NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:04

NRK - 14 sep 21 kl. 21:50

Tidlegare kartell-boss dømd

Ein domstol i Mexico har dømd Vicente Carrillo Fuentes til 28 år i fengsel, opplyser kontoret til riksadvokaten til AFP. Fuentes var kjent under kallenamnet «El Viceroy», og var tidlegare øvste sjef i det mektige meksikanske Juarez-narkotikakartellet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mexico, Vicente Carrillo Fuentes, AFP, Viceroy, Juarez

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidlegare, kartell-boss, dømd
NRK - 30 maj 21 kl. 10:26

Brukte fem timar på rydding

Søndag morgon har Bergen kommune måtte sende ut sin entreprenør Løvaas Maskin for å rydde opp etter festinga i Nygårdsparken. Ryddejobben starta 04:30, og var ikkje ferdig før kl. 10:00, skriv BT.

NRK - 20 jun 21 kl. 08:58

USA kritiserer valet i Iran

USA seier dei synst det er synd iranske borgarar ikkje fekk delta i eit «fritt og rettferdig presidentval» sist fredag. Det skriv nyheitsbyrået AFP. Dei kritiserer valet av den ultrakonservative og populære dommaren Ebrahim Raisi.

NRK - 24 jun 21 kl. 17:19

Fann leivningar av 751 personar

Det er funne leivningar av 751 personar ved ein tidlegare kostskule for urfolk i Canada, melder New York Times. Dei fleste er barn. Funna kjem veker etter at leivningane av 215 barn blei funne ved ein annan tidlegare kostskule i provinsen..

NRK - 21 jul 21 kl. 07:37

Nok ein Daily Apple-redaktør tatt

Ein tidlegare redaktør for den nedstengde Hongkong-avisa Apple Daily er arrestert. Lam Man-chung blei pågripen for å ha samarbeida i det skjulte med utanlandske krefter, eit brot på den nye sikkerheitslova, ifølge politiet i Hongkong. Den 51 år gamle tidlegare avisredaktøren er den niande Daily Apple-tilsette som er arrestert for brot på sikkerheitslova..

NRK - 02 aug 21 kl. 18:43

Forsvararar mest utsett for demens

Forsvarsspelarar har endå større risiko for demens og andre nevropatiske seinskadar etter karrieren enn andre utespelarar. Men tryggast er det å vere keeper. Det går fram av ein studie frå University of Glasgow.

NRK - 27 aug 21 kl. 08:06

Tidlegare afghansk minister evakuert

Nargis Nehan, tidlegare statsråd i Afghanistan, er blant dei som har blitt evakuert til Noreg. Det skriv ho på sin eigen Twitter-konto. – Landa endeleg i Noreg med min familie og lét etter min far og søster.

NRK - I førrgår: 08:16

Taliban konfiskert store verdiar

Taliban har levert inn verdiar til 12 millionar dollar som er konfiskert heime hos tidlegare regjeringsmedlem ifølgje Afghanistans sentralbank, skriv NTB. Verdiane er gullbarar og kontantar, og er blant anna konfiskert frå landet sin tidlegare visepresident, Amrullah Saleh. Det er førebels ikkje klart kvifor dei oppbevarte verdiane heime hos seg sjølv, og Saleh er den einaste som er namngjeven..

NRK - 26 maj 21 kl. 09:02

Fryktar for livet til Protasevitsj

Tidlegare kollegaer av regimekritikaren Roman Protasevitsj fryktar for livet sitt etter at han blei arrestert i Kviterussland søndag, melder BBC. Dei fryktar også at Protasevitsj skal få dødsstraff. – Han er i større fare enn andre politisk fangar i Kviterussland, seier Stepan Putsila, som var med å starte sosiale medium-kanalen Nexta saman med Protasevitsj, til kanalen..

NRK - 26 maj 21 kl. 09:53

Oppjusterte oljeinvesteringar

Investeringane på norsk sokkel blir talfesta til å bli 181,9 milliardar kroner i år, som er 4,8 prosent høgare enn tidlegare anslag. Oppjusteringa skuldast blant anna at det er levert to nye planar or utbygging og drift, melder SSB..

NRK - 31 maj 21 kl. 20:10

Trump får veg kalla opp etter seg

Tidlegare president i USA, Donald Trump, får ein motorveg kalla opp etter seg i Oklahoma, skriv Independent. Det nye namnet på vegen trer i kraft 1. november.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 45 minutter siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 1 time siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 1 time siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 1 time siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 2 timer siden

Kvinne døde etter drapsforsøk

En 20 år gammel kvinne døde fredag etter at hun ble utsatt for massiv vold forrige søndag. Det var forrige søndag politiet rykket ut til en leilighet på Nyborg i Åsane i Bergen, og pågrep en mann for drapsforsøk på kvinnen..Hun ble svært alvorlig skadet, og sendt til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Erstatning etter bivirkninger

Norsk pasientskadeerstatning har fått 141 søknader om erstatning for bivirkninger etter koronavaksine. De fleste søknadene kommer fra helsearbeidere som har fått AstraZeneca-vaksine. Hodepine, blodpropp, smerter og utmattelse topper statistikken over bivirkninger.

NRK - 2 timer siden

20 nye smittetilfeller i Tromsø

Det siste døgnet har 20 personer testet positivt for covid-19 i Tromsø. Det opplyser kommunen i en pressemelding. Lørdag er til sammen 203 personer isolert på grunn av korona i byen og én person er innlagt på Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 2 timer siden

Reglene for etterlønn strammes inn

Framover skal Stortinget føre strengere kontroll ved utbetaling av etterlønn. De siste 50 årene har ordningen i stor grad vært tillitsbasert. – Ordningen har vært tillitsbasert på den måten at det er søkerne som har plikt til å gi opplysninger om annen inntekt, og levere de dokumenter som er nødvendige for at vi skal kunne vurdere om vedkommende har rett til ytelsen, sier stortingsdirektør Marianne Andreassen til Dagens Næringsliv.

NRK - 2 timer siden

Færre Birgitte-tips

Tipsmengden i Birgitte Tengs-saka er i ferd med å tørke ut. Dei siste dagane er det berre få nye tips som har kome inn, opplyser politiet. Denne veka har politiet avhøyrt fleire vitne, seier politiadvokat Fredrik Martin Soma til Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt