NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 01:05

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av. Overflaten oppleves som glattere. Vi har også fått noe kritikk på at den fortsatt smaker litt tre og at man må sette den sammen selv, sier leder for bærekraft i Tine, Bjørn Malm, til avisen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tine, Nationen, Malm, Tunga, Trondheim, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tinefår ny , skje
NRK - 19 aug 21 kl. 19:43

Refser Tines nye yoghurtskje

Tine Meieriet har fjernet plastskjeen fra sine produkter av klimahensyn. Men den nye treskjeen har fått kritikk, og flere hevder den ødelegger smaksopplevelsen. Det er EU-direktivet om forbud av engangsplast som er grunnen til at Tine Meieriet trekker sine plastskjeer fra sine produkter, deriblant yoghurt, skriver Nationen.

NRK - 19 aug 21 kl. 15:02

Tine tar opp kampen mot importost

Tine satser 55 millioner kroner på et nytt ysteri på Dovre for å doble produksjonen av norsk camembert og brie. Rundt 90 prosent av hvitmuggostene som selges i Norge blir i dag importert. Det nye produksjonsanlegget for hvitmuggoster er en del av Dovre Ysteri, som har vært i drift siden 1918..

E24 - 21 okt 21 kl. 20:33

Q-meieriene frykter for eksistensen etter tilskuddskutt: – Tine prøver å skvise oss ut

Q-meieriene mister tilskudd på 50 millioner kroner årlig. Tine-konkurrenten mener melkemonopolet er på vei tilbake..

VG - 29 okt 21 kl. 15:40

Tine Thing Helseth er syk – avlyser konserter

Trompetisten Tine Thing Helseth har fått påvist kreft og må trekke seg fra oppdrag og konserter en stund framover, opplyser hennes manager..

Aftenposten - 30 jul 21 kl. 07:00

– Et samlivsbrudd med barn involvert er ikke noe som bør skje i affekt eller fortvilelse

Familieterapeut Hedvig Montgomery: – Et samlivsbrudd med barn involvert er ikke noe som bør skje i affekt eller fortvilelse.

NRK - 26 aug 21 kl. 12:50

Vil masseteste 35.000 studentar

Kommunedirektør Morten Wolden opplyser at Trondheim kommune ønskjer å gjennomføre ei massetesting av alle studentane på NTNU, som vil seie kring 35.000 personar. – Vi er i full gang med den praktiske planlegginga av denne massetestinga.

Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 20:00

Gaddafis død fikk ringvirkninger i store deler av Afrika. Hvordan kunne det skje?

Hvordan kunne det skje?.

NRK - 23 okt 21 kl. 06:34

PST venter nye angrep som Kongsberg

PSTs kontraterrorsjef Arne Christian Haugstøyl tror hendelser som massedrapene på Kongsberg vil skje igjen. Nå reiser han en debatt om hvilken risiko vi må leve med i et åpent samfunn. – Denne type angrep utført av en person på impuls med enkle midler, vil skje igjen.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 21:59

Danmark gikk fra full fest til full krise. Flere land følger etter. Vil det samme skje i Norge?

Flere EU-land stenger ned på ny. Kan det samme skje i Norge?.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt