NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 09:51

NRK - 02 apr 24 kl. 19:19

Til sjukehus etter traktorulukke

Ein mann i 40-årar er send med luftambulanse til Sentralsjukehuset i Førde etter eit traktoruhell i Bygstad. Uhellet skjedde i samband med trefelling og mannen skal ha kome i klem under ein vinsj. Politiet kan førebels ikkje seie meir om skadeomfang ut over at mannen var medviten og snakka med helsepersonellet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sentralsjukehuset, Førde, Bygstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Til, sjukehus, etter, traktorulukke
NRK - 15 jan 24 kl. 17:13

Elev i Nordre Follo til sjukehus etter å landa på kniv i tjukkas

Ein ungdomsskuleelev ved Siggerud skole i Nordre Follo blei sendt til sjukehus med stikkskadar etter å ha hoppa på ein tjukkas i gymtimen, melder Østlandets Blad. Inne i tjukkasen låg det ein kniv som eleven landa på. – Det er ein elev i 14–15 års alderen som landet på kniven.

NRK - 15 jan 24 kl. 17:19

USAs forsvarsminister ute av sjukehus

USAs forsvarsminister Lloyd Austin er ute av sjukehus igjen, melder Reuters. Austin har vore innlagd på sjukehus sidan 1. januar etter komplikasjonar etter ein kreftoperasjon.

NRK - 15 jan 24 kl. 17:13

VG: Elev i Nordre Follo til sjukehus etter å landa på kniv i tjukkas

Ein ungdomsskuleelev i Nordre Follo blei sendt til sjukehus med stikkskadar etter å ha hoppa på ein tjukkas i gymtimen, melder VG. Inne i tjukkasen låg det ein kniv som eleven landa på. Politiet seier til VG at dei ser alvorleg på hendinga.

NRK - 25 jan 24 kl. 06:52

Éin person kritisk skadd i alvorleg trafikkulykke på E16

Éin person er sendt til sjukehus med kritiske skader, etter ei trafikkulykke mellom tre personbilar og tre semitrailerar ved Bulken på Voss onsdag. Totalt åtte personar var involvert i ulykka. – Éin person sat fastklemd og er kritisk skadd, seier operasjonsleiar Steinar Hausvik i politiet til NRK torsdag morgon.

NRK - 17 dec 23 kl. 14:49

Tre sendt til sjukehus etter ulukke

Tre personar er sendt til sjukehus etter ein kollisjon på Sunndalsvegen i Sunndal, det opplyser politiet. Det er ikkje kjent kor alvorleg skadene er. Vegen vil bli stengt ei tid framover..

NRK - 02 mar 24 kl. 17:02

Ein til sjukehus etter frontkollisjonen på Riksveg 555

Ein person blir frakta til Haukeland sjukehus med ukjent skadeomfang etter front-mot-front-kollisjonen på Riksveg 555, melder Vest politidistrikt. Operasjonssentralen skreiv tidlegare laurdag ettermiddag at det var to personar involverte, og at begge hevda dei var uskadde..

NRK - 03 mar 24 kl. 19:47

Til sjukehus etter ulykke i Giske

Ein person er sendt til sjukehus etter ei trafikklulykke på Valderøya i Giske, utanfor Ålesund. Det skal berre vere ein involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 07 feb 24 kl. 22:58

Kvinne frakta til sjukehus i Bergen, skal ha blitt påkøyrd av bil

Naudetatane rykte ut til Godvik i Bergen onsdag kveld, etter melding om at ei kvinne hadde blitt rygga ned av ein bil, melder Vest politidistrikt. Kvinna har blitt frakta til Haukeland sjukehus med ukjent skadeomfang, og bilføraren har fått førarkortet beslaglagt, skriv dei vidare..

NRK - 24 feb 24 kl. 14:02

Til sjukehus og legevakt etter trafikkulykke

Det var 3 biler og totalt 7 personer involvert i trafikkulykka på Hareid lørdag. En bilfører blir fraktet til sjukehus for videre behandling. Vedkommende fremstår ifølge politiet ikke som alvorlig skadd.

NRK - 05 jan 24 kl. 12:54

Fire døde i sjukehusbrann i Tyskland

Fire personar er omkomne i ein brann på eit sjukehus i den nordtyske byen Uelzen. Eit tosifra tal personar er òg skadde. Tre av offera døydde på staden, medan éin person vart frakta til sjukehus og døydde av skadane der, opplyser ein talsperson for politiet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 15 minutter siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 45 minutter siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 1 time siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.

NRK - 2 timer siden

EU-topp fordømmer angrepet

Ursula Von der Leyen, president for EU-kommisjonen, sier hun fordømmer Irans angrep på Israel, skriver Reuters. Den israelske hæren sier Iran sendte ut over 300 droner og raketter mot mål i Israel. 99 prosent av dem skal ha blitt avskåret, ifølge Israel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com