NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 22:01

NRK - 27 aug 21 kl. 08:06

Tidlegare afghansk minister evakuert

Nargis Nehan, tidlegare statsråd i Afghanistan, er blant dei som har blitt evakuert til Noreg. Det skriv ho på sin eigen Twitter-konto. – Landa endeleg i Noreg med min familie og lét etter min far og søster. Eg kan ikkje stoppe tårene for mitt folk og mitt land, skriv Nehan. – Eg er ikkje lenger ein stolt, spenstig og håpefull afghanar.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nehan, Afghanistan, Noreg, Twitter, Ghanis, Ine Eriksen Søreide, NRKs, Søreide

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidlegare, afghansk, minister, evakuert
Klartale - 14 okt 21 kl. 11:06

Dette er den nye regjeringen

Jonas Gahr Støre er klar for å bli Norges nye statsminister. Erna Solberg er ferdig i jobben. Torsdag ble Støres regjering presentert.

NRK - 27 aug 21 kl. 08:06

Afghansk minister evakuert til Noreg

Nargis Nehan, tidlegare statsråd i Afghanistan, er blant dei som har blitt evakuert til Noreg. Det skriv ho på sin eigen Twitter-konto. Nehan var minister for mineral og olje i Ghanis regjering..

NRK - 21 sep 21 kl. 19:42

Tidlegare Sp-leiar vil ha SV med

Tidlegare kulturminister og stortingsrepresentant for Sp, Anne Enger, håpar på ei fleirtalsregjering med SV. Sp-ordførar Dag Håvard Johnsen er ikkje einig. Torsdag skal Ap, Sp og SV møtast til regjeringssonderingar på Hurdalsjøen Hotell.

NRK - 06 aug 21 kl. 12:25

Afghansk mediesjef drept

Sjefen for den afghanske regjeringens mediesenter er blitt drept i et angrep i Kabul, melder innenriksdepartement. Taliban har tatt på seg skylden. Attentatet mot mediesenterets sjef Dawa Khan Menapal skjedde fredag.

NRK - 16 aug 21 kl. 05:27

Dropper å fly over Afghanistan

Flere store flyselskaper endrer rutene sine for å unngå afghansk luftrom, etter at Taliban inntok presidentpalasset i Kabul. Både United Airlines, British Airways and Virgin Atlantic bekrefter til nyhetsbyrået Reuters at de unngår å fly i afghansk luftrom..

NRK - 16 aug 21 kl. 14:27

Afghansk militærfly har krasjet

Et afghansk militærfly har krasjet i Usbekistan. Det opplyser det usbekiske forsvarsdepartementet. – Militærflyet krysset Usbekistans grense ulovlig.

Dagbladet - 17 aug 21 kl. 15:59

Måtte svare afghansk journalist i tårer

Under en pressekonfranse i ettermidag ble Generalsekretær Jens Stoltenberg i Nato stilt til veggs av en afghansk journalist i tårer. Hun ba ham forklare grunnen for Natos avgjørelse om å trekke seg ut i Afghanistan..

VG - 19 aug 21 kl. 20:48

Afghansk fotballspiller (19) skal ha mistet livet da han flyktet

En afghansk fotballspiller som har spilt på ungdomslandslaget, skal ha omkommet da han forsøkte å komme seg ut av landet med et fly som tok av fra Kabul mandag..

VG - 22 aug 21 kl. 14:03

Afghansk kvinne fødte barn på evakueringsfly

En afghansk kvinne fødte et barn på et amerikansk evakueringsfly på vei til Tyskland. En snartenkt flykommandør reddet morens liv, opplyser det amerikanske flyvåpenet..

NRK - 24 aug 21 kl. 04:24

Afghansk soldat drept i Kabul

En afghansk soldat mistet livet og minst seks personer ble såret i en skuddveksling ved en inngang til flyplassen i Kabul mandag. Det opplyser en talsmann for det amerikanske forsvaret, som forteller at en ukjent gjerningsmann skjøt mot afghanske sikkerhetsstyrker. Taliban har ikke kommentert hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt