NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:50

NRK - 08 maj 24 kl. 11:05

Tiltalt etter drapet ved Lofsrud skole i 2021

Valon Avdyli (37) er tiltalt for drapet på Hamse Adan 7. oktober 2021, skriver Avisa Oslo. Avdyli er samtidig tiltalt for drapsforsøk på sju andre menn på stedet. De sju klarte å løpe vekk uten å bli truffet da Avdyli begynte å skyte. Valon Avdyli ble pågrepet og satt fengslet Tyrkia, i mars 2023.
Les mer på NRK


Les mer om:
Avdyli, Hamse Adan, Avisa Oslo, Tyrkia, Norge, Lofsrud

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltalt, etter, drapet, ved, Lofsrud, skolei , 2021
NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 21 jun 24 kl. 15:49

Ny tiltale i Mortensrud-drapet – terrordømt bror slipper drapstiltale

To terrordømte brødre har i to og et halvt år vært siktet for drapet på Hamse Hashi Adan på Mortensrud. Nå vil statsadvokaten kun straffe en av dem for drapet. Det var 7.

NRK - 22 feb 24 kl. 09:49

Påstand om 14 år fengsel etter spikerpistol-drapet

30-åringen som er tiltalt for drapet på Marcus Unsal, bør dømmes til 14 år fengsel. Det sier aktor, statsadvokat Kirsti Jullum Jensen. Hun mener drapet var torturlignende og bar preg av en ren henrettelse.

NRK - 22 apr 24 kl. 13:12

Politiet har ikke funnet noe motiv for drapet i Braskereidfoss

En kvinne i 50-årene tok livet av 55 år gamle Geir-Arne Lervik 6. april. Kvinnen, som omtales som en venn av den drepte, har tilstått drapet.

NRK - 08 jan 24 kl. 10:17

Mann tiltalt for drapet på Emilie Meng

Mannen som har vært siktet for drapet på danske Emilie Meng, er nå tiltalt for drapet, melder BT. Meng forsvant i 2016, og ble funnet død i en innsjø et halvt år seinere. Den tiltalte mannen, som er i 30-åra, ble pågrepet for frihetsberøvelse og voldtekt av en 13 år gammel jente i fjor vår.

NRK - 02 jul 24 kl. 22:06

Tiltalt for drapet på Heidi Flood

Ei 42 år gammel kvinne er tiltalt for drapet på Heidi Flood i Skien. Det melder TV 2. Den da 41 år gamle kvinnen og en 27 år gammel mann ble kort tid etter pågrepet og varetektsfengslet for drap eller medvirkning til drap.

Klartale - 05 apr 24 kl. 06:00

Her er sakene Trump er tiltalt i

Til høsten velger USA ny president. Det står mellom Donald Trump og dagens president Joe Biden. Trump gjør det bra på meningsmålinger.

NRK - 23 jan 24 kl. 15:57

Rettssaken etter drapet på nederlandsk krimjournalist er i gang

Rettssaken mot til sammen ni personer som er tiltalt etter drapet på den nederlandske krimjournalisten Peter de Vries i 2021, startet tirsdag. De Vries ble skutt i hodet på en travel gate i Amsterdam i juli 2021, kort tid etter at han hadde gjestet et TV-studio. To mistenkte, bare identifisert som Delano G.

NRK - 13 feb 24 kl. 12:57

Ni personer tiltalt etter opptøyer under Iran-demonstrasjon

PST har tatt ut tiltale mot ni personer etter opptøyene under en demonstrasjon ved den iranske ambassaden i Oslo i 2022. 29. september 2022, dagen etter et droneangrep mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak, rykket politiet ut til en demonstrasjon utenfor Irans ambassade i Oslo.

Klartale - 31 maj 24 kl. 08:53

Sier Trump er skyldig

Donald Trump er USAs tidligere president. Han ønsker å bli landets nye president til høsten. De siste ukene har Trump vært i retten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 30 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 45 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 45 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com