NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:09

NRK - 23 juni 21 kl. 17:10

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Danish Air Transport, DAT, Stord–Oslo, DAT Stord-Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tildeler, DAT, Stord-Oslo, flyrute
Aftenposten - 24 juli 21 kl. 21:59

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord slo ut regjerende….

VG - 24 juli 21 kl. 21:58

Stord sto for lørdagens cupbombe: – Noe helt spesielt

(Stord - Haugesund 2–2, 7–6 på straffer) Lørdagens største cupbombe smalt i Sunnhordaland da Stord slo ut regjerende finalist Haugesund. Treneren til 3. divisjonsklubben var likevel ikke fryktelig overrasket..

NRK - 18 april 21 kl. 07:07

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 16 mai 21 kl. 02:20

Brakke utbrent i Stord

Ved Røyksund i Stord har en liten bod/brakke brent ned. Politiet skriver at det er mulig noen personer i nærheten har pustet inn røyk som sjekkes av helsepersonell på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt..

E24 - 20 mai 21 kl. 14:29

DSB anmelder Aker Solutions etter gasseksplosjon i Stord

12 personer ble lettere skadd i en gasseksplosjon på Aker Solutions verft i Stord 29. januar i år..

NRK - 14 juni 21 kl. 13:14

Vil byggja biogassanlegg i Etne

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn fekk i ettermiddag presentert planar om eit stort biogassanlegg som skal byggjast i Etne. Renevo startar opp produksjonen av biogass på anlegget sitt på Stord til hausten, og vil no bygga eitt til. Det planlangde anlegget i Etne blir dobbelt så stort som det på Stord..

NRK - 21 timer siden

14 smitta på skip ved Stord

14 peronar i mannskapet om bord i kranskipet «Pioneering Spirit» ved Stord er koronasmitta. Det skriv avisa Sunnhordland. Dei smitta får ikkje ha kontakt med lokalbefolkinga.

NRK - 09 juli 21 kl. 14:34

Sp ber om avklaring

Senterpartiet sender brev til samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) og ber ham om å avklare forholda kring den inngåtte kontrakten med det danske flyselskapet DAT på drifta av den statsfinansierte flyruta Oslo-Florø. – Dette kan bli ein svart sommar for norske løn- og arbeidsvilkår, seier stortingsrepresentant for Senterpartiet Siv Mossleth..

E24 - 14 juni 21 kl. 17:37

Widerøe og Danish Air Transport skal drifte flyruter i vest og nord i sommer

Samferdselsdepartementet har tildelt minimumstilbudet på flere flyruter i vest og nord til Widerøe og Danish Air Transport (DAT). Slik sikres driften gjennom sommeren..

NRK - 28 juni 21 kl. 12:24

19 millionar til kunstinnkjøp

Regjeringa tildeler 19 millionar kroner til innkjøp av samtidskunst, kunsthandverk og design. Midlane vert utbetalte til 15 kunstmuseum i heile landet, står det i ein pressemelding frå Kulturdepartementet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 45 minutter siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 15 minutter siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 45 minutter siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 45 minutter siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 45 minutter siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

Dramatisk da dobbeltsculler kantret

Are Strandli og Kristoffer Brun havnet i vannet like før slutt under semifinalen i lettvekt dobbeltsculler i Tokyo-OL. Dermed er OL-eventyret over for duoen. Videosbilder viser at båten gikk rundt like før målgang da den norske duoen kjempet om å ta seg til finale.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt