NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 11:57

NRK - 22 maj 24 kl. 20:16

Tiltalt for macheteangrep i Oslo sentrum

En 21 år gammel mann fra Finnmark er tiltalt for å ha angrepet flere personer med machete i Torggata i Oslo sentrum 1. juli 2023, skriver Avisa Oslo. Han er tiltalt for drapsforsøk mot to personer, kroppskade mot to andre, og kroppskrenkelse mot en femte person. Statsadvokaten varsler at de vil be om at mannen dømmes til tvungent psykisk helsevern når saken går i Oslo tingrett i september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Torggata, Oslo, Avisa Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, macheteangrepi , Oslo, sentrum
NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 21 feb 24 kl. 03:50

25-åring dømt til fengsel i sju år for drapsforsøk

En 25 år gammel mann er dømt til sju år og fem måneders fengsel et macheteangrep på Haugenstua i Oslo i august 2020. I tillegg dømmes 25-åringen til å betale nesten 1,5 millioner kroner i erstatning til offeret i saken, melder Romerikes Blad. Hendelsen skjedde sent på kvelden 29.

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

NRK - 15 jan 24 kl. 16:18

Skoleansatt i Oslo tiltalt for seksuelle overgrep mot elev

Mens han var ansatt ved en skole i Oslo, skal en 25-åring ha begått to tilfeller av seksuelle overgrep mot en elev. Mannen er tiltalt for seksuell omgang med en tenåringsjente i en bil. Han er i tillegg tiltalt for ett tilfelle av seksuell handling mot den samme jenta, denne gangen på den aktuelle skolen han var ansatt ved.

NRK - 24 jan 24 kl. 17:29

Mann tiltalt for skyting mot leilighet i Oslo

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha planlagt skytingen mot en leilighet på Furuset i Oslo i 2020. Flere personer sov i leiligheten, men ingen ble skadd. Natt til 9.

NRK - 03 mar 24 kl. 09:32

Drosjesjåfør tiltalt for å ha voldtatt passasjer i Oslo

Onsdag må en mannlig drosjesjåfør møte i Oslo tingrett, tiltalt for å ha voldtatt en kvinnelig passasjer. Hendelsen skjedde natt til fredag 8. juli i 2022.

Klartale - 31 maj 24 kl. 08:53

Sier Trump er skyldig

Donald Trump er USAs tidligere president. Han ønsker å bli landets nye president til høsten. De siste ukene har Trump vært i retten.

NRK - 13 feb 24 kl. 12:57

Ni personer tiltalt etter opptøyer under Iran-demonstrasjon

PST har tatt ut tiltale mot ni personer etter opptøyene under en demonstrasjon ved den iranske ambassaden i Oslo i 2022. 29. september 2022, dagen etter et droneangrep mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak, rykket politiet ut til en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo.

NRK - 28 maj 24 kl. 08:44

Togtrafikken på Oslo S går igjen

Oslo S er åpen for trafikk igjen etter at det ble meldt om jordfeil tirsdag morgen. Bane Nor opplyser at de fortsatt venter forsinkelser utover formiddagen. – Reisende må sjekke med togselskapet sitt for mer informasjon, sier Bane Nors pressekontakt.

NRK - 07 jun 24 kl. 17:11

Dagbladet: Mann tiltalt for dobbeldrapet på Sandaker

En mann er tiltalt for dobbeltdrapet på Sandaker i Oslo i juni i fjor, melder Dagbladet. Mannen ble siktet for drapene i fjor sommer. Men det er først nå han er tiltalt for drapene i fjor sommer.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Minst 13 drept i angrep på Gaza

Tirsdag er minst 13 personer drept i israelske angrep på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. IDF skriver selv på Telegram at de fortsetter kampene i Rafah og sentrum av Gaza. Luftforsvaret har angrepet over 40 mål det siste døgnet, sier de..

NRK - 45 minutter siden

Russland krev svar om Zelenskyjs fredstoppmøte

Russland må forstå kva president Zelenskyj meiner med omgrepet «fredstoppmøte» før det blir aktuelt å seie ja til ein invitasjon, seier Kremls pressetalsmann Dmitrij Peskov tysdag. President Volodymyr Zelenskyj sa måndag at Russland burde vere til stades under eit neste toppmøte om krigen i Ukraina. Det første vart halde i Sveits i juni, og der deltok ikkje representantar frå Russland eller Kina.

NRK - 45 minutter siden

Fire ministre går av i Wales

Fire ministre har trukket seg fra den walisiske regjeringen, melder Sky News. Det gjelder Mick Antoniw, Julie James, Lesley Griffiths og Jeremy Miles. På X begrunner de dette med mistillit til sin leder.

NRK - 1 time siden

Tybring-Gjedde har krav på nær en halv million

Den eksluderte Frp-politikeren Christian Tybring-Gjedde har krav på et årlig tilskudd på 472.000 kroner som uavhengig representant, i tillegg til stortingslønna på 1.171.

NRK - 1 time siden

Fare for tordenvær og lyn på Helgeland

Det er fare for tordenvær og mye lyn for store deler av Helgeland i dag. Tordenværet er ventet å starte sent på formiddagen, og øker utover ettermiddagen. Det vil også komme noe kraftige regnbyger.

NRK - 1 time siden

Tre personer pågrepet i grov narkotikasak i Trondheim

Søndag kveld ble tre personer pågrepet og siktet i en grov narkotikasak, melder Adresseavisen. De tre er alle siktet for grov narkotikaovertredelse for oppbevaring av stoffer. Politiet har gjort beslag i saken.

NRK - 3 timer siden

WSJ. Elon Musk vil donere 45 millioner dollar månedlig til Trump-valgkampen

Lørdag meldte Bloomberg at Elon Musk har donert «en betydelig sum» penger til en America PAC, en aksjonsgruppe som driver valgkamp for tidligere president Donald Trump. Ifølge Wall Street Journal vil Musk forplikte seg seg til å gi rundt 45 millioner dollar til aksjonsgruppen hver måned. Det tilsvarer nesten en halv milliard norske kroner.

NRK - 1 time siden

Ny kartlegging av havet rundt Svalbard

Nå skal store områder av havet rundt Svalbard som ikke er kartlagt, bli dokumentert. De allerede dokumenterte områdene er fra 80-tallet, og nå skal Kartverket bruke sommersesongen til å ta nye målinger. Avdelingsdirektør i Kartverket, Gudmund Jønsson sier i en pressemelding at bedre data og sjøkart vil ivareta navigasjonssikkerheten i disse områdene.

NRK - 2 timer siden

Flere drept av militante grupper i Pakistan og India

Det pakistanske militæret melder tirsdag om et angrep mot en militærbase nordvest i landet, skriver Reuters. Åtte av basens sikkerhetspersonell skal ha blitt drept under angrepet, i tillegg til ti militante opprørere. Samtidig er fire indiske soldater drept i et angrep i delstaten Jammu og Kashmir, ifølge den indiske hæren.

NRK - 2 timer siden

Afghanistan: Minst 17 omkommet i bussulykke

17 personer er døde og 34 såret etter en bussulykke i Afghanistan. Det melder lokale myndigheter, ifølge AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com