NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:49

NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Tilbyr å være møtevert

Sveits og Østerrike sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finland, USAs, Joe Biden, Russlands Vladimir Putin, Tages-Anzeiger, Bern

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilbyrå , være, møtevert
NRK - 17 april 21 kl. 12:57

Sveits tilbyr å være møtevert

Sveits sier som både Finland og Østerrike at de kan være vertskap for et møte mellom USAs president Joe Biden og Russlands Vladimir Putin, ifølge den sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. Utenriksdepartementet i Bern vil ikke kommentere oppslaget..

NRK - 19 jan. 21 kl. 10:07

Tilbyr 61 nye utvinningstillatelser

Olje- og energidepartementet tilbyr 30 store og små oljeselskaper tillatelse til å lete etter og utvinne olje på norsk sokkel. De 61 utvinningstillatelsene fordeler seg på Nordsjøen (34), Norskehavet (24) og Barentshavet (3)..

NRK - 22 jan. 21 kl. 02:37

Merkel vil samarbeide om Sputnik

Tysklands regjeringssjef Angela Merkel tilbyr Russland samarbeid med koronavaksinen Sputnik V, på betingelse av at den blir godkjent i EU. Merkel tilbyr Russland støtte fra det tyske legemiddelverket Paul-Ehrlich-Institut i godkjenningsprosessen..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 13:45

Tilbyr skatepark og klatrevegg mot å få bygge fengsel i denne bydelen

Regjeringen tilbyr ny skatepark og klatrevegg mot å få bygge fengsel..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:41

Statsminister tilbyr å bytte plass

Slovakias statsminister Igor Matovic tilbyr seg å bytte plass med sin egen finansminister og partikollega Eduard Heger. Det er et forsøk på å løse en krise i koalisjonsregjeringen etter at Matovic bestilte Sputnik V-vaksine uten å informere de andre partiene..

NRK - 27 april 21 kl. 13:11

Tilbyr pengar for vaksinering

Delstaten Vest-Virginia i USA tilbyr 100 dollar, drygt 800 kroner, til unge mellom 16 og 35 år som vil ta koronavaksinen. Det melder BBC. Styresmaktene håpar dette vil motivera fleire unge til å vaksinera seg..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 11:01

Staten tilbyr 962 millioner i jordbruksoppgjøret – under halvparten av bøndenes krav

Staten tilbyr en ramme på 962 millioner kroner i jordbruksforhandlingene..

NRK - 04 mai 21 kl. 11:02

Tilbyr 962 millioner i oppgjøret

Staten tilbyr 962 millioner kroner i jordbruksoppgjøret. Det er under halvparten av bøndenes krav på 2,1 milliarder kroner. Summen vil ikke være nok til å gi bønder samme inntektsvekst som andre grupper i kroner, men målt i prosent vil jordbruket komme brukbart ut slik staten regner..

E24 - 22 jan. 21 kl. 06:13

Næringsministeren vil bidra med «en mindre del» av Norwegian-pakken: – De er i en annen situasjon enn de andre

Den norske staten bryter linjen fra i fjor om å likebehandle de norske flyselskapene når de nå tilbyr Norwegian ekstra hjelp. SAS forventer likebehandling..

NRK - 24 jan. 21 kl. 03:45

Selger falske koronavaksiner

Kriminelle tilbyr falske vaksinepass, falske negatuve tester og falsk koronavaksine på nettet, melder Sveriges Radio. Det er ren svindel, sier Cecilia Fant som jobber som i PSI, Pharmaceutical Security Institute..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 45 minutter siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 30 minutter siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..

NRK - 10 minutter siden

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..

NRK - 30 minutter siden

Bønder aksjonerte i Østerdalen

Bøndene er svært lite fornøyd over tilbudet de har fått fra staten i årets jordbruksoppgjør. Etter bruddet var det fredag aksjoner mange steder. I Stor-Elvdal fikk elgen ny påkledning..

NRK - 15 minutter siden

226 nye koronadødsfall i Frankrike

I Frankrike ligger over 5000 koronapasienter på intensivavdelinger. Det siste døgnet har landet registrert 226 nye koronadødsfall..

NRK - 15 minutter siden

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

NRK - 1 time siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt