VG > Nyheter

Thursday, 21 October, 15:55

VG - 17 sep 21 kl. 01:02

Tiltaler advokat for å ha løyet til FBI om Clinton-kobling

Den amerikanske advokaten Michael Sussmann skal ha sagt han ikke jobbet for en klient, da han i 2016 snakket med FBI. Nå hevder spesialetterforsker John Durham at han jobbet for Hillary Clinton..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Michael Sussmann, FBI, John Durham, Hillary Clinton, Clinton

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiltaler, advokat, forå ha , løyet, til, FBIom , Clinton-kobling
NRK - 12 jul 21 kl. 09:14

Eirik Jensen får ny advokat igjen

Ekspolitimann og korrupsjonsdømte Eirik Jensen får ny advokat igjen. Det bekrefter hans gamle advokat Sigurd Klomsæt til Dagbladet. Det er ikke kjent hvem som er Jensens nye advokat.

NRK - 02 jun 21 kl. 07:50

Iransk marinefartøy i brann

Det største fartøyet i den iranske marinen står i brann i Omanbukta, melder statlig TV i landet. Det er uklart hvordan brannen oppsto. I TV-meldingen identifiseres skipet som logistikkfartøyet Kharg.

NRK - 02 jun 21 kl. 07:50

Iransk marinefartøy forliste

Det største fartøyet i den iranske marinen har forlist etter en brann, melder halvoffisielle nyhetsbyråer landet. Det er uklart hvordan brannen oppsto. Ifølge medier identifiseres skipet som logistikkfartøyet Kharg.

NRK - 07 jul 21 kl. 07:49

Spears' advokat vil trekke seg

Britney Spears' advokat, Samuel Ingham III, ber Los Angeles Superior Court oppnevne en ny advokat. Ingham er oppnevnt av domstolen og sier at hans oppsigelse vil tre i kraft så snart det skjer. Da Spears forklarte seg om formynderordningen i retten 23.

NRK - 16 sep 21 kl. 21:12

Norsk havørn til Irland og Spania

21 norske havørnunger ble tidlig i sommer fløyet til Irland, mens 9 ble fløyet til Spania. Målet er å gjenetablere arten i Europa. Ungene som ble fløyet til Irland ble satt ut i midten av august, og de 9 som skal etablere seg i Spania slippes fri i oktober.

NRK - 12 jul 21 kl. 09:14

Eirik Jensen får ny advokat

Ekspolitimann og korrupsjonsdømte Eirik Jensen får ny advokat igjen. Det bekrefter hans gamle advokat Sigurd Klomsæt til Dagbladet..

NRK - 31 maj 21 kl. 16:39

Fløyet til SUS

Fører av bilen som kjørte i fjellveggen i Saudaveien, blir fløyet til Stavanger Universitetssjukehus med luftambulanse. Passasjerene er fraktet til Haugesund sykehus med ambulanse. Veien er stengt i begge retninger ved ulykkesstedet, melder politiet..

NRK - 01 jun 21 kl. 08:06

Amerikansk marinefartøy til Oslo

Det amerikanske marinefartøyet USS Mount Whitney legger tirsdag ettermiddag til kai i Oslo, skriver Forsvarets forum. Skipet skal videre med norske fartøyer på øvelse i Østersjøen. I Oslo skal marinefartøyet bytte mannskap og sørge for nødvendige etterforsyninger, opplyser Forsvaret i en pressemelding..

NRK - 01 jun 21 kl. 08:26

16 åring kjørte inn i fjellvegg

En 16 år gammel gutt er fløyet til sykehus med bruddskader etter at han kjørte en bil inn i en fjellvegg i Suldal i Rogaland tidlig tirsdag morgen. Han ble først tatt med av ambulanse, før han ble overtatt av en luftambulanse og fløyet til Stavanger universitetssjukehus. Gutten har mulige bruddskader..

NRK - 06 jun 21 kl. 20:43

To biler krasjet i Kvås

En person er fløyet med luftambulanse til sykehuset i Kristiansand etter at to biler kolliderte i Kvåsveien, sør for Kvås i Lyngdal kommune. Totalt var seks personer involvert. Personen som ble fløyet til sykehus er bevisst.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Afghanistans ambassadør: Vesten skylder oss en avtale

Han har avvist Talibans forsøk på å få ham til å representere dem, men Afghanistans ambassadør til Norge har ikke gitt opp håpet om å forbli i jobben..

VG - 5 timer siden

Terrorforskere om Kongsberg-drapene: – Intensjonen er avgjørende

Etter 22. juli ble straffeloven endret slik at man lettere kan bli holdt strafferettslig ansvarlig – tross psykisk sykdom. Terrorforskere mener politiet gjør rett i å være varsomme med å kalle Kongsberg-drapene en terrorhandling..

VG - 4 timer siden

Nato-sjefen refser atom-traktat - Norge vil være observatør

BRUSSEL (VG) Det har vakt oppsikt at Støre-regjeringen vil gjøre Norge til observatør i arbeidet med en traktat om atomvåpenforbud. -Ikke veien å gå, sier Nato-sjef Jens Stoltenberg..

VG - 14 timer siden

Tiltalt politimann i retten: – Ville gjort det samme igjen

Alexander Storåker (16) døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død» sier i retten at det aldri var noen jakt..

VG - 18 timer siden

FBI: Funn av mulige levninger i søk etter Brian Laundrie

FBI bekrefter at det er funnet «gjenstander av interesse» for søket onsdag morgen. Ifølge NBC er det også funnet noe som ser ut til å være levninger..

VG - 22 timer siden

Opplysninger til VG: Jan Helge Andersen avhørt tre dager på rad

De tre siste dagene har Baneheia-dømte Jan Helge Andersen (40) vært i timelange vitneavhør, ifølge VGs opplysninger..

VG - 23 timer siden

Utbrudd med RS-virus: Disse symptomene skal du se etter

Utbrudd med RS-virus har startet tidligere enn normalt. Disse symptomene bør du som forelder være oppmerksom på..

VG - Igår: 15:47

Politimann truffet av pil og bue: – Jeg har en pil i ryggen

Politimannen Rigoberto Villarroel (48) var ikke på jobb, men grep likevel inn da Espen Andersen Bråthen angrep med pil og bue på Coop-butikken..

VG - Igår: 09:48

Regjeringen vil øke bostøtten for å hjelpe med strømregningen

Regjeringen vil øke bostøtten for å kompensere for de høye strømprisene, varsler finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp)..

VG - Igår: 04:53

Erklærer tørkekrise for hele California

Guvernør Gavin Newsom ber statens innbyggere innstendig om å spare vann..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt