NRK > Nyheter

Wednesday, 20 October, 03:44

NRK - 20 sep 21 kl. 14:24

Tiltalt for seksuelle overgrep mot barn

En mann i 50-årene fra Kristiansand er tiltalt for seksuell omgang med to jenter under 16 år, skriver Fædrelandsvennen. Mannen var fotballtrener for en av jentene. Det ene forholdet skal ha funnet sted over en periode på flere måneder for ti år siden. Det er satt av tre dager til hovedforhandlingen som starter i Agder tingrett 26. november..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kristiansand, Fædrelandsvennen, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, seksuelle, overgrepmot , barn
NRK - 09 jun 21 kl. 11:20

Lege tiltalt for overgrep

Ein lege på Sunnmøre er tiltalt for seksuelle overgrep mot tre pasientar. Mannen er tiltalt for å ha misbrukt stillinga si til å forgripe seg mot dei tre kvinnene gjentekne gongar. Mannen har tidlegare mist autorisasjonen som lege på grunn av at han skal ha kledd av seg framfor ein pasient..

NRK - Igår: 16:09

Fotballtrener tiltalt for overgrep

En fotballtrener i Lyngdal er tiltalt for seksuelle overgrep mot åtte gutter han trente. Det bekrefter politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl overfor NRK. Mannen i 20-årene er tiltalt for å ha misbrukt stillingen for å skaffe seg seksuell omgang.

NRK - 18 jun 21 kl. 23:14

Politiker tiltalt for overgrep

En britisk parlamentariker fra De konservative er tiltalt for overgrep mot en 15 år gammel gutt. Imran Ahmad Khan er tiltalt for et tilfelle av seksuelt overgrep mot gutten i 2008. Khan erklærte seg ikke skyldig da han ble fremstilt for en domstol torsdag..

NRK - 03 okt 21 kl. 11:06

Overgrep i den franske kirken

Flere tusen prester og geistlige i den katolske kirken i Frankrike har siden 1950 begått overgrep mot barn. Det er konklusjonen på en undersøkelse gjort av en uavhengig kommisjon som ble nedsatt i 2018. Rapporten kommer ut tirsdag, men allerede nå avslører lederen for kommisjonen, Jean-Marc Sauve, resultatet av arbeidet til nyhetsbyrået AFP.

NRK - 05 jul 21 kl. 11:06

Tiltalt for overgrep mot 46 barn

En mann i midten av 50-årene er tiltat for seksuelle overgrep mot 46 barn. Den tiltalte ga gavekort til barn mot betaling for overgrep. Mannen fra Trondheim tok kontakt med barn bosatt i hele landet på Snapchat.

NRK - 25 aug 21 kl. 14:50

Tiltalt for tolv år gamle overgrep

En mann i 20-årene er i Sør-Rogaland tingrett tiltalt for å ha begått seksuelle overgrep som skal ha skjedd for tolv år siden. Tiltalte forgrep seg i 2009 ved flere anledninger på en ung jente, ifølge tiltalen. Politianmeldelsen ble inngitt først elleve år senere, ifølge Stavanger Aftenblad.

NRK - 10 aug 21 kl. 07:50

Tiltalt for gruppevoldtekt

En mann som har deltatt i realityprogrammer på norsk TV er tiltalt for tre voldtekter. Blir mannen dømt, risikerer han forvaringsstraff. – Han erkjenner ikke straffskyld for det han er tiltalt for, med unntak av et av de mindre forholdene, sier mannens forsvarer, advokat Hans Christian Wang til TV 2.

Aftenposten - 08 jun 21 kl. 08:04

Aldri før har så mange tatt kontakt om incest og seksuelle overgrep

Flere enn 38.000 henvendte seg til sentre mot incest og seksuelle overgrep i fjor..

