NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 06:33

NRK - 11 feb. 21 kl. 18:58

Tiltalt for overgrep mot ungar

Ein mann i 60-åra frå Drammen er tiltalt for fleire overgrep mot ungar. I 2014 skal han ha forgripe seg fleire gongar på ei jente som var sju år, skriv Drammens Tidende. Han er òg tiltalt for ei seksuell handling mot ei anna sju år gammal jente..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen, Drammens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, overgrepmot , ungar
NRK - 12 feb. 21 kl. 00:14

Prester nekter for overgrep

To prester står tiltalt for overgrep mot barn i Vatikanstaten. Den ene er tiltalt for seksuelt misbrukt av en altergutt. Den andre for å ha dekket over.

NRK - 19 jan. 21 kl. 16:03

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 70-årene fra Trondheim er tiltalt for overgrep og flere nettovergrep mot to jenter i 13-14-årsalderen. Mannen er blant annet tiltalt for å ha forgrepet seg på en 14 år gammel jente i bilen sin på en parkeringsplass i Trondheim i 2018..

NRK - 21 feb. 21 kl. 13:30

Krasja lastebil i kjent turområde

Ein lastebil har krasja i Fjellveien, på veg opp til Fløyen i Bergen. Føraren skal ha sett rusa ut og stakk av. – Det var berre flaks det ikkje var ungar i vegen.

NRK - 29 april 21 kl. 09:29

15 smitta i Drammen

15 personar har testa positivt for covid-19 i Drammen det siste døgeret. For 14 av dei er smittevegen kjend, medan dei jobbar med å finne ut korleis den siste vart smitta. Ungar og tilsette ved Dalegårdsveien barnehage blir sett i karantene på grunn av eit smittetilfelle der..

Aftenposten - 07 feb. 21 kl. 06:55

Mann i 70-årene tiltalt for overgrep mot unge jenter

En mann i 70-årene fra Trondheim er tiltalt for ett fysisk overgrep og flere nettovergrep mot to jenter i….

NRK - 12 mars 21 kl. 06:48

Mann tiltalt for overgrep mot barn

En mann i slutten av 20-årene er tiltalt for en rekke overgrep mot 9 jenter under 15 år, melder Drammens Tidende. Mannen skal ha fått jentene til å utføre seksuelle handlinger mot seg selv og deretter sendt ham bilder og filmer av overgrepene..

NRK - 04 mai 21 kl. 14:45

Ung mann tiltalt for overgrep

En mann i begynnelsen av 20-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mot i alt fire fornærmede under 16 år. Overgrepene skal ha skjedd fra 2019 til og med 2020. Saken starter i Helgeland tingrett i slutten av måneden.

NRK - 27 jan. 21 kl. 06:05

Kampanje mot overgrep i Frankrike

Frankrikes regjering lover strengere straffer for overgrep mot barn etter en kampanje der flere hundre overgrepsofre har fortalt sine historier. Kampanjen #MeTooInceste har ført til at mange har delt innleggene der folk forteller om overgrep..

NRK - 23 mars 21 kl. 20:01

Fikk 13 års fengsel for overgrep

En mann i 60-årene fra Trondheim er i Oslo tingrett dømt til 13 års fengsel etter å ha medvirket til overgrep mot fem barn ved å bestille direkteoverførte overgrep fra Filippinene. Mannen er også dømt for andre forhold..

VG - 31 mars 21 kl. 20:28

Fersk rapport: Slik skal ryttersporten få slutt på seksuelle overgrep

Lisensordning for trenere, krav til private aktører og full stopp for landslagsutøvere som benytter private trenere som er dømt for overgrep. Norsk rytterforbund tar grep etter flere mediesaker om seksuelle overgrep i hestesporten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Påbyr hjemmekontor

Tønsberg kommune påbyr hjemmekontor for alle som kan ha det, for å dempe aktiviteten Det vedtok formannskapet i går. Stigende lokal smitte, stort smittetrykk i kommuner rundt og villsmitte gjør at lokale smittetiltak forlenges fram til 26. mai..

NRK - nu

Strålingen øker i Tsjernobyl

Strålingen etter atomkatastrofen i Tsjernobyl har blitt sterkere i det siste, viser målinger. Forskere mener noe er i ferd med å skje i de nedgravde restene..

NRK - 5 minutter siden

Revidert nasjonalbudsjett

I dag kommer nasjonal budsjett. Regjeringen foreslår eksra satsinger på flere milliarder kroner for å takle koronakrisen. Til kommunene foreslår regjeringen at de får 7,3 milliarder kroner ekstra per år..

NRK - 30 minutter siden

Tok med seg ulvevalp fra skogen

Ungdommer i Hagfors i Sverige trodde de hadde funnet en liten en hundevalp i skogen rundt Lesjöfors sist helg, og tok den med seg. Det viste seg å være en ulvevalp. Ettersom valpen var både svak og ikke ville klare seg om den ble satt ut igjen i naturen, ble den avlivet søndag kveld, skriver Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Nord-Korea: – Ingen smittetilfeller

Nord-Korea har opplyst Verdens helseorganisasjon at det ikke er avdekket et eneste tilfelle av covid-19 blant 25.986 testede i april. I sin ukerapport gjengir WHO at smittetestene i Nord-Korea også omfatter 751 personer som mellom 23.

NRK - 30 minutter siden

138 nye smittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 33 over snittet de sju foregående dagene. 138 tilfeller er 75 flere enn på søndag, men 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Israel:– Angrep i ti timer

Rakettangrepet mot Israel skal ha pågått i ti timer skriver det israelske forsvaret på Twitter. Ifølge The Times of Israel skal Hamas ha angrepet med raketter mot byen Ashkelon tirsdag morgen, for å gjengjelde angrep fra Israel. I en uttalelse sier Hamas at byen Ashkelon vil bli et «helvete» dersom det israelske forsvaret fortsetter med sine angrep mot sivile hjem i Gaza..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser for Novavax-vaksinen

Det amerikanske legemiddelselskapet Novavax har utsatt planene for å søke godkjenning for koronavaksinen sin til tredje kvartal. Novavax opplyste om forsinkelsen mandag, under en uke etter at det globale vaksineprogrammet Covax inngikk avtale om kjøp av 350 millioner doser av koronavaksinen. Da ble det sagt at dosene, under forutsetning av godkjenning av tilsynsmyndigheter, skal leveres fra tredje kvartal i 2021 og videre utover i 2022.

NRK - 1 time siden

1,4 milliarder innbyggere i Kina

En ny folketelling i Kina viser at landet har 1,411 milliarder innbyggere. Det er kinesiske myndigheter som tirsdag offentliggjorde resultatet fra folketellingen, som ble gjennomført i fjor. Kina foretar folketellinger hvert tiende år.

NRK - 1 time siden

Ber folk holde seg unna stillas

Stillaset som ble tatt av vinden på Fantoft i Bergen mandag kveld, er sikret slik at det ikke raser mer, men fortsatt kan ikke folk bevege seg fritt i området. Natt til tirsdag opplyser Vest politidistrikt at presenningen rundt stillaset er delvis demontert og sikret. – Stillaset er sikret slik at det ikke raser mer, men ikke sikret nok til at det er fri ferdsel i området.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt