E24 > Økonomi

Søndag, 13 Juni, 10:03

E24 - 18 mai 21 kl. 21:45

Tidligere finansminister ut mot Feds lave renter: – Skaper en farlig selvtilfredshet

Larry Summers anklager USAs sentralbank for å undervurdere konsekvensene av lave renter, og mener den kan bli tvunget til en overraskende renteøkning, skriver Financial Times..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Summers, USAs, Financial Times, Feds

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, finansministerut mot , Feds, lave, renter, Skaperen , farlig selvtilfredshet
E24 - 18 mars 21 kl. 05:57

Bred oppgang i Asia etter Feds rentemøte

Det er stedvis kraftig oppgang på de asiatiske børsene etter at USAs sentralbank rundet av sitt rentemøte. Oljeprisen beveger seg samtidig nedover, etter fire uker på rad med lagerbygging..

E24 - 29 april 21 kl. 05:35

Oppgang i Asia etter Feds rentebeslutning

Flere av de store børsene i Asia stiger etter onsdagens rentebeslutning i USA. Samtidig faller Apple-leverandøren LG Display markant i Sør-Korea..

E24 - 19 mai 21 kl. 15:30

Teknologiaksjene leder an markant fall på Wall Street

Flere kryptoselskaper faller tungt på Wall Street, mens fokuset rettes mot Feds siste møtereferat senere i kveld..

NRK - 14 mars 21 kl. 10:35

Varsler flybilletter til 10 kroner

Fire av fem av oss planlegger en sommerferie i Norge på grunn av pandemien, viser en ny undersøkelse. Det ser ut til at det blir utfordringer med å reise til utlandet som normalt, særlig utenfor Norden. – Hvis dette blir resultatet, tror jeg Wizz Air vil slå til med svært lave billettpriser, kanskje helt ned til 10 kroner for en enveisbillett innenlands.

Dagbladet - 11 april 21 kl. 21:13

Nå skal snøen lave ned

Mandag våkner Østlandet til en ny runde med vinter, og snøen skal lave ned flere steder. Meteorologene har sendt ut farevarsel og ber bilistene med sommerdekk om å la bilen stå..

VG - 17 april 21 kl. 10:38

Må fortsette med strenge tiltak tross lave smittetall: – Folk er slitne og lei

Flere kommuner i Viken må tåle svært strenge tiltak til tross for lave smittetall. Moss-ordføreren frykter konsekvensene dersom tiltakene ikke lettes snart..

NRK - 27 april 21 kl. 04:07

Lave seertall for Oscar-utdelingen

Det amerikanske seertallet for Oscar-utdelingen søndag var historisk lavt, viser foreløpige tall fra fjernsynsstasjonen ABC. Rundt 9,85 millioner seere fulgte med på sendingen, ifølge ABCs tall. Det er 58 prosent under fjorårets allerede lave seertall på 23,6 millioner, melder Reuters..

NRK - 11 mai 21 kl. 10:17

Redusert momssats fases ut

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å sette den lave momssatsen tilbake til 12 prosent fra 1. oktober, erfarer NTB. Den lave merverdiavgiftssatsen har under koronapandemien vært redusert fra 12 prosent til 6 prosent.

NRK - 24 mars 21 kl. 11:08

Finansminister i Emiratene er død

Finansminister i De forente arabiske emirater Hamdan bin Rashid al-Maktoum er død, 75 år gammel. Han var bror til Dubais hersker Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Finansministeren skal ha hatt dårlig helse i flere måneder, men dødsårsak er ikke oppgitt..

NRK - 06 april 21 kl. 14:45

Tror på global selskapsskatt

Frankrikes finansminister tror en internasjonal avtale om lik selskapsskatt over hele verden er innen rekkevidde. Bruno Le Maire sier til Reuters at den franske regjeringen er glad for at USAs finansminister Janet Yellen i går støttet opp om ønsket..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Oljearbeiderens ekstreme jakt på perfekt biff

– I dag er det norske systemet bygget opp på masseproduksjon. Kjøttet kan være helt elendig, så lenge det passer inn i det industrielle systemet. Bonden får ikke betalt for kvalitet..

E24 - 1 time siden

«Nå må du komme i gang, ellers tar jeg ideen»

Netthandel, influensere og rumpe: Silje Landevågs gründerbedrift traff alle de riktige trendbølgene på veien mot omsetning i 400-millionersklassen..

E24 - 2 timer siden

Hotellene i Bergen har færre bestillinger enn i fjor

De fleste hotellene i Bergen har åpnet igjen, men det er få bestillinger. Reiselivsdirektøren tror mange venter på vaksinedato før de planlegger ferien..

E24 - 4 timer siden

Aksjene på lag med bilrevolusjonen

Det er ennå ikke for sent for småsparerne. Her er syv aksjer som på ulikt vis gir en sterk eksponering til bilrevolusjonen. Til en helt annet pris enn Tesla..

E24 - 12 timer siden

Nordmenn fremskynder planene om Syden-ferie etter nye lettelser

Etter flere gode koronanyheter denne uken sikrer nå nordmenn seg «sydentur» i fellesferien. Charterselskapet TUIs første fly til utlandet går allerede 3. juli..

E24 - 13 timer siden

Kraftig omsetningshopp for dyretjenester: – Folk skaffer seg hunder og katter over hele Europa

Katter og hunder i norske hjem økte med omtrent 20 prosent i første kvartal. Effekten er økt etterspørsel for alt fra dyrebutikker til forsikringsselskaper..

E24 - 14 timer siden

Har skutt hull i gassflaskene på Ågotnes-basen

En skarpskytter har skutt hull på flaskene med acetylengass som tok fyr på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden lørdag. Det melder politiet..

E24 - 14 timer siden

Slik har pandemien endret Hollywood

Underholdningsbransjen har utviklet seg på noen viktige måter som kommer til å endre hverdagen for deg som TV-seer. Og det blir ikke nødvendigvis billig..

E24 - 14 timer siden

Brann i gassflasker på Coast Center Base på Ågotnes

En skarpskytter skyter hull på flaskene med acetylengass som lørdag brenner på Coast Center Base i Ågotnes i Øygarden..

E24 - 15 timer siden

G7-landene enige om global infrastrukturplan

Lederne for G7 lanserte lørdag en plan for å hjelpe med bygging av infrastruktur i vanskeligstilte land som et svar på Kinas lignende framstøt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt