NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:12

NRK - 26 apr 23 kl. 14:10

Tidligere fylkesdirektør trekker seg som styreleder

Tidligere fylkesdirektør Ottar Brage Guttelvik trekker seg som styreleder i Fylkeshuset AS og datterselskapet Fylkeskantina AS. Det kommer fram av en melding til Brønnøysundregistrene. Det skriver Sunnmørsposten. Et enstemmig fylkesting har bedt om ekstraordinær generalforsamling i Fylkeshuset, etter en kritisk rapport som har gjennomgått fylkeskommunalt kjøp av selskapet R8Me..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ottar Brage Guttelvik, Fylkeshuset AS, Fylkeskantina AS, Brønnøysundregistrene, Sunnmørsposten, Fylkeshuset, R8Me

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, fylkesdirektør, trekker, segsom , styreleder
NRK - 12 feb 23 kl. 23:06

Toppledere i Norge øker lønna mer enn de ansatte.

Toppledere i Norge øker lønna mer enn de ansatte. Administrerende direktører hadde en lønnsøkning på 6,9 prosent i fjor, vanlige arbeidstakere 4,6 prosent. Det er 40.

NRK - 23 maj 23 kl. 16:18

Viken ber om annullering av eksamen for 397 elever

Viken fylkeskommune søker om at Utdanningsdirektoratet annullerer eksamen for 397 elever. – Vi sender nå søknad om annullering for de elevene som ble sendt hjem fra eksamen mandag 22. mai.

NRK - 08 jun 23 kl. 07:27

9000 har søkt om å annullere eksamen

Flere hadde trøbbel under eksamen 22. mai. Etter dette ble det bestemt at elever ved videregående skoler, som ble berørt av innloggingsproblemene, skulle få mulighet til å annullere eksamen.

NRK - 23 timer siden

Ekspresident trekker seg fra klimaråd i protest etter avsløringer

Hilda Heine, tidligere president for Marshall-øyene trekker seg fra Den rådgivende komiteen til klimatoppmøtet i Dubai. Hun trekker seg etter avsløringer i BBC om at arrangørlandet De forente arabiske emirater (UAE) vil bruke toppmøtet til å sikre seg nye avtaler om utvinning av olje og gass. – Disse handlingene undergraver integriteten til ledelsen av klimatoppmøtet og prosessen som helhet, skriver Heine i et brev til toppmøtesjef Sultan al-Jaber.

VG - 31 maj 23 kl. 05:41

Fylkesdirektøren sier nei til regnbue-overgang i Bergen

Bergen kommune vil ha regnbuefarger på fotgjengerfelt i alle bydeler, men får nei til å gjøre det på fylkesveier i sentrum..

NRK - 07 sep 23 kl. 08:11

Økning i legemeldt sykefravær

Det legemeldte sykefraværet i andre kvartal 2023 var på 6,3 prosent i Troms og Finnmark. Nav skriver i ei pressemelding at det tilsvarende fraværet i andre kvartal 2022 var på 6,1 prosent. – Det høye sykefraværet får konsekvenser for ivaretakelsen av viktige funksjoner i fylket vårt, sier Kristin Røymo, fylkesdirektør i NAV Troms og Finnmark..

NRK - 20 sep 23 kl. 17:42

Rasrammet vei åpner tidligst fredag

Den rasrammede Selandsveien i Flekkefjord blir sannsynligvis ikke åpnet før tidligst fredag. – Vi håper at veien blir åpnet før helga, men vil ikke åpne før rasstedet er tilstrekkelig sikret for normal ferdsel, sier fylkesdirektør samferdsel og eiendom Ola Olsbu. Han forteller at et bergsikringsfima jobber med å sikre området på anvisning fra geologer, og at arbeidet foregår på dagtid for å ivareta arbeidernes sikkerhet.

NRK - 18 okt 23 kl. 14:00

Stemte nei til parlamentarisme i fylket

Arbeiderpartiet fikk ikke flertall i fylkestinget i dag om å innføre parlamentarisme i Trøndelag fra 1.januar 2025. Høyre var blant partiene som stemte mot innføring av parlamentarisme i fylket nå, mens de går i spissen for en slik styringsmodell i Trondheim.

NRK - 29 aug 23 kl. 19:20

USA: Første republikaner trekker seg fra nominasjonskampen

Miamis ordfører Francis Suárez sier han trekker seg fra nominasjonskampen om å bli Republikanernes presidentkandidat. Han er dermed den første av de republikanske kandidatene som kaster inn håndkleet og trekker seg fra nominasjonskampen. Suárez (45) var en av tre kandidater som ikke fikk lov å delta i den TV-sendte debatten blant partiets kandidater onsdag i forrige uke.

NRK - 10 mar 23 kl. 18:31

Ian Wright trekker seg fra BBC-sending

Ian Wright trekker seg som medprogramleder i fotballsendinga «Match of the Day» på BBC, etter at kringkasteren suspenderte fotballegender Gary Lineker fra sendinga. Det melder Reuters. Wright sier han trekker seg i solidaritet med Lineker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 45 minutter siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 45 minutter siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com