NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 14:08

NRK - 10 aug 21 kl. 18:49

Tiltalt for flere voldtekter

En mann er tiltalt for å ha voldtatt to kvinner, og gjentatte voldtekter av en ung jente. Påtalemyndigheten varsler at de vil be om forvaring for mannen. Ifølge tiltalen skjedde den første voldtekten i juli 2017. Da skal mannen i 20-årene ha voldtatt en kvinne mens hun sov. Da kvinnen våknet skal mannen ha holdt hendene hennes fast og presset en pute over munnen og nesen hennes.
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, flere, voldtekter
NRK - 05 jun 21 kl. 05:19

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekter av to kvinner i Nordland i 2018 og 2019. Mannen risikerer forvaring. Ifølge tiltalen har mannen en rekke ganger voldtatt en kvinne sommeren 2018.

NRK - 05 aug 21 kl. 12:23

Tiltalt for flere voldtekter

En mann i 20-årene fra Oslo er tiltalt for flere voldtekter av en kvinne. Hun skal også ha blitt utsatt for annen vold og truet på livet. I tillegg er mannen tiltalt for å ha tatt kvelertak på en annen kvinne og for å ha dyttet en mann slik at han falt og fikk en muskelscene revet av..

NRK - 10 aug 21 kl. 07:50

Tiltalt for gruppevoldtekt

En mann som har deltatt i realityprogrammer på norsk TV er tiltalt for tre voldtekter. Blir mannen dømt, risikerer han forvaringsstraff. – Han erkjenner ikke straffskyld for det han er tiltalt for, med unntak av et av de mindre forholdene, sier mannens forsvarer, advokat Hans Christian Wang til TV 2.

NRK - 28 apr 21 kl. 19:40

Tiltalt for flere voldtekter

En mann er tiltalt for å ha voldtatt samboeren sin ved minst fem anledninger i Finnmark i 2011 og 2012. Voldtektene skal ha funnet sted i to hytter og en bil. Mannen i 50-årene er også tiltalt for å ha oppbevart amfetamin og hasj i fjor.

VG - 27 sep 21 kl. 12:54

Mann dømt til ti års forvaring for flere voldtekter

En mann i 50-årene er dømt til ti års forvaring for flere voldtekter, deriblant en gruppevoldtekt høsten 2018..

NRK - 19 jul 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

NRK - 21 jul 21 kl. 20:50

Weinstein nekter straffskyld

Den falne filmmogulen Harvey Weinstein nektet i dag straffskyld for elleve voldtekter og seksuelle overgrep i en rettssal i Los Angeles. Det melder nyhetsbyrået AFP. Weinstein er allerede dømt for flere voldtekter, og soner en 23 år-lang fengselsstraff i New York..

NRK - 26 aug 21 kl. 18:06

Mendy suspendert av Manchester City

Benjamin Mendy (27) er utestengt av Manchester City. Det skjer etter at britisk politi torsdag siktet han for fire voldtekter og ett overgrepstilfelle. City bekrefter suspensjonen i en kort pressemelding.

NRK - 27 sep 21 kl. 14:19

Realitydeltaker dømt for voldtekt

En mann i 50-årene fra Østlandet er i tingretten dømt til ti års forvaring for flere voldtekter. Også to andre menn er dømt til fengsel. Minstetiden for realitydeltakeren som ble dømt til forvaring, er satt til seks år og åtte måneder av tingretten som ligger på Østlandet.

NRK - 14 maj 21 kl. 15:18

Mann dømt for tre voldtekter

En mann i 20-årene er dømt til fengsel i sju år og to måneder for tre voldtekter i Oslo og Drammen. De tre voldtektene fant sted i forbindelse med nachspiel, og de fornærmede var ute av stand til å motsette seg handlingen som følge av beruselse eller søvn. I retten forklarte mannen at han ikke husker det ene tilfellet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

209 flere ansatte kan tas i streik

Streiken i kultursektoren trappes opp. Nå tas ytterligere 209 kulturansatte ut i streik 25. oktober om partene ikke blir enige..

NRK - 5 minutter siden

209 flere kulturansatte tas ut

Ytterligere 209 kulturansatte tas ut i streik fra 25. oktober..

NRK - 15 minutter siden

USA fordømmer Nord-Korea rakett

Nord-Korea har prøve skote minst ein ballistisk rakett som landa i havet aust for den koreanske halvøya, ifølgje Sør-Korea og Japan. USA fordømmer prøveoppskytinga og ber Nord-Korea «avstå frå ytterlegare destabiliserande handlingar»..

NRK - 45 minutter siden

Ber Telenor ikkje forlate Myanmar

Junta ber Telenor-leiarar om å ikkje forlate Myanmar, melder nyheitsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 1 time siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 1 time siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 1 time siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 1 time siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 1 time siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt