NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:21

NRK - 16 maj 22 kl. 14:11

Tilskuere ble alvorlig skadet på bilshow i april

Noen av personene som ble skadet under bilshowet på Bjerke i slutten av april, skal være alvorlig skadet. Det opplyser Oslo-politiet. Sju personer ble skadet da en bil kjørte inn i en tribune, og de ble kjørt til sykehus og legevakt. – Noen av de fornærmede har fått skader som anses som alvorlige, sier avsnittsleder Knut Nandrup ved spesiallovgivning i Oslo-politiet. Politiet kan ikke gå ut med flere detaljer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bjerke, Oslo, Knut Nandrup

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilskuere, ble, alvorlig, skadet, bilshowi , april
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 19 apr 22 kl. 19:17

Alvorlig voldshendelse i Stjørdal – én alvorlig skadet

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal, melder poltiet på Twitter. Én person er alvorlig skadet og fraktet til St.Olavs hospital.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke i Hønefoss - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke i Hønefoss. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke ved Sundvollen - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke ved Sundvollen, sør for Hønefoss i Buskerud. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 06 jun 22 kl. 12:58

To skadet i sykkelritt

To personer er skadet i et sykkelritt i Sandefjord. Nødetatene rykket ut, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Det ble først meldt at det var tre skadet og at en av dem var alvorlig skadet.

NRK - 06 apr 22 kl. 18:59

To barn ble skadet og to voksne ble drept i sykehus-angrep i Sør-Ukraina tirsdag

To barn ble alvorlig skadet, to voksne drept og ytterligere syv voksne skadet da et barnesykehus ble angrepet i Mykolajiv tirsdag, opplyser Redd Barna i en pressemelding. Et av barna ble operert for splintskader i skulderen da angrepet skjedde. Tilstanden hennes skal være kritisk etter at hun pådro seg ytterligere skader under angrepet, opplyser organisasjonen.

NRK - 04 maj 22 kl. 09:27

Alvorlige voldshendelse i Asker

En person er alvorlig skadet etter en voldshendelse på Nesøya i Asker, melder VG. Hendelsen skal ha skjedd i en bolig. – En er person skadet.

NRK - 06 jun 22 kl. 12:58

Alvorlig skadet i sykkelritt

En syklist er alvorlig skadet i et sykkelritt i Sandefjord. To andre syklister skal også være skadet. Nødetatene rykker ut, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 25 jun 22 kl. 23:25

Mann alvorlig skadet etter kollisjon

Mannen, som er skadet etter ulykken mellom to biler og en buss i Drangedal i Telemark lørdag ettermiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet, melder Sør-Øst politidistrikt. En mann i 20-årene er siktet for å ha forårsaket ulykken. Han har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet videre..

NRK - 09 maj 22 kl. 19:47

Én død og flere skadet etter togavsporing

Et tog har sporet av sør for Østerrikes hovedstad Wien. En person har omkommet, to er alvorlig skadet og elleve er lettere skadet, ifølge en talsperson fra Røde Kors som Reuters siterer. Avisen Krone skriver at to personer er døde og 15 skadet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 45 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com