NRK > Nyheter

Friday, 02 December, 08:10

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av. Overflaten oppleves som glattere. Vi har også fått noe kritikk på at den fortsatt smaker litt tre og at man må sette den sammen selv, sier leder for bærekraft i Tine, Bjørn Malm, til avisen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine, Nationen, Malm, Tunga, Trondheim, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tinefår ny , skje
NRK - 22 jun 22 kl. 11:18

Legger ned Tine-meieriet på Voss

Styret i Tine har besluttet å legge ned osteproduksjonen på Voss fra årsskiftet. Det betyr at meieriet der legges ned, melder konsernet i en pressemelding. En av årsakene er at Tine nå flytter mye produksjon av ost utenlands.

NRK - 07 apr 22 kl. 09:57

Tine sender 40.000 liter melk til Ukraina

Ukrainske myndigheter har spurt Tine og regjeringen om hjelp til matforsyninger. – Tines ansatte og eiere er stolte men også ydmyke av å kunne bidra. Nå sender vi 40 000 liter melk til Ukraina på forespørsel fra den ukrainske ambassaden, forteller kommunikasjonsrådgiver Ingrid Wilberg Arnesen i Tine til NRK.

NRK - 16 feb 22 kl. 10:14

Rekordutbetaling fra Tine til bøndene

Tine hadde et resultat før skatt på 1.682 millioner kroner i 2021, ned fra 1.935 millioner året før.

Klartale - 07 jul 22 kl. 09:37

Bakerier får ikke bakt skoleboller

Både Tine og Pals sier til kanalen NRK at de har problemer. Begge er store produsenter av skoleboller. De sliter med å lage nok boller til butikkene.

NRK - 29 sep 22 kl. 11:07

Svakt resultat for Tine

Driftsresultatet for Tine i andre tertial endte på 650 millioner kroner, 248 millioner kroner svakere enn samme periode i 2021. Resultatet før skatt endte på 633 millioner kroner, mot 872 millioner kroner i samme periode i fjor. Ettervirkningene av pandemien og økte kostnader til energi og transport oppgis som hovedårsakene, skriver Nationen.

Klartale - 08 maj 22 kl. 07:00

Vil Putin snakke om fred eller krig under paraden?

Det er mange rykter om hva som vil skje 9. mai. Det er dagen Russland feirer at de vant krigen mot Tyskland og nazistene i 1945.

NRK - 19 aug 21 kl. 19:43

Refser Tines nye yoghurtskje

Tine Meieriet har fjernet plastskjeen fra sine produkter av klimahensyn. Men den nye treskjeen har fått kritikk, og flere hevder den ødelegger smaksopplevelsen. Det er EU-direktivet om forbud av engangsplast som er grunnen til at Tine Meieriet trekker sine plastskjeer fra sine produkter, deriblant yoghurt, skriver Nationen.

NRK - 22 feb 22 kl. 16:26

Påskekrimmen tilbake på mjølkekartongane

Etter mykje kritikk, tar Tine no tilbake tradisjonen med påskekrim på mjølkekartongane sine. I fjor kunngjorde Tine at dei fjernar krimmen, men etter den klare talen til nordmennene om at dei vil ha krim på bordet i påsken, er teikneserien igjen å sjå på mjølkekartongen. – Noreg, vi høyrde dykk, skriv Tine i pressemeldinga..

NRK - 17 jun 22 kl. 03:56

Dagbladet: Tine vil selge norsk melk i Kina

Tine Meierier melder seg på regjeringens eksportdrøm. Nå vil meieriselskapet fylle kinesiske kjøleskap med norsk melk, som de mener er «best i verden». Dagbladet skrev tidligere i juni at regjeringen på ny har bedt Kina om å få eksportere svinekjøtt, melk og meieriprodukter.

NRK - 10 nov 22 kl. 13:10

Tine seier opp 30 tilsette i Ålesund

Mjølkeproduksjonen blir lagt ned ved meieriet i Ålesund og flytta til Tunga i Trøndelang. Samstundes varslar Tine oppseiingar i heile landet. Fleire jobbar vil ryke når konsernet no går gjennom drifta.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mistenker brann på skule var påsett

Fleire elevar må bli heime i dag etter at det brann ved ein ungdomsskule i Trondheim i natt. Brannen starta i eit klasserom der det er store brannskadar. – Ut frå det vi har funne på åstaden, så er vår teori at brannen kan vere påsett, seier operasjonsleiar Trond Volden ved politiet i Trøndelag..

NRK - 15 minutter siden

4 av 14 trebruer bestod inspeksjon etter brukollaps

Etter brukollapsen på Tretten 15. august stengde Statens vegvesen 14 tilsvarande bruer i tre. Berre fire av desse bestod inspeksjonen, skriv Teknisk Ukeblad.

NRK - 30 minutter siden

Pelé sendte takkehilsen fra sykehuset

Den brasilianske fotballegenden Pelé (82) ble innlagt på sykehus denne uken. Nå takker han alle sine fans rundt om i verden for alle positive meldinger. 82-åringen ble operert for tykktarmskreft i september i fjor, men har hatt noen tilbakefall og ble innlagt igjen på et et sykehus i Sao Paulo tidlgere i uken.

NRK - 30 minutter siden

Togforsinkelser mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 30 minutter siden

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..

NRK - 30 minutter siden

Koronamedisin kan gi effektiv behandling til alvorleg sjuke

Frå og med fredag er medisinen Paxlovid tilgjengeleg i norske apotek. Medisinen kan hjelpe dei som er alvorleg sjuke av korona. – Målet med å gi Paxlovid er særleg å redusere alvorleg sjukdom, men også å redusere belastinga på helsetenesta, seier assisterande helsedirektør Espen Rostrup Nakstad til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Nytt oljefunn i Norskehavet

Neptune Energy og lisenspartnarane stadfestar eit nytt funn i leitebrønnen Calypso i Norskehavet. Førebelse utrekningar viser at det utvinnbare volumet er på mellom 1 og 3,5 millionar kubikkmeter, som svarar til 6–22 millionar fat, melder NTB. Calypso er Neptune Energys tredje funn på seks månader på norsk sokkel.

NRK - 1 time siden

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar drepne

Opp mot 13.000 ukrainske soldatar er så langt drepne sidan Russland invaderte Ukraina i februar. – Vi har offisielle utrekningar frå generalstaben som viser at mellom 10.

NRK - 1 time siden

Nesten like mange dør av drukning som i trafikken

Så langt i år har 86 personer druknet her i landet, viser tall fra Redningsselskapet. Det er tolv flere enn til samme tid i fjor. I november måned druknet sju personer.

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt under en bil etter en trafikkulykke på Teisen i Oslo, skriver politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart, skriver politiet videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com