NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 09:41

NRK - 05 maj 22 kl. 19:35

Tilbakekaller Coop rullade med bringebær

Coop kaller tilbake «Coop rullade med bringebær» da produktet er merket med feil etikett «Svissrull». Produktet inneholder lupinmel, som er et allergen som da ikke er merket på ingredienslisten til produktet. Varen kan medføre helserisiko for personer med allergi, skriver Coop Norge i en pressemelding. Coop opplyser at kunder som har kjøpt produktet og som ønsker å levere det tilbake, vil få pengene tilbake.. Det er snakk om totalt 96 kaker som er levert til følgende 15 butikker på Østlandet: COOP PRIX LILLESTRØM TORV COOP MEGA METRO COOP MEGA BØLER COOP MEGA AKER BRYGGE EXTRA GRESSVIK EXTRA PORSGRUNN EXTRA ASKIM EXTRA STATHELLE EXTRA SOLBERG ØST EXTRA ST.
Les mer på NRK


Les mer om:
Coop Norge, COOP PRIX LILLESTRØM TORV COOP MEGA METRO COOP MEGA BØLER COOP MEGA AKER BRYGGE EXTRA GRESSVIK EXTRA PORSGRUNN EXTRA ASKIM EXTRA STATHELLE EXTRA SOLBERG, ØST EXTRA ST, MARIE GATE EXTRA BORGÅSEN EXTRA DRANGEDAL EXTRA STRØMMEN EXTRA MANGLERUD SENTER OBS VINTERBRO, Coop

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tilbakekaller, Coop, rullademed , bringebær
NRK - 22 apr 22 kl. 13:49

Coop trekker tilbake chilinøtter

Coop Norge SA trekker tilbake Coop Chilinøtter 200g med best før dato 04.09.2022.

NRK - 21 apr 22 kl. 14:52

Coop tilbakekaller vegetarburgere

Coop kaller tilbake Coop Vegetardag Burger av grønne bønner og erter, Coop Vegetardag Burger av rødbeter og Coop Vegetardag Burger av sopp siden eggehvitepulver ikke er uthevet i ingredienslisten. Det skriver Coop Norge i en pressemelding. – Det er et krav om at allergener skal være uthevet i ingredienslisten til produkter slik at det er lett for allergikere å se, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen.

Klartale - 22 apr 22 kl. 15:19

Coop trekker tilbake chilinøtter

Coop Norge SA trekker tilbake Coop Chilinøtter. Det gjelder posen på 200 gram. Den har best før dato 04.

Klartale - 13 jun 22 kl. 10:17

Nå kommer de norske jordbærene

Nå kommer de norske jordbærene. Folk på Østlandet kan denne uka nyte årets første kurver med norske jordbær. – De norske jordbærene har allerede nådd Stavanger-området.

NRK - 29 apr 22 kl. 15:46

Coop og Meny forbereder seg på streik i helga

Coop planlegger å holde åpent, mens Meny må stenge butikker dersom det ikke blir enighet i lønnsoppgjøret. 4.776 ansatte i varehandelen vil da tas ut i streik.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:34

Knytt til Coop-forretning

Hendingane er knytt til blant anna ein Coop-forretning i Kongsberg sentrum. Den er no stengt. – Vi syns sjølvsagt at det er ei forferdeleg hending.

NRK - 13 okt 21 kl. 21:34

Angrep i Coop-butikk

Hendingane er blant anna knytt til Coop Extra i Kongsberg sentrum. Den er no stengt. – Vi syns sjølvsagt at det er ei forferdeleg hending.

NRK - 18 okt 21 kl. 07:40

Coop Extra åpnet etter angrep

Kl. 07:00 mandag åpnet matbutikken der en mann gikk til angrep onsdag. Coop Extra-butikken på Kongsberg har vært avsperret av politiet, og i dag ble sperringene fjernet.

NRK - 26 okt 21 kl. 14:02

Tidligere anmeldt av Coop

Siktede for Kongsberg-drapene har tidligere blitt anmeldt av Coop, melder VG. – Jeg kan bekrefte at gjerningsmannen tidligere er anmeldt av oss. Utover dette har vi ingen kommentar, og alle spørsmål vedrørende anmeldelsen må rettes til politiet, sier Silje Verlo Alisøy, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til VG.

Aftenposten - 11 mar 22 kl. 11:57

Nortura tilbakekaller populære kjøttpålegg

Nortura tilbakekaller flere kjøttpåleggsprodukter fordi det er oppdaget utilstrekkelig varmebehandling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tinder-svindel må kanskje i retten på nytt

To menn fra Romerike dømt til to års fengsel for å svindle folk via datingtjenesten Tinder, har fått dommen opphevet. Det skriver Rett24. Årsaken er at en av dommerne i saken viste seg å ikke være formelt ansatt som dommer mens saken gikk.

NRK - 5 minutter siden

Vil utvikle Cold Response til nordisk øvelse

Sverige og Finlands kommende Nato-medlemskap åpner nye muligheter for et felles nordisk forsvar. – Vi ønsker å ta initiativ til at den store militærøvelsen som neste gang blir i 2024 i Norge, Cold Response, skal utvikles til en «Nordic Response»-øvelse, slik at vi kan trekke på hele Norden, sa forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) på et pressemøte i Madrid under Nato-toppmøtet der..

NRK - 4 minutter siden

Equinor skal bygge CO2-rørledning fra Europa til Nordsjøen

Equinor inngår et samarbeid om å bygge et 1.000 kilometer langt rør fra Belgia til Nordsjøen som skal bidra til avkarboniseringen av europeisk industri. Sammen med partneren Fluxys vil Equinor utvikle et prosjekt for transport av lagret CO2 fra industri i Nordvest-Europa, og føre det fra Belgia og ut i Nordsjøen til sikre lagringssteder, skriver Equinor i en pressemelding onsdag morgen.

NRK - 30 minutter siden

Norge bidrar i våpenleveranser til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina, skriver NTB. Statsministeren gjorde donasjonen av langtrekkende rakettartilleri av typen MLRS på Natos toppmøte i Madrid. Norge donerer også mer artilleriammunisjon til Ukraina.

NRK - 30 minutter siden

Norge sender langtrekkende artilleri til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) sier onsdag at Norge sammen med Storbritannia bidrar til å sende langtrekkende presisjonsartilleri til Ukraina..

NRK - 30 minutter siden

Støre lettet over svensk-finsk enighet med Tyrkia

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener det er en lettelse og glede for Norge at motforestillingene mot svensk og finsk Nato-medlemskap er ryddet av veien. – Jeg kjenner en veldig lettelse, sa Støre da han møtte norsk presse på Natos toppmøte i Madrid onsdag. Det er ventet at Natos ledere senere onsdag vil vedta å invitere Sverige og Finland inn i alliansen.

NRK - 45 minutter siden

Reisekaos i Tyskland – problemet skal være løst

Tyskland måtte begrense flytrafikken i store deler av landet på grunn av tekniske problemer ved et flykontrollsenter onsdag, skriver Focus. Problemene skal ha ført til flere forsinkelser og kanselleringer, ifølge Reuters. Ved 8.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg varsler «fundamentalt skifte» i Nato

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg mener alliansen vil gjennomgå en transformasjon på toppmøtet i Madrid. – Dette er den største overhalingen av vårt kollektive forsvar siden den kalde krigens slutt, sa Stoltenberg da han ankom til toppmøtet onsdag formiddag. Ifølge ham vil stats- og regjeringssjefene på toppmøtet vedta å utplassere flere framskutte styrker og forhåndslagre mer våpen på østflanken.

NRK - 1 time siden

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..

NRK - 1 time siden

Gjelsten trekker seg ut av Molde – Kjell Inge Røkke blir eneeier

Kjell Inge Røkke kjøper opp Bjørn Rune Gjelstens eierandel på en tredel i Molde Fotball AS. – Kjell Inge har gjennom 30 år vært en drivende kraft i utviklingen av Molde Fotball AS og Molde FK, og siden 2013 har Bjørn Rune vært deleier. Bjørn Rune velger nå å tre ut som eier, men vi er sikre på at han fortsatt er en ivrig supporter og bidragsyter til Molde FK, sier styreleder Leif-Arne Langøy i Molde Fotball AS til klubbens hjemmeside.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com