NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 18:06

NRK - 06 april 21 kl. 14:08

TikTok bøtelagt i Russland

I Russland har TikTok fått 250.000 kroner i bot. Unge russere brukte plattformen til å oppfordre til protester mot myndighetene og for Aleksej Navalnyj. TikTok får bot for ikke å fjerne innholdet. Fra før har Twitter fått en bot på én million kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Russland, TikTok, Aleksej Navalnyj, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TikTok, bøtelagti , Russland
NRK - 11 feb. 21 kl. 08:57

Biden vil ikkje tvinga TikTok-sal

Den amerikanske presidenten Joe Biden vil truleg droppa kravet om at appen TikTok må bli seld til amerikanske eigarar. Donald Trump kravde at det kinesiske eigarselskapet Bytedance selde TikTok til USA.

NRK - 16 feb. 21 kl. 08:00

TikTok klages inn til EU

Forbrukerrådet og flere andre forbrukerorganisasjoner klager inn appen TikTok til EU for brudd på flere forbrukerlover. Barn får reklame for usunn mat og skjønnhetsprodukter, ifølge en rapport. 40 prosent av niåringer i Europa sier de bruker TikTok..

Klartale - 25 juni 21 kl. 16:15

Skjult reklame fra norske Tiktok-brukere

Forbrukerrådet sier Tiktok-brukere kan ha brukt skjult reklame. Det gjelder 24 av de meste kjente Tiktok-brukerne fra Norge..

NRK - 13 juli 21 kl. 08:53

Ga kona piskeslag for Tiktok-bruk

En mann er dømt til 60 dagers fengsel for å ha pisket, slått og sparket kona si etter at hun brukte Tiktok. Da mannen i 40-årene ønsket svar på om kona hadde mannlige «venner» på Tiktok, utartet det til en krangel hvor kvinnen ble utsatt for slag, spark og sju piskeslag med ledningen til en mobillader, skriver Moss Avis. Hendelsen fant sted i Moss i februar.

NRK - 25 juli 21 kl. 06:09

– Burde vært bøtelagt for sexisme

Reaksjonene på at Norges landslag i strandhåndball først ble tvunget til å spille i truser, og senere bøtelagt av Det europeiske håndballforbundet (EHF) for å ha protestert og spilt i tights, har engasjert og engasjerer fortsatt stort. Også blant verdens største artister. I en Twitter-melding til sine drøyt 31 millioner følgere skriver artisten Pink, som egentlig heter Alecia Beth Moore, følgende: «Jeg er veldig stolt over det norske kvinnelandslaget i strandhåndball for at de protesterer mot de svært sexistiske reglene rundt «kamptøyet» deres.

VG - 30 jan. 21 kl. 10:34

Sånn lokker Synne Vo fans på TikTok

Pop-nykommer Synne Vo (22) var skeptisk til TikTok. Nå er det der hun har sine mest trofaste følgere..

NRK - 08 feb. 21 kl. 20:57

Annonserer «utvida global allianse»

Videoappen TikTok og plateselskapet Universal har annonsert ein avtale som skal styrke banda mellom dei to, skriv Variety. Avtalen skal mellom anna gje brukarane av TikTok tilgang til å bruke heile musikkatalogen til Universal i videoane sine..

VG - 09 feb. 21 kl. 01:02

Unge gjør opprør mot Putin på Tiktok – nå slår myndighetene tilbake

Mens flere tusen er arrestert etter fysiske protester, fosser unge russere til appen TikTok for å vise støtte til opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj. Nå slår myndighetene tilbake..

Dagbladet - 10 feb. 21 kl. 05:43

TikTok-fenomen skaper bekymring

Det dukker opp nye fenomener på det sosiale mediet TikTok hver eneste dag. Hvis man vil hive seg på den siste, «The Silhouette Challenge», bør man tenke seg godt om, mener ekspert..

NRK - 10 feb. 21 kl. 14:56

Neppe salg av TikTok i USA

I USA er planene om et TikTok-salg lagt på hylla på ubestemt tid, skriver Wall Street Journal. De kinesiske eierne foreslo å selge deler av selskapet til amerikanske Oracle og Walmart for å unngå sanksjoner. Maktskiftet i USA gjør det mindre aktuelt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sint kunde knuste rute med vedkubbe

En person har knust en vindusrute på Kiwi på Kvam. Personen var forbannet og lot det gå ut over bygget med en vedkubbe. Politipatruljen som rykket ut til stedet, har en formening om hvem de tror det kan være som har forårsaket skadene, skriver GD..

NRK - 30 minutter siden

Kvinne i 40-årene funnet død

Politiet opplyser at personen som ble funnet død i Fredrikstad torsdag, er en kvinne i 40-årene. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Ifølge politiet var ikke kvinnen bosatt i den aktuelle leiligheten.

NRK - 30 minutter siden

Nå er Trolltunga nasjonal turiststi

Miljødirektoratet har torsdag gitt Trolltunga i Ullensvang status som nasjonal turiststi. – Vi er glade for at vi nå kan autorisere Trolltunga som nasjonal turiststi, et verdenskjent ikon der naturens eget verk utgjør attraksjonskraften, sier Ellen Hambro, direktør i Miljødirektoratet, i en presesmelding..

NRK - 45 minutter siden

Sju personer i kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 30 minutter siden

Mann funnet død i Tønsberg

En mann er funnet død langs en sti i Eikskogen i Tønsberg. Nødetatene satte i gang med hjerte- og lungeredning da de kom til stedet. Pårørende til mannen er varslet..

NRK - 1 time siden

Brann etter lynnedslag i Trøndelag

Lynet har slått ned på Gartland i Grong og satt fyr på terrenget. Brannmannskap fra Høylandet er på tur. Og, enda et lynnedslag er skjedd ved Formofoss i Snåsa.

NRK - 1 time siden

Forsinkelser på E18

Det er mye trafikk mellom Dørdal og Larvik som skaper rundt 30 minutters forsinkelser på E18, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 1 time siden

Kjøll om trusebot: – Uakseptabelt

Idrettspresident Berit Kjøll gir de norske beachhåndballjentene støtte i striden om de må spille i truser og bikinioverdel og ber om at reglene endres. Det har vekket oppsikt internasjonalt at det norske landslaget ble bøtelagt for å stille i tights i EM-bronsefinalen i Bulgaria. De norske spillerne krever at reglene endres.

NRK - 45 minutter siden

Selger bit av Dianas bryllupskake

Et 40 år gammelt kakestykke fra det eventyraktige bryllupet til britiske prins Charles og lady Diana skal selges på auksjon 11. august. Den omtalte biten stammer fra en av de 23 offisielle bryllupskakene som ble bakt til bryllupet for 40 år siden, i 29.

NRK - 45 minutter siden

Én av ti drikker mer enn før korona

I overkant av én av ti nordmenn drikker mer alkohol enn før pandemien. To av ti drikker mindre, mens juli ligger an til å bli måneden i år med høyest alkoholkonsum, viser en undersøkelse fra Norsk koronamonitor..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt