VG > Sport

Monday, 04 March, 21:58

VG - 12 feb 24 kl. 19:06

Tiltalt for grov mishandling av sønnen: – Mener han ikke var seg selv

Det var en tilsynelatende syk 32-åring som møtte i tingretten i Bergen mandag. Sakkyndige mener det hele kan være skuespill..
Les mer på VG


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, grov, mishandlingav , sønnen, Menerhan , ikke, var seg selv
NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 21 okt 23 kl. 19:20

Tiltalt for å ha kastrert lam uten bedøvelse

To menn fra Rogaland er tiltalt for grov vold mot dyr etter at de mellom 2017 og 2021 skal ha kastrert minst 250 værlam uten bedøvelse. – Han har forklart at dette har vært en måte å gjøre ting på fra gammelt av, gjennom flere generasjoner. De har blitt opplært i metoder som har gått i arv.

NRK - 16 feb 24 kl. 16:13

To personer er tiltalt for seksuell omgang med barn under 14 år

To personer er tiltalt for grov voldtekt av et barn under 14 år i Molde. Hendelsen skal ha skjedd i fjor sommer. Fem personer ble opprinnelig siktet for seksuell omgang med barn under 14 år, eller medvirkning til det, i juli i fjor.

NRK - 03 dec 23 kl. 23:22

Foreldre pågrepet for mishandling av spedbarn i Sverige

Et halvt år gammelt barn er innlagt på intensivavdelingen i Västerås i Sverige etter grov mishandling. Foreldrene er pågrepet, melder TV4 Nyheterna. Barnets foreldre er mistenkt for mishandlingen av spedbarnet, som er mellom fem og seks måneder gammelt, opplyser påtalemyndighetens pressetalsperson Andreas Enbuske til TT.

NRK - 12 feb 24 kl. 10:26

Forsvarar: Tiltalte erkjenner ikkje straffskuld for mishandling av son

Forsvarar Ahmad Taha seier han oppfattar at den tiltala mannen ikkje erkjenner straffskuld etter tiltalen for grov mishandling av sonen. Den tiltala har ikkje svara på tiltalepunkta sjølv i Hordaland tingrett måndag føremiddag..

NRK - 24 nov 23 kl. 10:45

Kvinne siktet for grov kroppsskade etter voldshendelse på helsestasjon

En kvinne i 40-årene er siktet for grov kroppsskade etter voldshendelsen på Saupstad helsestasjon i Trondheim torsdag. Kvinnen og en mann i 30-årene ble kort tid etter pågrepet av politi på stedet. Kvinnen er nå siktet for grov kroppsskade og fremstilles for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag.

NRK - 20 feb 24 kl. 14:40

To menn dømt til fengsel for grov hvitvasking av over 30 millioner kroner

Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding at to menn er dømt for grov hvitvasking av over 30 millioner kroner. En mann i 40-årene er dømt til ubetinget fengsel i 5 år og 3 måneder for grov hvitvasking av 38 millioner kroner. En annen mann i 20-årene er dømt til fengsel i 4 år og 4 måneder for grov hvitvasking av omtrent 35 millioner kroner.

NRK - 22 feb 24 kl. 18:48

Risikerer forvaring for voldtekter og mishandling

En mann i 40-årene er tiltalt for flere voldtekter, partnervold og mishandling av sine egne barn, skriver Fædrelandsvennen. Mannen ble siktet og pågrepet av politiet i november 2022. Statsadvokat Jan Tallaksen har i sin tiltale tatt forbehold om at det kan bli lagt ned påstand om at mannen skal dømmes til forvaring.

NRK - 20 okt 23 kl. 13:02

Far dømt for grov mishandling av spedbarn

Hålogaland lagmannsrett har dømt ein far til eit år og ni månader i fengsel for grov mishandlinga av sitt tre månadar gamle barn, opplyser Troms og Finnmark statsadvokatembeter i ei pressemelding. Mora til barnet er frifunnen for medverknad til mishandlinga. Under ei undersøking av barnet på sjukehus i april 2022 blei det avdekka at spedbarnet hadde blødningar i hovudet, kramper, øyebunnsblødninger på begge auga, merker på kroppen og minst ni ribbensbrot, skriv statsadvokaten.

NRK - 10 okt 23 kl. 19:13

Mann fra Nordland tiltalt for voldtekt - kvinne sa stopp 33 ganger

En mann i 40 årene fra Nordland ble tidligere i år tiltalt for voldtekt, grov voldtekt og seksuelt krenkende adferd. Nå går saken for Trøndelag tingrett, og der mener påtalemyndigheten at en kvinne i 20-årene ble utsatt for tre voldtekter i en gapestokk på mannens «sexrom». Det skriver Nidaros.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Flukten fra Helse-Norge

Stadig flere sykepleiere rømmer fra norske sykehus og sykehjem fordi lønnen er for dårlig. Men dette handler om mye mer enn penger..

VG - 1 time siden

Skiforbundet nekter å svare på Braathen-spørsmål

Det er usikkerhet rundt Lucas Braathen. Sponsoren har invitert til pressekonferanse om 23-åringens fremtid..

VG - 2 timer siden

Norsk luksusbil solgt på tvangsauksjon i Danmark

Dunk! Så var Shakha Ameens (34) Lamborghini solgt – og millionene må han se langt etter..

VG - 4 timer siden

Medier: Horner-bråk kan sende Max Verstappen til Mercedes

Kan Horner-saken ende med en sensasjonell fører-overgang i Formel 1?.

VG - 4 timer siden

Dobbel skadesmell for Barcelona

Den spanske fotballgiganten Barcelona opplyser at midtbaneduoen Frenkie de Jong og Pedri er utilgjengelige i tiden som kommer på grunn av skader..

VG - 6 timer siden

Sineads etterlatte vil stoppe Trump fra å spille «Nothing Compares 2 U»

Bostyret til den avdøde sangeren Sinéad O'Connor vil stoppe Donald Trump fra å spille musikken hennes på sine politiske valgmøter..

VG - 5 timer siden

Reuters: Høyesterett gir Donald Trumps medhold i Colorado-anke

En enstemmig føderal høyesterett forkastet avgjørelsen fra Colorado..

VG - 6 timer siden

Kong Harald trenger permanent pacemaker

Det melder kongehuset i en pressemelding mandag..

VG - 7 timer siden

FN vil ta opp Zaporizjzja-samtaler med Putin, melder Reuters

Rafael Grossi i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA), som ligger under FN, ønsker å diskutere Russlands planer for atomkraftverket Zaporizjzja..

VG - 7 timer siden

Leteaksjon i Ålesund: Funn av person i live

Vedkommende er ikke identifisert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com