NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 22:44

NRK - 09 april 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på Sian-aktivist

To menn er tiltalt for drapet på 48 år gamle Dan Eivind Lid i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning, ifølge tiltalen fra Kristiansand tingrett. Rettssaken starter mandag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dan Eivind Lid, Suldalen, Kristiansand, Sian

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, for, drap, Sian-aktivist
NRK - 09 april 21 kl. 08:58

Tiltalt for drap på 48-åring

To menn er tiltalt for drap på Dan Eivind Lid (48) i Suldalen i Kristiansand i fjor høst. Lid døde av kvelning. Mannen var aktiv i den islamkritiske organisasjonen Sian, men politiet mener drapet ikke var politisk motivert.

NRK - 27 mai 21 kl. 23:29

Tre politifolk tiltalt for drap

I USA er tre politifolk i Tacoma i delstaten Washington tiltalt for drap etter at en svart mann. To er tiltalt for forsettlig drap og den tredje for uaktsomt drap. Ifølge helsemyndighetene døde 33 år gamle Manuel Ellis av mangel på oksygen da en av politimennene holdt ham nede i mars i fjor.

NRK - 10 april 21 kl. 13:39

Ungdommer innbrakt under Sian-demo

To-tre ungdommer er innbrakt for ordensforstyrrelse under en demonstrasjon som holdes av Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) i Drammen. Rundt 100-150 personer er møtt opp utenfor sperringene, og det har vært mye eggkasting, ifølge politiet..

VG - 10 april 21 kl. 17:22

Politiet bekymret for mindreårige motdemonstranter mot SIAN

Lørdag møtte flere motdemonstranter opp i Drammen da SIAN holdt appeller. Flere mindreårige ble plukket opp av politiet..

NRK - 24 april 21 kl. 14:25

Roleg markering i Sandvika

SIAN-markeringa i Sandvika i Bærum laurdag har førebels vore roleg, melder politiet på Twitter. 8–10 personar er bringa inn av politiet etter det dei kallar ei hending. SIAN og motdemonstrantane står på kvar si side av Sandvikselva..

NRK - 24 april 21 kl. 15:56

Seks innbrakt etter Sian-markering

Politiet i Oslo opplyser at seks personer er innbrakt for ordensforstyrrelser og provokasjoner under Sian-markeringen i Sandvika lørdag. De beskriver situasjonen som fredelig..

NRK - 08 mai 21 kl. 04:09

Ber folk holde seg unna Sian i Oslo

Antirasistisk Senter oppfordrer folk til å holde seg unna protestene mot den islamfiendtlige gruppa Stopp islamiseringen av Norge (Sian) i Oslo lørdag. – Mobilisering trengs, men nå trengs også smittevern, sier leder Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter til Klassekampen..

VG - 08 mai 21 kl. 14:08

Politiet i full beredskap under SIAN-markering

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) avholder en politisk markering foran Stortinget lørdag. Leder for Antirasistisk senter håper motdemonstrantene vil holde seg til fredelige midler..

NRK - 20 mai 21 kl. 09:08

Må i fengsel etter Sian-markering

En 33 år gammel kvinne er dømt til 25 dagers fengsel for å ha kastet stein mot politiet under en Sian-demonstrasjon på Furuset i Oslo i fjor. Kvinnen deltok i en motdemonstrasjon sammen med datteren sin 15. august i fjor.

NRK - 07 jan. 21 kl. 15:02

Tre tiltalt etter drap i Prinsdal

Politiet mener å vite hvem som skjøt og drepte Halil Kara (21) i Prinsdal i Oslo. Hendelsen skjedde 10. januar i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 15 minutter siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 30 minutter siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 45 minutter siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 1 time siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.

NRK - 1 time siden

Skogbrann herjer i Finland

De største skogbrannene i Finland på 50 år sprer seg i Kalajoki, melder Yle. Over 250 brannmannskaper kjemper mot brannen, som har svidd av rundt 300 hektar av de finske skogene. Vind i området øker risikoen for at brannen sprer seg ytterligere, ifølge Yle..

NRK - 1 time siden

Savnet tiåring er funnet

Den ti år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Positive koronatester i United

Manchester United avlyser treningskamp mot Preston North End etter at flere spillere skal ha testet positivt på koronaviruset. Det bekrefter Preston på sine nettsider. De avventer nå svar på PCR-tester for å bekrefte tilfellene.

NRK - 1 time siden

Søker etter tiåring i Fredrikstad

Politiet søker etter en ti år gammel gutt i Fredrikstad. Han ble sist sett klokken 20.00, melder politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Stanser sak mot Polisario-leder

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt