VG > Nyheter

Monday, 29 November, 15:56

VG - 21 okt 21 kl. 01:03

Tiltalt politimann i retten: – Ville gjort det samme igjen

Alexander Storåker (16) døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død» sier i retten at det aldri var noen jakt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Storåker, Sverige

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, politimanni , rettenVille gjort det , samme, igjen
NRK - 08 nov 21 kl. 16:25

Politimann tiltalt

En politimann i Vest politidistrikt risikerer både straff og å miste jobben etter at han ifølge en tiltale truet og brukte vold mot en kollega. Politimannen er tiltalt for kroppskrenkelse og skal ha slått, sparket, bitt og klort kollegaen. Tiltalen omfatter også paragrafen om skremmende eller plagsom atferd basert på at politimannen skal ha uttalt «Jeg skal knuse skallen din» og flere ganger sagt at han skulle drepe kollegaen.

NRK - 17 jul 21 kl. 19:13

Nye tiltalt etter kongresstorming

Det er tatt ut tiltale mot tre nye etter kongress-stormingen i januar. To av disse er en politimann og en tidligere politimann, en far og sønn. De er tiltalt for å slå seg sammen med Proud Boys for å ta seg inn i Kongressen.

NRK - 16 aug 21 kl. 15:17

Politimann benekter sexanklager

En politimann i Vestfold som er tiltalt for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg sex med tre kvinner, nektet straffskyld da rettssaken startet mandag. Han benekter å noen gang ha hatt sex me disse kvinnene. Kvinnene har til felles at de har vært involvert i saker tiltalte hadde befatning med som politimann.

VG - 04 okt 21 kl. 14:25

Politimann tiltalt etter at norske Alexander (16) døde – dukket ikke opp i retten

ALINGSÅS TINGRETT (VG) Alexander Storåker døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død», dukket ikke opp i retten mandag..

NRK - 25 okt 21 kl. 18:12

Politimann tiltalt for valdtekter

Ein politimann frå Nordland skal ha valdtatt to kvinner og brukt stillinga si til å skaffe seg sex ved ei rekke høve. No er han tiltalt for brot på fire paragrafar i straffelova. Det er totalt sju fornærma i saka..

NRK - 19 jul 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

NRK - 16 aug 21 kl. 10:12

Politimann nekter straffskyld

Politimannen fra Vestfold som er tiltalt for misbruk av stillingen sin, nekter straffskyld. Mannen er tiltalt for å ha skaffet seg sex med tre kvinner gjennom jobben sin i politiet. Han er også tiltalt for å ha prøvd å true én av kvinnene til taushet.

NRK - 15 okt 21 kl. 09:56

Svensk 15-åring tiltalt

Ein 15-åring er tiltalt for drapsforsøk og truslar etter at han gjekk til åtak med kvinar og ein pistoliknande gjenstand på ein skule i Eslöv i Skåne i august, skriv NPK. Guten var maskert då han kom til skulen. Han knivstakk ein lærar nesten omgåande og trua deretter medelevar og anna personal før han vart arrestert.

NRK - 14 jul 21 kl. 08:47

Truga politimann – må i retten

Ein sogning må møte i Sogn og Fjordane tingrett etter å ha truga med å knuse ansiktet til ein politimann, skriv Sogn Avis. I juni i fjor hadde den rusa mannen tedd seg slik at politiet måtte frakte han til arrest i Førde, og på vegen vart han aggressiv. Dato for rettssaka er ikkje sett..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 10:57

Politimann for retten – skal ha misbrukt makt for å få sex

En betrodd politimann i Vestfold misbrukte makten stillingen ga ham til å skaffe seg sex med tre kvinner, blant dem en….

Fler nyheter fra VG

VG - 09 nov 21 kl. 14:25

Tre til sykehus etter gasslekkasje på NTNU

En meget helseskadelig og brannfarlig gass lekket fra kjemilaboratoriet på Gløshaugen..

VG - 09 nov 21 kl. 12:35

Tromsø innfører påbud om munnbind og bordservering

Men understreker at de fortsatt vil at folk skal gå på konferanse og julebord..

VG - 09 nov 21 kl. 13:06

Trolig den første som ble forfulgt: – Hadde det vært terror, ville han løpt på meg

Lasse Lukacs hadde levert sønnen på skolen og var på vei hjem, da en mann i bar overkropp med kokkekniv i hånden fulgte etter ham: – Jeg prøvde å ignorere ham, sier 47-åringen til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 11:31

Opplysninger til VG: Død knivmann tidligere dømt for drapsforsøk

Mannen som ble skutt og drep av politiet på Bislett ble i desember i fjor dømt for å ha knivstukket en mann og hugget etter flere andre på Ankerbrua i Oslo i 2019..

VG - 09 nov 21 kl. 10:28

Øyenvitner til skuddramaet på Bislett: - Går nesten amok mot politimannen

Øyenvitner forteller om et intenst drama som ender med politiskuddene på fortauet: – Vi ble veldig redde. Det var skummelt og ekkelt å se på, sier Jessica Szymanska (24) til VG..

VG - 09 nov 21 kl. 10:32

Polen: – Vi regner med angrep i dag også

En talsmann for polske myndigheter sier at det er nærmere 3500 migranter ved grensen i Kuznica..

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Var i ferd med å angripe personer

Politiet bekrefter at de forsøkte å kjøre ned en mann, som var i ferd med å knivstikke en person. Videoer viser at en mann blir påkjørt av politiet to ganger i forbindelse med skudd-dramaet i Oslo..

VG - 09 nov 21 kl. 10:16

Hviterussland fordømmes av både EU og USA

NAREWKA/OSLO (VG) – Uakseptabelt, fastslår EU-president Ursula von der Leyen..

VG - 09 nov 21 kl. 09:27

Siv Jensen i ny bok: Åpen om kjærester og rykteflom

Siv Jensen skriver om ryktene om at hun er lesbisk og tar et oppgjør med journalister som behandler kvinner annerledes enn menn..

VG - 09 nov 21 kl. 07:52

Kjørte gjennom et rekkverk og falt to etasjer i parkeringshus

En bil har kjørt gjennom et rekkverk og landet på taket to etasjer lenger ned..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt