VG > Økonomi

Onsdag, 16 Juni, 04:05

VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake etter VM-fadesen: – Nesten perfekt

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Eckhoff, VM, Anterselva, Nove Mesto

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiril, Eckhoff, slo, tilbake, etter, VM-fadesen, Nesten, perfekt
VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake med seier etter VM-fadesen

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto..

VG - 08 mars 20 kl. 12:18

Tiril Eckhoff slo tilbake etter VM-fadesen: – Vært skikkelig utladet og deppa

Tiril Eckhoff (29) la ikke skjul på sin skuffelse etter VM i Anterselva, men viste virkelig hva hun var god for med en nær perfekt fellesstart i Nove Mesto - og tok kraftig innpå rivalen Dorothea Wierer (29)..

Aftenposten - 18 feb. 21 kl. 15:54

Norsk VM-sølv etter oppvisning fra Tiril Eckhoff

Tiril Eckhoff hadde ikke fått det beste utgangspunktet. Så slo hun til med perfekt skyting..

VG - 22 des. 19 kl. 14:53

Eckhoff med sin fjerde seier på rad – frisk pengepremie i vente

Tiril Eckhoff skjøt inn 18 av 20 treff og sikret seg sin fjerde verdenscupseier på rad. De fire seierne gir Eckhoff en finfin pengepremie på omlag 600.000 norske kroner..

P4 - 15 jan. 20 kl. 15:19

Ny seier til Eckhoff

Tiril Eckhoff gikk et av sine beste renn da hun tok en ny seier i verdenscupen i skiskyting nå i ettermiddag. Hun var både superrask i sporet og skjøt feilfritt på skiskyttersprinten i Ruhpolding. I mål var hun hele 29,7 sekunder foran svenske Hanna Öberg - som også skjøt fullt.

P4 - 19 jan. 20 kl. 12:45

Eckhoff suveren

Tiril Eckhoff var suveren på dagens 10 kilometer jaktstart kvinner i Ruhpolding. Hun fikk bare 1 bom på fire skytinger og vant med 46 sekunder på Paulina Fialkova fra Slovakia som tok andreplassen. Svenske Hanna Öberg tok tredjeplassen.

P4 - 17 feb. 20 kl. 08:57

Johaug støtter Eckhoff

Therese Johaug går ut og støtter Tiril Eckhoff etter at skiskytteren i går ble anklaget for doping. Den tidligere russiske langrennsløperen og skiskytteren Anfisa Reztsova, sa i går til russiske medier at hun ikke kan tro at Eckhoff kan ha blitt så god som hun er uten medisinsk hjelp. Eckohoff sier det er sykt å melde noe sånt, og til svenske Expressen sier Johaug at hun er enig, og kaller den en syk uttalelse..

P4 - 13 mars 20 kl. 16:45

Eckhoff nummer tre

Tiril Eckhoff ble nummer tre på skiskyttersprinten i Kontiolahti i ettermiddag. Eckhoff var, med sine to strafferunder 32 sekunder bak Denise Herrmann fra Tyskland som vant..

NRK - 18 des. 20 kl. 15:29

Eckhoff vant sprinten i skiskyting

Tiril Eckhoff vant fredagens verdenscupsprint i skiskyting i Hochfilzen, til tross for én bom på standplass. Fra bommen og en 14.-plass, gikk det prikkfritt for Eckhoff, som kom i mål med et forsprang på 7,6 sekunder foran Ingrid Landmark Tandrevold..

NRK - 13 feb. 21 kl. 15:25

Mot VM-gull for Eckhoff

Tiril Eckhoff ligger an til gull på sprinten under VM i skiskyting i Pkljuka lørdag. – Jeg har hatt det litt tøft her, og vært gira på å revansjere fjoråret. Da var det veldig deilig å skyte to fulle hus, sier Eckhoff til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Pogba: – Han gnafset litt på meg

(Frankrike – Tyskland 1–0) Frankrike-stjerne Paul Pogba hevder at Tyskland-stopper Antonio Rüdiger bet ham i ryggen. Ekspertene trodde knapt det de så..

VG - 8 timer siden

Zoë Kravitz debuterer som filmregissør

Skuespiller Zoë Kravitz (32), kjent fra den kritikerroste HBO-serien «Big Little Lies», debuterer som filmregissør..

VG - 3 timer siden

Nye israelske luftangrep på Gazastripen

Israel har sent tirsdag kveld angrepet flere mål i Gaza. Angrepene er de første siden våpenhvilen 21. mai..

VG - 3 timer siden

Les dagens VG her!

Hyttesalget har økt kraftig under pandemien. To arkitekter og eksperter gir terningkast til de mest populære modellene – og kommer i dagens VG med sine beste tips til deg som vil bygge hytte..

VG - 4 timer siden

To personer på sykehus etter paragliderstunt – Greenpeace beklager

To personer er fraktet til sykehus etter at en mann landet på gresset med paraglider før EM-kampen mellom Frankrike og Tyskland..

VG - 5 timer siden

Hummels’ selvmål senket Tyskland - Pogba hylles etter fransk seier

(Frankrike – Tyskland 1–0) «Die Mannschaft» fikk et tøft møte med EMs store favoritter, Frankrike. Et selvmål av Mats Hummels, som ble vraket på landslaget i 2019, ble kampavgjørende..

VG - 5 timer siden

Dale er skiskytternes frisør: – De er ikke så kresne noen av dem

HOLMENKOLLEN (VG) Her har du to verdensmestere i skiskyting og én frisør med børsa på ryggen ....

VG - 7 timer siden

Valgfrihetens siste stikk

Jakten på Janssen-vaksinen startet med at jeg ble behandlet som et lite barn. Den endte med et sprøytestikk i høyrearmen..

VG - 7 timer siden

For risikabelt å ofre Lan Marie Berg

Arbeiderpartiet vet hvem de kan takke for makten i Oslo. De kan ikke tillate seg at forholdet til MDG surner. Håpet er at hun selv velger å gå..

VG - 8 timer siden

Hyller historiske Ronaldo etter dobbel mot Ungarn

(Ungarn-Portugal 0–3) Cristiano Ronaldo scoret sitt tiende og ellevte mål i EM mot Ungarn. Dermed er 36-åringen tidenes mestscorende i turneringen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt