NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:03

NRK - 31 mars 21 kl. 06:33

Tidlig aprilsnarr fra Volkswagen

Volkswagens amerikanske avdeling lurte amerikansk presse da selskapet sendte ut meldinger mandag og tirsdag om at det skal bytte navn til Voltswagen. Senere tirsdag bekreftet en talsmann for selskapet at det hele dreide seg om en spøk og et pr-stunt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Voltswagen, Volkswagen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidlig, aprilsnarrfra , Volkswagen
NRK - 01 april 21 kl. 19:52

Storma park etter aprilsnarr

Politiet i Brussel i Belgia storma ein park med opprørspoliti og vasskanon for å spreie ei stor menneskemengde som hadde samla seg. Fleire tusen var i parken for å delta på «La boum», ein falsk festival som vart lansert som ein aprilsnarr, skriv Brussels Times..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 22:41

Reagerer på Volkswagens aprilsnarr. Elbil-spøk sendte aksjekursen opp.

Bilprodusenten Volkswagens amerikanske avdeling spøkte med å skifte navn til «Voltswagen» som en del av….

VG - 01 april 21 kl. 10:08

Det nest siste måltid

Datoen er riktig. Men skjærtorsdag var egentlig i går. Aprilsnarr?.

VG - 01 april 21 kl. 10:43

Årets aprilspøker: Strømstad prøvde å lokke vaksinelystne nordmenn over grensen

Våre svenske naboer i Strømstad lot ikke en alvorstung coronatid sette en stopper for årets aprilsnarr. Her har VG samlet årets aprilspøker..

VG - 01 april 21 kl. 19:48

Politiet stormet park etter aprilsnarr i Belgia

Politiet i den belgiske hovedstaden Brussel så seg nødt til å gå inn med opprørspoliti og vannkanon for å spre en stor menneskemengde i en park torsdag..

VG - 01 april 21 kl. 19:48

Politiet stormer park etter aprilsnarr i Belgia

En falsk konsert gjorde at anslagsvis tusenvis av mennesker samlet seg i en park i Brussel. Nå går opprørspoliti inn med vannkanoner..

VG - 01 april 21 kl. 19:48

Politiet stormet park i Brussel etter aprilsnarr

En falsk konsert gjorde at tusenvis av mennesker samlet seg i en park i Brussel. Opprørspoliti gikk inn med skjold, hunder, hester, tåregass og vannkanoner..

E24 - 15 jan. 21 kl. 12:17

Tiltale mot tidligere Volkswagen-sjef frafalt

Tidligere Volkswagen-sjef Martin Winterkorn vil ikke lengre måtte møte i retten for markedsmanipulasjon etter at den kriminelle etterforskningen er avsluttet, ifølge en tysk domstol, melder nyhetsbyrået DPA..

E24 - 21 jan. 21 kl. 13:56

Naf: Volkswagen Golf var fjorårets mest kjøpte bil

– Bruktmarkedet var rekordhøyt i fjor, med 520.000 bruktbilkjøp. Fire av fem biler som selges i Norge er en bruktbil.

NRK - 28 jan. 21 kl. 08:05

Toyota solgte flest biler i 2020

Toyota passerte i fjor Volkswagen og solgte flere biler enn noen annen bilprodusent, melder AFP. Toyota opplyser at de solgte 9,53 millioner bileri 2020. Tyske Volkswagen, som har toppet lista de siste fem årene, solgte 9,3 millioner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

100 personer var samlet i Ålesund

Ved Geileberget i Ålesund avsluttet politiet en fest med nærmere 100 personer som var samlet natt til 17. mai. Det skal ha vært mye støy, melder politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Rundt 400 samlet i Gjøvik

Politiet i Innlandet anslår at rundt 400 ungdommer og deriblant russ samlet seg ved en bensinstasjon ved Mjøsstranda i Gjøvik sentrum natt til 17. mai. De melder om ordensforstyrrelser, slagsmål og smittevernmessige utfordringer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt