbladet - 5 timer siden

Går fri - slipper 20 000 for hotellnekt

Hytteeiere i Sverige: Politiet overtrumper myndighetenes krav om hotellnekt..

Dagbladet - 7 timer siden

- Alvorlig

Indiske leger melder om stadig flere tilfeller av en sjelden soppinfeksjon hos tidligere coronasyke pasienter. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sier tilstanden er alvorlig..

Dagbladet - 8 timer siden

Som Titanic: - På jakt etter kvinneklær

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, skal ikke ha lyttet da han ble advart om at alle de usanne republikanske påstandene om valgfusk ville føre til vold 6. januar. Nå sammenliknes situasjonen i partiet med Titanic..

Dagbladet - 12 timer siden

Yazan (2) var ute og lekte - ble drept i rakettangrepet

Ni barn ble drept i de israelske angrepene mot mål i Gaza. Det yngste offeret er to år gamle Yazan Masri. - Raketten slo ned utenfor huset og tre av mine søsken ble drept, sier storebror Atallah Masri til Expressen på telefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt