NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 04:27

NRK - 24 jul 22 kl. 21:47

Tidligere konkurransedirektør Egil Bakke er død

Den tidligere konkurransedirektøren Egil Bakke døde 16. juli. Han ble 94 år gammel. Bakke var ansatt i Finansdepartementet fra 1954 til 1971 og han var senere avdelingsdirektør i Norges Industriforbund fra 1974 til 1983. Han var direktør i Konkurransetilsynet i tolv år fra 1983 til 1995.
Les mer på NRK


Les mer om:
Egil Bakke, Finansdepartementet, Norges Industriforbund, Konkurransetilsynet, Bakke, St, Orden, Fritt Ords, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, konkurransedirektør, Egil, Bakkeer , død
Klartale - 16 jul 22 kl. 07:00

Mange velger bort alkohol når de vil ha en drink

De to siste årene har folk handlet mer på Vinmonopolet. Årsaken er at grensa til Sverige har vært stengt under deler av korona-pandemien.Men nå er grensa åpen igjen.

NRK - 22 jun 22 kl. 10:06

VG felt i PFU for saker om kjendismanager Erland Bakke

Pressens Faglige Utvalg (PFU) har konkludert med å gi VG fellelsen «kritikk» for fem undersøkende saker om manager Erland Bakke. Kritikk er en mildere fellelse enn «brudd på god presseskikk». Det var Bakke selv som klaget VG inn for brudd på hele 16 punkter i Vær varsom-plakaten.

NRK - 05 okt 22 kl. 03:35

Panikk etter at missil styrtet i bakken under test i Sør-Korea

USA og Sør-Korea testet bakke-til-bakke-missiler tidlig onsdag. Da et av missilene traff bakken, oppsto det panikk i den sørkoreanske byen Gangneung. Lyden av smellet og den påfølgende brannen gjorde at mange i Gangneung trodde at det kunne være et nordkoreansk angrep.

E24 - 22 okt 22 kl. 16:50

Konkurransedirektøren advarer dagligvarebransjen mot priskoordinering i mediene

Tina Søreide rettet en tydelig finger mot dagligvareaktørene på konferanse denne uken. Selv ikke når «alle» vet at prisene går opp, er det greit å kommunisere utad, ifølge konkurransedirektøren..

NRK - 06 maj 22 kl. 16:08

Tidligere kjendismanager dømt til fengsel i 30 dager

Erland Bakke er i Oslo tingrett dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for uriktig forklaring og dokumentfalsk, melder VG. Bakke var anklaget for å ha forfalsket en e-post i forbindelse med et søskmål mot VGTV- og TV2-progamleder Mads Hansen. Bakke meldt selv i mars at han slutter som manager..

NRK - 14 aug 22 kl. 12:08

Fiskeridirektoratet: Hvalrossen Freya er avlivet

Tidlig søndag morgen gjennomførte Fiskeridirektoratet en kontrollert aksjon der hvalrossen Freya ble avlivet, opplyser Fiskeridirektoratet i en pressemelding. Freya har i det siste oppholdt seg i Oslofjorden. – Beslutning om avliving ble tatt etter helhetsvurdering der vi kom frem til at menneskers liv og helse kunne komme i fare, sier fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen.

NRK - 15 aug 22 kl. 15:25

Bakke-Jensen drapstruet etter Freya-avlivingen

Fiskeridirektør Frank Bakke-Jensen fra Båtsfjord og kona Hilde Sjurelv har blitt drapstruet etter at hvalrossen Freya ble avlivet. Det skriver iTromsø. Begge to har mottatt drapstrusler på Facebook.

VG - 06 maj 22 kl. 16:02

Tidligere kjendismanager Erland Bakke dømmes til ubetinget fengsel i 30 dager

Dommen er avsagt i saken mot tidligere kjendismanager Erland Bakke..

NRK - 29 dec 22 kl. 10:20

Flere søk på brukthandel

Med rundt 9 millioner besøk hver uke i 2022 har Finn torget hatt en en økning på nesten 9 prosent i antall besøk fra i fjor, opplyser Finn i en pressemelding. – Stigmaet rundt det å handle brukt er på vei til å forsvinne. Tidligere var det unge miljøbevisste som handlet brukt, men stadig flere hiver seg på trenden, sier Finns bruktmarkedekspert Kathrine Opshaug Bakke.

VG - 27 apr 22 kl. 08:54

Rettssaken begynner: Erland Bakke tiltalt for uriktig forklaring og dokumentfalsk

Onsdag starter rettssaken mot tidligere kjendismanager Erland Bakke. Playboy-modell Amalie Olufsen er første vitne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 30 minutter siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.

NRK - 45 minutter siden

Klart flertall mot flere og høyere høyhus i Oslo

Nesten halvparten av de spurte i Oslo er negative til at det kan bli tillatt å bygge enda høyere bygninger i Oslo enn i dag. En tredel er positive, og nesten en av fem har ingen mening. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for Nettavisen.

NRK - 1 time siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 1 time siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 3 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 3 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com