NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:51

NRK - 07 mai 21 kl. 10:42

Tilbakekaller chilikrepssalat

Kluss med etikettene på pakken med chilikreps fra Eldorado gjør at varen trekkes fra markedet. Produktet mangler informasjon om innhold av allergenene skalldyr og melk. Dette kan medføre helsefare for allergikere, skriver Unil i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eldorado, Unil

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilbakekaller, chilikrepssalat
NRK - 16 feb. 21 kl. 03:29

Mercedes-Benz tilbakekaller biler

Bilprodusenten Mercedes-Benz tilbakekaller over en million biler i USA etter å ha oppdaget en feil ved nødandropssystemet, som varsler nødetater om en ulykke. Produsenten forbereder en programvareoppdatering for å løse problemet, skriver BBC News..

NRK - 18 mars 21 kl. 14:31

Tilbakekaller bacon

Nortura tilbakekaller enkelte holbarheter av baconet «Skikkelig digg bacon» fra butikker på Rudshøgda i Innlandet etter funn av salmonella, opplyser de i en pressemelding..

NRK - 27 mars 21 kl. 21:12

Taga tilbakekaller pølser

Taga Foods tilbakekaller pølser som selges hos Coop, etter at Nortura har funnet salmonella i et parti med svinekjøtt levert til Taga. Det gjelder Carsodo BBQ Chorizo med best før dato 2. og 15.

VG - 15 april 21 kl. 20:01

Orkla tilbakekaller alle HUSK-produkter

Torsdag kveld opplyser Orkla om at de tilbakekaller alle HUSK-produkter fra markedet etter salmonella-utbrudd og dødsfall i Danmark..

NRK - 15 april 21 kl. 20:10

Orkla tilbakekaller kosttilskudd

Orkla tilbakekaller alle kostilskudd av merket HUSK fra markedet etter salmonella-utbrudd med 33 smittede og tre dødsfall i Danmark, det opplyser selskapet til VG. I Norge gjelder det kosttilskudd, Orkla ber folk kaste produkter de har hjemme..

VG - 15 april 21 kl. 20:01

Tilbakekaller Orkla-produkter etter salmonella-utbrudd

Torsdag kveld opplyser Orkla om at de tilbakekaller alle Husk-produkter fra markedet etter salmonella-utbrudd og dødsfall i Danmark..

VG - 05 mai 21 kl. 23:24

Tilbakekaller tredemøller etter barnedødsfall

Produsenten Peloton tilbakekaller tredemøller av typen Tread og Tread+ i USA og Storbritannia etter flere.

NRK - 18 mai 21 kl. 07:57

Ikea tilbakekaller barneserviser

Ikea tilbakekaller tallerkener, skåler og krus fra produktseriene Heroisk og Talrika fordi de kan gå i stykker og forårsake brannskader, skriver møbelvarehuset i en pressemelding. Ifølge Ikea kan disse produktene gå i stykker, og varmt innhold kan forårsake brannskader. Varene kan leveres tilbake til varehusene.

NRK - 15 juni 21 kl. 18:05

Tilbakekaller «Opphøgde potteter»

Hoff tilbakekaller «Opphøgde potteter ekstra sprø» og «Opphøgde potteter ekstra sprø med salt og pepper» på grunn av risiko for spor av melk i produktene. Partiet med førstnevnte produkt har best før-dato 20. april 2023 og 21.

E24 - 14 feb. 21 kl. 19:00

Tesla tilbakekaller biler i Norge – bileier går til søksmål

Trøbbel med berøringsskjermen gjør at flere kunder i Norge nå har fått beskjed om tilbakekalling av biler. For Karl Andreas Bränd var det allerede for sent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 15 minutter siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 30 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 45 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 45 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 1 time siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt