NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:01

NRK - 18 mar 23 kl. 17:19

Til sykehus etter boligbrann

Én person er sendt til sykehus etter at det begynte å brenne i et rekkehus på Tinnheia i Kristiansand. Det opplyser politiet. Røykdykkere har tatt seg inn i boligen og brannvesenet driver slukking..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tinnheia, Kristiansand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Til, sykehus, etter, boligbrann
NRK - 01 mar 23 kl. 18:59

Fraktet til sykehus etter boligbrann

En person er fraktet til Hammerfest sykehus i ambulansehelikopter, etter en boligbrann i Havøysund. Det opplyser Finnmarkssykehuset til NRK. Ifølge politiet var personen inne i boligen da det begynte å brenne, og klarte selv å ta seg ut..

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

Russisk hackergruppe truer norske sykehus

En russisk hackergruppe truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. – Det er ustabile nettsider hos oss som Helsenett jobber for fullt med å fikse.

NRK - 07 feb 23 kl. 12:49

Jente reddet av nabo i boligbrann i Bergen

En jente er fraktet til Haukeland sykehus med røykskader etter en boligbrann i Bergen. I alt ni personer er evakuert i forbindelse med brannen. Flere boliger i området skal også være evakuerte.

NRK - 28 jan 23 kl. 13:29

TV 2: Russisk hackergruppe truer norske sykehus

Den russiske hackergruppen Killnet truer lørdag sykehus og helseinstitusjoner i Norge, skriver TV 2. Hackergruppen har delt en «angrepsliste» på sin Telegram-konto, skriver de. Der blir følgende norske sykehus nevnt som mål: Ahus, Sykehuset Innlandet, Førde sykehus, Ringerike sykehus, St.

NRK - 16 dec 22 kl. 00:33

Brannmann lettere skadd i Oslo - togtrafikk stanset etter boligbrann

– En brannmann er lettere skadd i forbindelse med slukkingsarbeidet av boligbrann på Høybråten i Oslo natt til fredag. Brannmannen har blitt sett til av ambulansen på stedet, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt til NRK. Det brenner kraftig i eneboligen.

VG - 18 dec 22 kl. 13:02

Funn av død person etter boligbrann i Oslo

En person ble funnet omkommet etter en boligbrann i en leilighet på Bjølsen i Oslo søndag..

NRK - 18 dec 22 kl. 13:06

Funn av død person etter boligbrann i Oslo

En person ble funnet død etter boligbrann på Bjølsen i Oslo tidligere i dag. Søndag morgen meldte politiet om kraftig røykutvikling i en leilighet på Bjølsen. Noen evakuerte seg selv..

NRK - 19 dec 22 kl. 01:04

Boligbrann på Evenset ved Misvær

Nødetatene rykket ut til en boligbrann på Evenset ved Misvær natt til mandag. To beboere kom seg ut av huset, men er sendt til legevakt i Bodø etter å ha pustet inn røyk. En hund, som var inne i huset, er uskadd og har blitt ivaretatt av andre.

Klartale - 30 dec 22 kl. 14:02

Økt beredskap ved flere sykehus

Fire norske sykdommer opplever høyt press for tiden. Det kommer stadig flere pasienter. Det er St.

NRK - 24 nov 22 kl. 00:14

Boligbrann i Fredrikstad slukket

Nødetatene rykket ut etter melding om boligbrann i Fredrikstad onsdag kveld. Ingen personer ble skadet. Brannen er slukket av brannvesenet, melder politiet i Øst på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 30 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 45 minutter siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 1 time siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com