NRK - 22 jun 21 kl. 20:09

Flere unge siktet for sex-kjøp

Flere personer i Agder er siktet for grove seksuelle overgrep mot barn etter at det ble kjent at unge ned i 13-årsalderen har solgt sex via sosiale medier. – Vi har flere siktede i flere saker og flere mistenkte i flere saker, sier Kenneth Rafaelsen, seksjonsleder for grov vold og seksuelle overgrep i Agder politidistrikt, til NRK..

VG - 07 jul 21 kl. 12:07

DEBATT ONSDAG 7. juli: Hvem skal bli utsatt for seksuelle overgrep?

Svaret på spørsmålet over er selvfølgelig ingen. Null. Det er på tide med en nasjonal satsing på en nullvisjon for seksuelle overgrep..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Komité vil straffe Steve Bannon

Komiteen som gransker kongresstormingen i USA har vedtatt at Steve Bannon bør tiltales for å ha vist forakt for Kongressen ved å nekte å vitne. Bannon ble instruert av sin tidligere sjef, Donald Trump, til ikke å vitne for komiteen..

NRK - 1 time siden

OL-ilden ankom Beijing

Den olympiske ilden har kommet fram til Beijing. Ilden ble mottatt av visepresident Yu Zaiqing i den kinesiske OL-komiteen som her viser fram flammen som ble fraktet med fly fra Hellas. Vinter-OL skal arrangeres i Beijing fra 4.

NRK - 2 timer siden

Tre barn døde i luftangrep i Tigray

Tre barn ble drept i luftangrepene mot Tigray-regionen i Etiopia denne uken. Det har lokale helsearbeidere rapportert til FN. Statlige medier i Etiopia har bekreftet at det ble gjennomført et luftangrep mot Mekele, hovedstaden i regionen som fredsprisvinner Abiy Ahmeds regime gikk til krig mot i november i fjor..

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea bekrefter ny missiltest

Nord-Korea bekrefter at landet gjennomførte en prøveskyting av det som omtales som en ny type ballistisk missil fra en ubåt tirsdag. Nyheten gjør at det blir avholdt et krisemøte i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge AFP. Ifølge diplomatiske kilder var det USA og Storbritannia som kalte inn til møtet.

NRK - 2 timer siden

Vedum: Ingen kur mot dyr strøm

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum sier det ikke finnes noen mirakelkur mot høye strømpriser. Han sier til Klassekampen at han er bekymret over utviklingen og sier regjeringen har startet arbeidet med å få ned prisene..

NRK - 3 timer siden

Over 1000 døde i Russland tirsdag

I Moskva må arbeidstakere over 60 år holde seg hjemme de neste fire månedene, og bedrifter er pålagt å ha minst 30 prosent av de ansatte på hjemmekontor. Tirsdag ble det registert 1015 koronadøde i landet, det høyeste tallet siden pandemien startet. Over 225.

NRK - 3 timer siden

608 nye koronasmittet siste døgn

Tirsdag ble det registrert 608 nye koronatilfeller i Norge. Det er 18 flere enn forrige tirsdag. Den siste uka er det i snitt registrert 410 nye smittede per dag.

NRK - 3 timer siden

96-åring anklaget for 11.000 drap

En 96 år gammel tidligere sekretær i konsentrasjonsleiren Stutthof møtte idag i retten i Tyskland. Irmgard Furchner anklages for medvirkning til over 11.000 drap..

NRK - 3 timer siden

Årets unge kokk 2021

Vinneren av prisen Årets unge kokk 2021 ble 24 år gamle Andrea Svendsen. Hun jobber som kokk ved Bula Neobistro i Trondheim. Andreplassen gikk til Siriyaporn «Mymint» Rithisirikrerg.

NRK - 5 timer siden

Trenger flere lastebilsjåfører

Lange arbeidsdager og dårlig lønn gjør at lastebilbransjen har mangel på sjåfører i Norge. Dette kan føre til at du ikke får de varene du har bestilt eller de du pleier å kjøpe..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt