NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 15:50

NRK - 22 maj 22 kl. 09:55

Tinder-krangel: Frikjent for å ha bitt av nesetippen

I 2018 bet en nå 36 år gammel mann nesetippen av en annen mann under en krangel om en Tinder-date i Stavanger. 36-åringen var på et utested sammen med en kompis og en kvinne han hadde møtt gjennom datingappen Tinder. På utestedet var også en annen mann som hadde hatt kontakt med den samme kvinnen på Tinder, skriver Stavanger Aftenblad. Da 36-åringen, kompisen og kvinnen gikk fra stedet, fulgte den andre mannen etter og tok tak i armen til kvinnen, ifølge dommen fra Gulating lagmannsrett. Da oppsto det en slåsskamp mellom ham og 36-åringen der begge utvekslet slag.
Les mer på NRK


Les mer om:
Tinder, Stavanger, Stavanger Aftenblad, Gulating, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tinder-krangel, Frikjent, forå ha , bittav , nesetippen
Aftenposten - 01 maj 22 kl. 11:03

Etter to skilsmisser laster Kjetil (50) ned Tinder

I ukens Fortalt møter Kjetil tre av damene han har matchet med på Tinder..

NRK - 29 jun 22 kl. 09:31

Tinder-svindel må kanskje i retten på nytt

To menn fra Romerike dømt til to års fengsel for å svindle folk via datingtjenesten Tinder, har fått dommen opphevet. Det skriver Rett24. Årsaken er at en av dommerne i saken viste seg å ikke være formelt ansatt som dommer mens saken gikk.

NRK - 28 jul 22 kl. 12:00

Russland bøtelegger Tinder

Russland bøtelegger datingappen Tinder med 2 millioner rubler, melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået RIA. Summen tilsvarer over 323.000 norske kroner.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:08

Frikjent for bestillingsdrap

En 66 år gammel mann er frikjent for drap på kona si i Pakistan og har fått redusert straffen med åtte års fengsel i lagmannsretten. I fjor ble mannen dømt til 21 års fengsel i Oslo tingrett for å ha bestilt drap på kona og hennes brødre i Pakistan. I en fersk dom fra Borgarting lagmannsrett er mannen frikjent for anklagen om drap, men dømt til 13 og et halvt års fengsel for medvirkning til grov kroppsskade med døden til følge..

NRK - 24 jun 22 kl. 09:44

Spesialenheten starter etterforskning av ulovlig ransaking

Spesialenheten har iverksatt etterforskning av saken til en mann i 40-årene som denne uken ble frikjent i lagmannsretten for dyrking av cannabis hjemme. Mannen ble også frikjent for innføring av cannabisfrø etter at lagmannsretten slo fast at ransakingen av boligen hans i september 2020 var ulovlig, og at cannabisbeslaget gjort under ransakingen ikke kunne brukes. Spesialenheten bekrefter overfor mannens advokat, Wahid Shah, at de starter etterforskning for å se om det fra politiets side er begått en straffbar handling i saken.

NRK - 07 apr 22 kl. 07:26

En rev bet ni personer ved kongressbygningen

En rev ble avlivet etter å ha bitt minst ni personer utenfor kongressbygningen i Washington D.C. Reven har testet positivt for rabies, det bekrefter lokale helsemyndigheter som har analysert vevet til dyret, ifølge NBC News.

Klartale - 07 apr 22 kl. 08:34

Syk rev bet minst ni mennesker

En rev bet minst ni personer. Den måtte avlives. Nå har de funnet ut at reven hadde sykdommen rabies.

Aftenposten - 12 apr 22 kl. 12:00

Måtte opereres etter å ha blitt bitt av travhest: – Et mareritt

To personer måtte til sykehus etter å ha blitt bitt i hånda av en hest på Varig Orkla Arena. Nå er travhesten utestengt..

NRK - 01 jul 22 kl. 00:39

7-åring bitt i ansiktet av hund

En 7 år gammel gutt i Ålesund ble torsdag kveld bitt i ansiktet av en mellomstor hund. Gutten blir behandlet for kosmetiske skader på sykehus. Politiet etterforske hendelsen.

Klartale - 06 jul 22 kl. 10:06

I 2025 kan du få en ny vaksine mot flått

Vaksinen har hatt resultater som har lovet bra så langt, melder kanalen Yle.– Du kan si at på laboratoriet og i de første testene har den vist seg å gi god beskyttelse. Den er rett og slett med på å drepe bakterien borreliose hvis den blir overført av en flått som biter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nord Stream-operatør: Aktuelt å reparere rørledningen

En talsmann for selskapet Nord Stream AG sier de mener reparasjon på Nord Stream 1-gassrørledningen er en mulighet så snart skadeomfanget er klart. Talsmannen sier selskapet ønsker å gjennomføre en inspeksjon så snart myndighetene har lettet på adgangsrestriksjonene rundt lekkasjen utenfor Bornholm. Talspersonen ønsker ikke å kommentere kostnadene eller hvem som skal betale for en eventuell reparasjon.

NRK - 15 minutter siden

Tidligere forsvarssjef: Russland vil splitte vesten

Tidligere forsvarssjef Harald Sunde mener angrepet på Nord Stream-ledningen trolig kan ses som et forsøk fra Russland på å splitte vesten og spre usikkerhet. Dette sier han til Teknisk Ukeblad. Den tidligere forsvarssjefen sier all mistanke for angrepet mot Nord Stream-rørledningen går mot Russland.

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Styrket mistanke om en villet handling

– Informasjonen vi har fått i dag styrker mistanken om at skadene kommer av en villet handling, sier statsminister Jonas Gahr Støre sier om skaden i gassrørledningene Nord Stream. – Vi anser situasjonen som alvorlig. – Det er avgjørende at Nato og Europa står samlet..

NRK - 15 minutter siden

KS kritisk til regjeringens nye skattepakke

Regjeringens forslag om hardere beskatning av naturressurser vil få betydelige konsekvenser for kommuneøkonomien, mener KS. – Vi er kritisk til at regjeringen vil inndra 3 milliarder kroner fra kommuner og fylkeskommuner i høyprisområdene som har inntekter fra konsesjonskraft. Disse kommunene har også fått betydelig økte strømutgifter som det burde vært tatt hensyn til.

NRK - 30 minutter siden

9-åring påkjørt – mistenkt sjåfør pågrepet etter å ha stukket fra stedet

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse .Sjåfør av bilen stakk fra stedet, men politiet har kontroll på en mistenkt sjåfør.

NRK - 15 minutter siden

Forskere: Katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset. – 2022 var et katastrofalt år for de sveitsiske isbreene.

NRK - 15 minutter siden

Se Støre om beredskap

NRK - 30 minutter siden

Shell skjerper sikringen på Nyhamna

Shell skjerper sikringen på og rundt Nyhamna i Aukra kommune. Kommunikasjonssjef Kitty Eide sier de gjør dette for å øke årvåkenheten i lys av hendelsene de siste dagene. For at tiltakene skal være så effektive som mulig så kommenterer de ikke konkret hva det går ut på.

NRK - 30 minutter siden

9-åring påkjørt- sjåfør har stukket av

En 9 år gammel gutt er påkjørt av en bil i Modum i Vikersund. Gutten er oppegående, men blir sjekket om helse.Sjåfør av bilen har stukket fra stedet, melder politiet i Sør-Øst.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com