NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 18:46

NRK - 03 mar 24 kl. 19:47

Til sjukehus etter ulykke i Giske

Ein person er sendt til sjukehus etter ei trafikklulykke på Valderøya i Giske, utanfor Ålesund. Det skal berre vere ein involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valderøya, Giske, Ålesund

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Til, sjukehus, etter, ulykkei , Giske
NRK - 15 jan 24 kl. 17:13

Elev i Nordre Follo til sjukehus etter å landa på kniv i tjukkas

Ein ungdomsskuleelev ved Siggerud skole i Nordre Follo blei sendt til sjukehus med stikkskadar etter å ha hoppa på ein tjukkas i gymtimen, melder Østlandets Blad. Inne i tjukkasen låg det ein kniv som eleven landa på. – Det er ein elev i 14–15 års alderen som landet på kniven.

NRK - 15 jan 24 kl. 17:19

USAs forsvarsminister ute av sjukehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er ute av sjukehus igjen, melder Reuters. Austin har vore innlagd på sjukehus sidan 1. januar etter komplikasjonar etter ein kreftoperasjon.

NRK - 03 nov 23 kl. 15:31

Vil levera drivstoff til Gazas sjukehus

Sjefen for FNs naudhjelpskontor, Martin Griffiths, seier at det har vore noko framgang for å få drivstoff inn på Gazastripa. Det melder Reuters. Forhandlingane om få levert inn drivstoff pågår mellom FN, Israel, Egypt og USA.

NRK - 17 dec 23 kl. 19:37

Fem sendt til sjukehus etter ulykke

Det har vore ei trafikkulykke på E39 ved Breivika. Vegen skal no vere stengt, men der er omkøyringsmoglegheiter. Ifølgje politiet skal det vere to bilar involvert i ulykka.

NRK - 05 mar 24 kl. 16:56

Barn påkøyrt i Bergen – frakta til sjukehus i ambulanse

Klokka 16.48 blei politiet varsla om ei ulukke på Birkelundsbakken i Bergen. Eit barn hadde blitt påkøyrt i eit fotgjengarfelt.

NRK - 18 apr 24 kl. 13:32

Ein til sjukehus og ein til legevakt etter bustadbrann i Norheimsund

Klokka 13 var brannvesenet og væpna politi på plass etter melding om brann i eit hus i Norheimsund i Kvam kommune. Brannvesenet forsøkte utvendig sløkking av det overtente huset, og flammane stakk ut av vindauge og mønet. I 14.

NRK - 15 jan 24 kl. 17:13

VG: Elev i Nordre Follo til sjukehus etter å landa på kniv i tjukkas

Ein ungdomsskuleelev i Nordre Follo blei sendt til sjukehus med stikkskadar etter å ha hoppa på ein tjukkas i gymtimen, melder VG. Inne i tjukkasen låg det ein kniv som eleven landa på. Politiet seier til VG at dei ser alvorleg på hendinga.

NRK - 25 jan 24 kl. 06:52

Éin person kritisk skadd i alvorleg trafikkulykke på E16

Éin person er sendt til sjukehus med kritiske skader, etter ei trafikkulykke mellom tre personbilar og tre semitrailerar ved Bulken på Voss onsdag. Totalt åtte personar var involvert i ulykka. – Éin person sat fastklemd og er kritisk skadd, seier operasjonsleiar Steinar Hausvik i politiet til NRK torsdag morgon.

NRK - 17 dec 23 kl. 14:49

Tre sendt til sjukehus etter ulukke

Tre personar er sendt til sjukehus etter ein kollisjon på Sunndalsvegen i Sunndal, det opplyser politiet. Det er ikkje kjent kor alvorleg skadene er. Vegen vil bli stengt ei tid framover..

NRK - 02 mar 24 kl. 17:02

Ein til sjukehus etter frontkollisjonen på Riksveg 555

Ein person blir frakta til Haukeland sjukehus med ukjent skadeomfang etter front-mot-front-kollisjonen på Riksveg 555, melder Vest politidistrikt. Operasjonssentralen skreiv tidlegare laurdag ettermiddag at det var to personar involverte, og at begge hevda dei var uskadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

FN-rapportør: Gazas helsevesen fullstendig utslettet

Israels krigføring i Gaza er en krig mot retten til medisinsk behandling og har utslettet helsevesenet, sier FN-rapportør Tlaleng Mofokeng mandag. Hun er en uavhengig ekspert som er utnevnt av FNs menneskerettighetsråd, men som ikke uttaler seg på vegne av FN. – Dette har fra starten av vært en krig mot retten til helsetilbud og forsvarlig behandling.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland: Tre personer siktet for spionasje for Kina

Tysk politi har pågrepet og siktet tre tyske statsborgere for spionasje til fordel for Kina, opplyser påtalemakten i en pressemelding. To menn og en kvinne er siktet for å ha overlevert sensitiv teknologi, som kan bli brukt til militære formål, til den kinesiske etterretningstjenesten MSS. Politiet har gjennomsøkt både boligene og arbeidsplassene til de tre og gjort flere beslag, ifølge pressemeldingen.

NRK - 1 time siden

TV-tårn har kollapset i Kharkiv

Et TV-tårn i den ukrainske byen Kharkiv har blitt truffet som følge av et russisk luftangrep, melder Reuters. En AFP-journalist på stedet melder at store deler av tårnet har kollapset. Det skaper store signalproblemer i området..

NRK - 1 time siden

FN-rapportør mener Israel bevisst påfører hungersnød i Gaza

Tlaleng Mofokeng, FNs spesialrapportør for rett til helsetjenester, har mandag holdt pressekonferanse i Geneva om helsesituasjonen på Gazastripen. Her kommer hun med harde ord mot Israel. – Ikke bare dreper og forårsaker Israel uopprettelig skade mot palestinske sivile med sine bombardementer, de og deres allierte påfører også bevisst og med vilje hungersnød, langvarig underernæring og dehydrering.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig skadet etter arbeidsulykke på Tysnes

En mann er alvorlig skadet etter å ha fått den ene hånden inn i en vedkløyvemaskin på Tysnes, melder politiet. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med vedhogst. Mannen var våken og bevisst da nødetatene kom frem.

NRK - 2 timer siden

TV 2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i møbelprodusenten Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV 2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

En person skadet etter brann i hyttefelt i Åmli

En hytteeier skal ha fått brann og røykskader etter brann mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli. Han får nå hjelp fra ambulansepersonell på stedet. Brannvesenet begynner å få kontroll på brannen som har spredt seg over flere hundre kvadratmeter.

NRK - 2 timer siden

TV2: Jan Christian Vestre tegnet privat helseforsikring for sine ansatte

Ansatte i Vestre AS fikk privat helseforsikring mens nåværende helseminister Jan Christian Vestre (Ap) var leder i bedriften. Det skriver TV2. Vestre tiltrådte fredag som regjeringens nye helseminister.

NRK - 3 timer siden

19-åring siktet for to gullsmedran

En 19 år gammel mann er siktet for å ha ranet gullsmed David-Andersen i Oslo sentrum, samt en gullsmed i Bergen forrige måned. Vest politidistrikt har siktet en 19 år gammel mann med utenlandsk statsborgerskap for et gullsmedran hos Van Bergen på Bryggen i Bergen fredag 22. mars, skriver TV 2.

NRK - 3 timer siden

Brann i hyttefelt i Åmli

Det brenner mellom hytter i et hyttefelt i Skjeggedal i Åmli i Agder. Ifølge brannvesenet er brannen spredt over flere hundre kvadratmeter. De jobber nå med å skaffe seg oversikt over om det har spredt seg til hytter i nærheten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com