VG > Økonomi

Mandag, 14 Juni, 20:51

VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake etter VM-fadesen: – Vært skikkelig utladet og deppa

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto - og tok kraftig innpå rivalen Dorothea Wierer (29)..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eckhoff, VM, Anterselva, Nove Mesto, Dorothea Wierer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiril, Eckhoff, slo, tilbake, etter, VM-fadesen, Vært, skikkelig, utladet, og deppa
VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake med seier etter VM-fadesen

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto..

VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake etter VM-fadesen: – Nesten perfekt

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 15:54

Norsk VM-sølv etter oppvisning fra Tiril Eckhoff

Tiril Eckhoff hadde ikke fått det beste utgangspunktet. Så slo hun til med perfekt skyting..

VG - 22 des. 19 kl. 14:53

Eckhoff med sin fjerde seier på rad – frisk pengepremie i vente

Tiril Eckhoff skjøt inn 18 av 20 treff og sikret seg sin fjerde verdenscupseier på rad. De fire seierne gir Eckhoff en finfin pengepremie på omlag 600.000 norske kroner..

P4 - 15 jan. 20 kl. 15:19

Ny seier til Eckhoff

Tiril Eckhoff gikk et av sine beste renn da hun tok en ny seier i verdenscupen i skiskyting nå i ettermiddag. Hun var både superrask i sporet og skjøt feilfritt på skiskyttersprinten i Ruhpolding. I mål var hun hele 29,7 sekunder foran svenske Hanna Öberg - som også skjøt fullt.

P4 - 19 jan. 20 kl. 12:45

Eckhoff suveren

Tiril Eckhoff var suveren på dagens 10 kilometer jaktstart kvinner i Ruhpolding. Hun fikk bare 1 bom på fire skytinger og vant med 46 sekunder på Paulina Fialkova fra Slovakia som tok andreplassen. Svenske Hanna Öberg tok tredjeplassen.

P4 - 17 feb. 20 kl. 08:57

Johaug støtter Eckhoff

Therese Johaug går ut og støtter Tiril Eckhoff etter at skiskytteren i går ble anklaget for doping. Den tidligere russiske langrennsløperen og skiskytteren Anfisa Reztsova, sa i går til russiske medier at hun ikke kan tro at Eckhoff kan ha blitt så god som hun er uten medisinsk hjelp. Eckohoff sier det er sykt å melde noe sånt, og til svenske Expressen sier Johaug at hun er enig, og kaller den en syk uttalelse..

P4 - 13 mars 20 kl. 16:45

Eckhoff nummer tre

Tiril Eckhoff ble nummer tre på skiskyttersprinten i Kontiolahti i ettermiddag. Eckhoff var, med sine to strafferunder 32 sekunder bak Denise Herrmann fra Tyskland som vant..

NRK - 18 des. 20 kl. 15:29

Eckhoff vant sprinten i skiskyting

Tiril Eckhoff vant fredagens verdenscupsprint i skiskyting i Hochfilzen, til tross for én bom på standplass. Fra bommen og en 14.-plass, gikk det prikkfritt for Eckhoff, som kom i mål med et forsprang på 7,6 sekunder foran Ingrid Landmark Tandrevold..

NRK - 13 feb. 21 kl. 15:25

Mot VM-gull for Eckhoff

Tiril Eckhoff ligger an til gull på sprinten under VM i skiskyting i Pkljuka lørdag. – Jeg har hatt det litt tøft her, og vært gira på å revansjere fjoråret. Da var det veldig deilig å skyte to fulle hus, sier Eckhoff til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Fengslet aktivist møtte pressen – Han vises frem som et trofé

Sittende ved siden av uniformskledd sikkerhetspoliti sier den hviterussiske aktivisten Roman Protasevitsj at «ingen har slått meg»..

VG - 1 time siden

Mistet strømmen – NAV foreslo å låne grill: – Det er ordentlig flaut

Da NAV avslo søknaden hans om støtte til å betale strømregning foreslo de at han kunne «låne en grill». Mandag morgen snudde NAV og ville betale hele regningen..

VG - 4 timer siden

Venstre og Høyre støtter mistillit - Rødt avgjør MDG-Lans skjebne

Både Høyre og Venstre går inn for mistillit mot Oslo-byråd Lan Marie Berg (MDG) etter milliardsprekken til Oslos nye vannforsyning. Nå er det Rødt som avgjør om det blir flertall for å kaste henne..

VG - 3 timer siden

Én dansk spiller smilte ikke

HELSINGØR (VG) Først snakket Kasper Schmeichel følelsesladet om mirakelet i Parken og noen minutter etterpå er det en god del latter i den danske leiren igjen..

VG - 4 timer siden

Bekreftet: Start-treneren Hardarson sparket

Joey Hardarson og hans assistent Mattias Andersson er ferdig i Start. Det bekrefter Start i en pressemelding..

VG - 3 timer siden

Schick med «turneringens mål»-kandidat: Utrolig mål fra midtbanen

(Skottland - Tsjekkia 0–2) En relativt kjedelig fotballkamp eksploderte etter pause. I hovedrollen sto en høyreist tsjekkisk spiss..

VG - 4 timer siden

Vått i nord og hett i sør: Slik blir været denne uka

Denne uken synker temperaturene, og det blir regn i store deler av landet, men på Sør- og Østlandet trenger man ikke pakke vekk solkremen helt ennå..

VG - 4 timer siden

Helsetilsynet med knusende dom: – Uforsvarlige ambulanseflytjenester i nord

Ambulanseflytjenestene i Nord-Norge er uforsvarlige, skriver Helsetilsynet i en ny rapport..

VG - 4 timer siden

Aung San Suu Kyi i retten: – Forberedt på det verste

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste..

VG - 4 timer siden

Norsk sykehus blir igjen i Kabul når NATO drar hjem

BRUSSEL (VG) Norge har sagt seg villig til å drive videre feltsykehuset i Afghanistans hovedstad Kabul, også etter at NATO-styrkene har forlatt landet innen 11. september i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt