NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 16:57

NRK - 21 feb 23 kl. 13:42

Tidlegare dansk forsvarsminsiter tiltalt

Danmarks tidlegare forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen er tiltalt for å ha lekka statshemmelegeiter, melder Ritzau..
Les mer på NRK


Les mer om:
Claus Hjort Frederiksen, Ritzau

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidlegare, dansk, forsvarsminsiter, tiltalt
NRK - 15 feb 24 kl. 10:31

15-åring tiltalt for drap på gjengleders mor i Sverige

Fem personer er tiltalt for drapet på moren til en høytstående gjengleder i svenske Uppsala i september. En av de tiltalte er 15 år gammel. 15-åringen er sammen med en 20-åring tiltalt for å ha utført selve drapet.

NRK - 24 aug 23 kl. 21:29

Trump blir gripen i Georgia

USAs tidlegare president Donald Trump seier han torsdag blir gripen klokka 19.30 lokal tid i Atlanta, melder BBC. Det vil seie 01.

NRK - 26 jan 23 kl. 18:32

Ber tidlegare presidentar og visepresidentar sjå etter klassifiserte dokument

Det amerikanske riksarkivet ber tidlegare presidentar og visepresidentar om å dobbeltsjekke om dei kan ha klassifiserte dokument liggande. Dette skriv CNN. Førespurnaden kjem i lys av dokumenta som i løpet av det siste året har blitt oppdaga hos både tidlegare president Donald Trump, tidlegare visepresident Mike Pence og noverande president Joe Biden..

NRK - 15 sep 23 kl. 14:30

Ankesaka til tidlegare NTNU-professor starter måndag

Måndag 18. september starter Borgarting lagmannsrett behandlinga av ankesaka til ein tidlegare NTNU-professor, som blei dømd til 8 måneders fengsel etter å ha invitert fire iranske gjesteforskarar til universitetet. Den tidlegare professoren, som har iransk og tysk statsborgarskap, hadde ikkje klarert dette opphaldet med leiinga i forkant.

NRK - 15 okt 23 kl. 21:49

Tidlegare lege ankar dom

Ein tidlegare fastlege i Romsdal ankar dommen frå Oslo tingrett. Han gjekk til sak mot staten for å få tilbake autorisasjonen, men tapte, og er i tillegg dømd til å betale sakskostnader. Den tidlegare fastlegen er funnen skuldig i å ha forgripe seg mot ein pasient.

NRK - 24 jul 23 kl. 07:25

Tyrkiske medier: Dansk mann pågrepet for drap på ekskone og datter

En dansk statsborger er ifølge tyrkiske medier pågrepet for drap på sin sjuårige datter og ekskone i Tyrkia lørdag. De to ble drept ved bassenget på et hotell i byen Nevsehir, rundt 28 mil sørøst for hovedstaden Ankara. En 53-årig dansk mann ble søndag pågrepet for drapene, skriver flere tyrkiske medier.

NRK - 21 feb 23 kl. 13:42

Tidlegare dansk forsvarsminister tiltalt

Danmarks tidlegare forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen er tiltalt for å ha lekka klassifisert informasjon, melder NTB, som siterer det danske nyheitsbyrået Ritzau. Bakgrunnen for tiltalen er at Frederiksen uttalte seg på TV om ein hemmeleg avlyttingsavtale mellom Danmarks dåverande statsminister Poul Nyrup og USAs president Bill Clinton. Frederiksen er medlem av danske Venstre og har vore medlem av Folketinget i Danmark sidan 2007..

Klartale - 02 aug 23 kl. 11:00

Dette er Donald Trump tiltalt for

Donald Trump er blitt tiltalt p nytt. Han er anklaget for ha brutt loven. Det er det amerikanske justis-departementet som kom med tiltalene.

NRK - 30 nov 22 kl. 19:01

Tidlegare DNV-tilsett dømd for grov korrupsjon

Ein tidlegare tilsett ved DNV, tidlegare Det Norske Veritas, er i Oslo tingrett dømd til eitt år og fire månader i fengsel for grov korrupsjon etter møter med ein russisk etterretningsagent. 53-åringen blei først sikta for spionasje, men denne siktinga blei endra, og han blei tiltalt for grov korrupsjon..

NRK - 13 feb 23 kl. 13:50

18-åringer tiltalt for væpnet ran

To 18-åringer er tiltalt etter det væpnede ranet på Rema 1000 Byterminalen i Stavanger i mai i fjor. En av personene er tiltalt for å ha utført selve ranet, mens den andre er tiltalt for å ha medvirket til handlingen. Samme person som er tiltalt for ranet, er også tiltalt for å ha stjålet en semitrailer i august samme år.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 15 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 15 minutter siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

NRK - 1 time siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 1 time siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 2 timer siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.

NRK - 1 time siden

TV2: Soldat dømt for voldtekt på kaserne

En ung mann er dømt til fengsel i to år og ti måneder for voldtekt og ulovlig fotografering av medsoldater. Det skriver TV2 mandag..

NRK - 2 timer siden

Skjerper sikkerheten ved Republikanernes landsmøte

Etter hendelsen hvor presidentkandidat Donald Trump ble skutt i øret og en mann mistet livet melder Secret Service mandag at de øker sikkerheten ved Republikanernes landsmøte. Landsmøtet starter mandag og Trump forventes å tale i løpet av møtet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com