Klartale > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:54

Klartale - 09 nov 21 kl. 12:40

Tidligere dømt for drapsforsøk

Tirsdag ble en mann skutt av politiet på Bislett i Oslo. Mannen skal tidligere være dømt for drapsforsøk..
Les mer på Klartale


Les mer om:
Bislett, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, dømt, for, drapsforsøk
VG - 23 aug 21 kl. 22:50

Siktet for drapsforsøk i Oslo fengsel: Anklages for to andre drapsforsøk

Da mannen ble dømt for drapsforsøk i sommer satt han i varetekt for et annet drapsforsøk. Nå anklages han for et tredje drapsforsøk – i Oslo fengsel..

NRK - 10 feb 23 kl. 06:56

Knivstakk kona – frikjent for drapsforsøk

En 47 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til seks år og sju måneders fengsel for å ha mishandlet ekskona i over 20 år. Han ble frikjent for drapsforsøk. Mannen ble frifunnet for tiltalepunktet om drapsforsøk med kniv fordi han selv tilkalte helsehjelp, melder VG.

NRK - 18 jul 23 kl. 20:13

26-åring siktet for drapsforsøk på medpasient på Sykehuset Østfold

En 26 år gammel mann er siktet for drapsforsøk etter at han skal ha kvalt en kvinnelig medpasient i 70-årene på Sykehuset Østfold Kalnes. Hendelsen skjedde den 15. mars i år.

NRK - 28 nov 23 kl. 12:15

Datter (11) skal ha hindret drap: Far tiltalt for drapsforsøk

En mann i 40-årene fra Moss er tiltalt for drapsforsøk på sin tidligere kone. I februar i år skal han ha slått henne bevisstløs, før han snurret en ledning fra en varmeovn rundt halsen hennes og strammet til, ifølge tiltalen. Hans daværende kone skal ha sluppet unna med livet i behold fordi deres elleve år gamle datter avbrøt drapsforsøket.

NRK - 22 dec 23 kl. 14:42

Siktet mann varetektsfengslet etter skytingen i Moss

En av mennene som er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk etter skytingen i Moss 28. november er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Det kom frem i et fengslingsmøte i Søndre Østfold tingrett fredag.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:31

Dømt for drapsforsøk

To menn er dømt for drapsforsøk på Toppe i Bergen i november 2020. En mann ble kastet utfor en altan i en høyblokk. En 47-åring er dømt til tolv års forvaring og en 41-åring er dømt til åtte år og seks måneder i fengsel, skriver BT.

NRK - 24 maj 22 kl. 10:06

Skjerpa tiltalen

Under sin prosedyre skjerpa aktor Inger Myklebust tiltalen i saka mot mannen som er tiltalt for valdtekt og drap på Helen Luel Asefaw i Molde i november. Tidlegare har han i tillegg vore tiltalt for to drapsforsøk på ein annan åstad i nærleiken. Dette er no auka til tre drapsforsøk.

NRK - 20 sep 22 kl. 13:02

Dømt for drapsforsøk etter macheteangrep i Oslo

Fire menn er dømt etter det brutale overfallet i Strøget i Oslo i juli i fjor. Én av de fire er dømt for drapsforsøk, mens de tre andre er dømt for ran. Den 21 år gamle mannen som angrep en jevnaldrende med machete, er dømt til fengsel i fem år og seks måneder.

NRK - 12 mar 23 kl. 00:57

Fire siktet for drapsforsøk etter voldshendelse på T-banen i Oslo

Fire personer er siktet for drapsforsøk og én for medvirkning til drapsforsøk etter voldshendelse på T-banen i Oslo. Hendelsen skjedde i halv ni-tiden lørdag kveld – Politiet har pågrepet fem menn etter knivstikkingen på Tøyen T-bane lørdag kveld, sier kriminalleder Morten Kalhagen til VG. Han forteller at fire av dem er siktet for drapsforsøk, mens den siste er siktet for medvirkning til forsøk på drap..

NRK - 28 jun 23 kl. 22:02

Mann tiltalt for drapsforsøk på lite barn

En mann i 30-årene er tiltalt for å prøve å drepe ei lita jente ved å dytte papir ned i halsen på henne. Barnets mor er tiltalt for barnemishandling. Selve drapsforsøket skal ha skjedd i april 2020, men først i november i fjor ble mannen pågrepet og varetektsfengslet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 1 time siden

Slik takler skolene vold og trusler

Skoler i Norge jobber ikke godt nok med å forebygge vold. Det sier Arbeidstilsynet. De besøkte 62 skoler i fjor.

Klartale - 3 timer siden

Én av ti har tatt kosmetisk kirurgi

Én av ti svarer at de har tatt kosmetisk kirurgi. Det er operasjoner som går på utseende. Slik som fettsuging eller operasjon av nesa.

Klartale - 17 timer siden

Nordmenn er glade i påsken

Mange planlegger å ha ferie i påsken i år. Det skriver Virke i en pressemelding. Organisasjonen har laget en undersøkelse.

Klartale - 20 timer siden

Bekymret for rasisme i Norge

Eksperter fra verdens-organisasjonen FN er bekymret. De mener mennesker av afrikansk opphav blir diskriminert i Norge.De mener regjeringen må ta grep.

Klartale - 20 timer siden

Israelsk aksjon på sykehus på Gaza

IDF har tatt kontroll over Shifa-sykehuset. Det ligger i Gaza. IDF mener ledere fra gruppa Hamas er der.

Klartale - 23 timer siden

Lønnsoppgjøret er i gang

Våren er tida for lønnsoppgjøret i Norge. Det er da vi som jobber, får mer i lønn. Lønnsoppgjøret er i gang.

Klartale - Igår: 08:47

Flere kritiserer valget i Russland

Vladimir Putin vinner valget i Russland. 88 prosent stemte på ham. Det viste det foreløpige resultatet søndag.

Klartale - Igår: 08:41

Vulkanutbruddet på Island har roet seg

Lavaen beveget seg fortsatt på søndag ettermiddag. Utbruddet er det fjerde på øya siden desember. Dette utbruddet er det kraftigste av dem.

Klartale - Igår: 06:00

Skattemeldingen: Fradragene som er lette å glemme

Mange har allerede fått skattemeldingen for 2023. Andre venter fortsatt på tallene fra Skatteetaten. De sender ut skattemeldingen for 2023 fra 7.

Klartale - I førrgår: 06:00

Hva skjer etter valget i Russland?

– Jeg vil gratulere Vladimir Putin, skrev Charles Michel på X. Han er president i Det europeiske råd.Men han «gratulerte» da valget startet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com