E24 > Økonomi

Lørdag, 08 Mai, 09:24

E24 - 19 april 21 kl. 20:58

Tilsyn bekymret for sveisefeil og utmatting: Fant flere avvik på Johan Castberg-skipet

Petroleumstilsynet er bekymret for kvaliteten på produksjonsskipet på Johan Castberg-feltet etter sveisefeil og designutfordringer. Feilene blir fikset før skroget forlater verftet i Singapore, svarer Equinor..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johan Castberg, Singapore, Equinor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilsyn, bekymret, for, sveisefeilog , utmatting, Fant, flere, avvik, på Johan Castberg-skipet
E24 - 19 april 21 kl. 08:54

Intern Equinor-gransking av Johan Castberg-skipet: – Burde ha avdekket omfanget av sveisefeil tidligere

Equinor burde ha oppdaget sveiseproblemene på Johan Castberg-produksjonsskipet tidligere, og går nå gjennom alle sveiser. – Dette er en svært krevende jobb, sier prosjektdirektør Geir Tungesvik..

VG - 28 mars 21 kl. 19:08

Bufdir om «jenta i kjelleren»: Kan gi grunn til å se på nye lovkrav

Ramsha ble voldtatt, mens barnevernets tilsyn leste ukeblader i stuen. VGs sak kan gi grunn til å stille spørsmål om det bør stilles lovkrav til de som fører tilsyn, mener Bufdir. Tilsyn må lovreguleres, mener advokat..

E24 - 26 jan. 21 kl. 14:37

Arbeidstilsynet åpner tilsyn om overtid hos Helsedirektoratet

Arbeidstilsynet åpner tilsyn med Helsedirektoratet. Dermed må både Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet (FHI) svare om overtidsbruk i 2020..

E24 - 22 feb. 21 kl. 12:14

Tilsyn varsler dagbøter til Nav

Nav har ikke klart å rette feil som fører til brudd med kravene i likestillings- og diskrimineringsloven. Nå varsler tilsyn dagbøter på 50.000 kroner om ikke alt er på stell innen ti dager..

VG - 28 mars 21 kl. 10:28

Etterlyser krav til tilsynspersoner: – Overgrep under tilsyn skal ikke skje

Det stilles ingen kompetanse- eller utdanningskrav til de som fører tilsyn når barnevernsbarn har samvær med foreldrene sine. Det er svært alvorlig, mener sosiolog Sollaug Burkeland..

VG - 30 mars 21 kl. 09:18

Lover nye barnevern-grep: – Ingen barn skal oppleve dette

Ramsha ble voldtatt av stefar under barnevernets tilsyn. Nå kommer det nye retningslinjer om tilsyn – som skal sikre gode og trygge samvær, lover barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (Krf)..

E24 - 16 april 21 kl. 06:07

Åpnet tilsyn i Bergen Engines-saken en måned etter salget fikk ok

Tilsyn hos Forsvaret og flere leverandører bidro til at Nasjonal sikkerhetsmyndighet etter hvert konkluderte med at salget burde stanses..

NRK - 26 feb. 21 kl. 08:25

Er bekymret for høye smittetall

Helseminister Bent Høie er bekymret for de høye smittetallene. Smittetallene stiger både nasjonalt og i hovedstaden. – Jeg er bekymret for de høye smittetallene, sier han til NTB.

NRK - 16 mars 21 kl. 17:00

LO bekymret over nedstengning

LO i Oslo og Viken er bekymret etter at hele Viken-regionen ble nedstengt. Blant det som ble stengt fra og med natt til tirsdag var kjøpesentre, kinoer, treningssentre og restauranter og med unntak av take away. – Det er fryktelig tragisk den situasjonen mange av våre medlemmer møtte i natt.

NRK - 22 jan. 21 kl. 21:35

Bekymret for overgrep i Tigray

Norge er bekymret over rapportene om seksuelle overgrep under konflikten i Tigray i Etiopia. I dag har FN fortalt at voldtekt skal være brukt som våpen i konflikten mellom regjeringen i Etiopia og de regionale myndighetene i Tigray..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer Rema og Coops 3-for-2-kampanjer

Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket mener Rema 1000 og Coops 3-for-2-kampanjer bidrar til økt matsvinn. – Se til Kiwi, sier hun..

E24 - 1 time siden

Robothviskeren

Norske Hans Peter Brøndmo leder arbeidet med å utvikle «hverdags-roboter» i Googles hemmelighetsfulle søsterselskap X. Om fem til ti år kan de leve iblant oss, spår han..

E24 - 1 time siden

LO splittes av oljekatastrofe

Mens Industri Energi og Fellesforbundet ikke støtter «Kielland»-arbeidernes og -etterlattes krav om ny gransking av «Kielland»-ulykken, løfter EL og IT-forbundet fram viktigheten av ny gransking..

E24 - 3 timer siden

– Hun kunne ikke skjønne hvorfor Rune Bjerke ville ha henne med i ledelsen

Hun har studert i Frankrike uten å kunne fransk. Og tatt jobber hun ikke ante hva gikk ut på. Kjerstin Braathens vei til topps i DNB er ikke helt A4..

E24 - 10 timer siden

Forsker fikk seg en overraskelse da han sjekket hvilken regjering som tilbyr mest til bøndene

Bondeorganisasjonene brøt torsdag forhandlingene om jordbruksoppgjøret. En fersk beregning viser hvilke regjeringer som har gitt mest og minst de siste 30 årene..

E24 - 11 timer siden

Aker gir ikke opp Pecan-feltet i Ghana: Utelukker ikke et nedsalg

Kjell Inge Røkkes Aker ønsker fortsatt å bygge ut Pecan-funnet i Ghana, men vurderer noe en rekke alternative løsninger for å få det til. Et «delvis nedsalg» er et av alternativene..

E24 - 11 timer siden

SV og Frp vil ha flere prosjekter innom Stortinget: Vil stramme inn på olje og elektrifisering

SV vil senke terskelen for oljeprosjekter som skal innom Stortinget. Frp vil gjøre det samme for kostbare klimatiltak. Nei takk, svarer olje- og energiministeren som tirsdag godkjente to milliardprosjekter på sokkelen..

E24 - 13 timer siden

«Brennhett» marked for små leiligheter: Ettroms solgt for 190.000 kroner per kvadratmeter

Leiligheten på 13 kvadratmeter i Oslo ble solgt 200.000 kroner over prisantydning, og endte på 2,45 millioner kroner etter budrunde..

E24 - 17 timer siden

Pilene peker opp på Wall Street

S&P 500 og Dow Jones stiger mot nye rekorder..

E24 - 13 timer siden

Byrådet vil ha titusener fra elsparkesykkelutleiere hver dag: – Kan bli dyrere for forbrukere

Byrådet i Oslo ønsker at selskaper som leier ut elsparkesykler må ha tillatelse fra kommunen og betale for leie av grunn. Tier reagerer på satsene som de mener at kan koste dem over ti millioner kroner i året..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt