Klartale > Nyheter

Thursday, 18 July, 06:49

Klartale - 29 apr 24 kl. 10:32

Tiltalt for vold mot ett av barna sine

Gjert Ingebrigtsen er tiltalt av politiet. Tiltalen gjelder et tilfelle av vold. Det skriver avisa VG. Gjert har vært trener for sønnene sine. Sønnene Henrik, Jakob og Filip er løpere med stor suksess.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Ingebrigtsen, VG, Henrik, Filip, NRK, Gjert, John Christian Elden, Heidi Reisvang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, voldmot ett av , barna, sine
Klartale - 19 feb 24 kl. 12:31

Over 50 millioner barn på flukt i verden

Mer enn 10 millioner barn måtte flykte fra hjemmene sine i fjor. Det viser tall fra organisasjonen Redd Barna. Rundt 50 millioner er nå på flukt i verden.

Klartale - 23 apr 24 kl. 11:19

Politimann dømt for vold

En politimann er dømt til fengsel i 120 dager. Mannen var tiltalt for grov vold mot to menn på Kongsberg. Det skriver avisa VG.

NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

Klartale - 19 mar 24 kl. 08:44

Slik takler skolene vold og trusler

Skoler i Norge jobber ikke godt nok med å forebygge vold. Det sier Arbeidstilsynet. De besøkte 62 skoler i fjor.

NRK - 04 mar 24 kl. 20:20

FN: – Grunn til å tro på meldinger om seksuell vold

En gruppe FN-eksperter sier det er skjellig grunn til å feste lit til meldingene om at det ble begått seksuell vold, deriblant voldtekter, under Hamas-angrepet på Israel 7. oktober i fjor. Ekspertgruppen, ledet av FNs spesialutsending for seksuell vold i konfliktområder, Pramila Patten, besøkte Israel i perioden 29.

NRK - 13 feb 24 kl. 10:35

Foreldre tiltalt for vold mot barn

Et foreldrepar i Porsgrunn må i april møte i retten, tiltalt for mishandling av de tre barna sine. Ifølge tiltalebeslutningen skal ekteparet jevnlig ha utsatt barna for både psykisk og fysisk vold i en periode på fem og et halvt år. Volden skal blant annet ha bestått i klyping, sparking og slag i beina med en kost.

NRK - 20 mar 24 kl. 11:53

Mor, far, storebror og nabo dømt i overgrepssak

En mor, en far, en storebror og en nabo er dømt i den omfattende overgrepssaken som gikk i Hordaland tingrett, over tre måneder høsten 2023. Et foreldrepar og deres eldste sønn er tiltalt for grove overgrep mot de to yngste barna i familien, en gutt og en jente. Overgrepene skal ha foregått i flere år, og alle barna var under ti år gamle da overgrepene startet.

NRK - 23 apr 24 kl. 05:14

Ny undersøkelse: Færre leser for barna sine

Stadig færre foreldre leser høyt for barna sine. Andelen boklesere i befolkningen synker sakte, viser Leserundersøkelsen 2024, som blir sluppet i dag. – Foreldres lesing er avgjørende for barns ordforråd og leseglede.

Klartale - 26 mar 24 kl. 06:00

Titusenvis av barn vokser opp i fangeleiren

Ali har brukt halve livet i fangeleiren al-Hol. Leiren ligger nordøst i Syria. Ali drømmer ikke om frihet.

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 45 minutter siden

Har du en farlig gjenstand hjemme?

Onsdag varslet Ikea om en farlig strømbank. Strømbanken har navnet Varmfront. Den viser seg å ha en feil som gir brannfare.

Klartale - 15 timer siden

Helgeværet: Nyt sola mens du kan

– Det ser ganske lovende ut. I hvert fall i forhold til slik det har vært de siste dagene, sier Ingrid Villa.Villa snakker om været til helgen i Sør-Norge.

Klartale - 16 timer siden

Landslaget anklages for rasisme

Det argentinske landslaget blir anklaget for rasisme. Det skjer etter at Argentina vant Copa America. Det er et mesterskap i fotball i Sør-Amerika.

Klartale - 17 timer siden

Svømte i Seinen

Snart begynner Olympiske leker (OL) i Paris. Det har vært stort press for å få alt klart. Blant annet har politikerne sagt at de skal rense Seinen.

Klartale - 18 timer siden

Må fylle på med svenske jordbær

I mai fortalte Bama at de forventet en fantastisk sesong for jordbær. Nå kan du derimot finne svenske jordbær i butikken din. Og det kan være tomt for norske bær.

Klartale - 19 timer siden

Én av fem føler seg ensom i sommer

Føler du at alle andre finner på mye gøy om sommeren? Mens selv sitter du hjemme og kjeder deg? Slik er det for flere.

Klartale - 21 timer siden

Seks døde funnet på hotellrom i Bangkok

Tirsdag ble seks personer funnet døde på et hotellrom i Bangkok. De døde var fra Vietnam. To av dem var også amerikanske borgere.

Klartale - 20 timer siden

Vi trenger å føle oss nyttige

Å ha en jobb er viktig. Kanskje enda viktigere enn vi forstår, vi som alltid har hatt jobb. Er du utenfor arbeidslivet kan du kjenne på at du mangler noe viktig i livet.

Klartale - 21 timer siden

PST er bekymret for mulige attentat i Norge

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) er bekymret for mulige angrep. Det er snakk om angrep på folk i viktige stillinger. Slik som politikere.

Klartale - 21 timer siden

Trump søker støtte hos Kennedy

Robert F. Kennedy Jr er uavhengig kandidat til presidentvalget i USA i november. Mandag ble Trump offisielt republikanernes kandidat.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com