VG > Debatt

Torsdag, 05 August, 12:08

VG - 13 juni 21 kl. 15:21

Tid for tøffe spørsmål

Kort tid etter å ha sett en lagkamerat sveve mellom liv og død, uttrykte de danske spillerne at de ville fortsette kampen. Det valget burde neppe ha fått lov til å ta..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tid, for, tøffe, spørsmål
NRK - 19 juni 21 kl. 17:05

Frp vil ikkje svara på LO-spørsmål

Frp er det einaste partiet som ikkje vil svara på LO sine spørsmål før valet i haust. LO har som tidlegare år stilt partia spørsmål om kva dei meiner om sakene som er trekte fram av LO-medlemmane som dei viktigaste i valet. Frp ville ikkje svara på spørsmåla i år, skriv Aftenposten.

NRK - 07 april 21 kl. 09:11

Auke i spørsmål frå born og unge

Spørjetenesta UNG.no fekk ein kraftig auke i spørsmål frå born og unge i koronaåret. I 2020 svarte fagpersonar på 75.

NRK - 30 juni 21 kl. 06:45

700.000 spørsmål ventar Putin

Nokon timar før Russlands president Vladimir Putin stiller på direktesending for å svare innbyggarane, er det kome inn over 700.000 spørsmål. Den årlege maratonsendinga er kjent for å vare lenge.

Klartale - 30 juni 21 kl. 08:59

Spørsmål til Putin

Vladimir Putin skal svare på spørsmål fra folket. Over 700.000 spørsmål er sendt inn til presidenten..

Dagbladet - 06 juli 21 kl. 16:26

Delta-frykt: - Spørsmål om tid

- Det er bare et spørsmål om tid, sier kommuneoverlege i Trondheim, Tove Røsstad..

Klartale - 24 mars 21 kl. 12:42

Svarer på dine spørsmål om korona

Har du spørsmål om korona? I kveld kan du spørre helse-toppene om det du lurer på..

Aftenposten - 23 april 21 kl. 20:00

Bohinen snakker ut om tiden i AaFK: - Var preget av å være fornøyd og stilte ikke tøffe nok krav

Lars Bohinen mener han ble for fornøyd etter suksessen i 2019, som gjorde at han ikke stilte tøffe nok krav til klubben..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 10:45

Følg Starts årsmøte på fvn.no

Torsdag klokken 19 avholdes årsmøte i IK Start. Vi sender møtet direkte, svarer på dine spørsmål og diskuterer etter at….

VG - 22 mars 21 kl. 15:25

Zlatan i tårer: – Nå er det ikke et godt spørsmål du stiller

Zlatan Ibrahimović (39) forklarer hvorfor han bestemte seg for å spille på det svenske landslaget igjen. Da han fikk spørsmål om sønnen, klarte han ikke å holde tårene tilbake..

VG - 26 mars 21 kl. 18:25

AstraZeneca-mysteriet: FHI sender spørsmål til tusenvis av vaksinerte

Ved å stille spørsmål til over 100.000 nordmenn, håper FHI å komme nærmere et svar på hva som forårsaker de mistenkte alvorlige vaksinebivirkningene..

Fler nyheter fra VG

VG - 17 timer siden

Supertreneren bak OL-gullet

Karstens Warholms eventyrlige OL-gull og verdensrekord på 400 meter hekk i Tokyo hadde ikke vært mulig uten treneren Leif Olav Alnes..

VG - 18 timer siden

Urkraftens drømmedag: Kan ha reddet Norge

TOKYO (VG) En sensasjon i sleggekast er trolig akkurat det troppen trengte for at det ambisiøse medaljemålet skal nås. Sportslig sett er OL i ferd med å kunne bli en stor norsk suksess..

VG - 22 timer siden

Vis meg hvem dine venner er…

Reaksjonene fra Gustav Witzøe på at de rikeste må betale noe mer i skatt, viser hvor mye de rikeste har tjent på å ha Høyre i regjering..

VG - Igår: 13:36

Svinaktig underlig kommentar fra VG

I kommentaren «Svinaktig dårlig dyrevelferd», har VG tatt argumentene til forskerne Javier Cianco, Cecilia G. Salinas og Rune Flikke for god fisk og stiller seg bak at Norge bør forby lakseoppdrett slik Argentina nylig gjorde.  Da velger VG å se bort fra at forbud neppe vil hjelpe klima, miljø, lokalsamfunn i land som driver havbruk eller matbehovet til verdens befolkning..

VG - 01 aug. 21 kl. 15:56

Ikke lov å le

Det første vi bør gjøre når noen viser sin sårbarhet, er å lytte. I Ramm-saken har vi fått en gyllen mulighet til akkurat det..

VG - 01 aug. 21 kl. 10:20

Fra høylytt hat til stilltiende enighet

I begynnelsen forsøkte de å ignorere oss. Når det ikke virket, prøvde de å latterliggjøre oss. Men når heller ikke det hadde effekt, angrep de oss.

VG - 01 aug. 21 kl. 07:46

Episk milliardsprekk

Oslos reservevannforsyning har gått på en ny kostnadssprekk, melder NRK. Nå blir også det såkalte stamnettprosjektet dyrere enn antatt..

VG - 30 juli 21 kl. 11:11

Norge må rustes mot værkatastrofer

Ekstremvær og flom har gjort tusenvis husløse og de offisielle dødstallene stiger raskt i Mellom-Europa, og varsler om hva vi har i vente- også i Norge. Klimaendringer krever at vi forbereder og tilpasser oss bedre værendringene..

VG - 30 juli 21 kl. 09:51

Høyteknologisk gruveprosjekt med miljøfokus

Gjennom flere artikler i VG i sommer har vi kunnet lese om demonstranter fra blant annet Natur og Ungdom som ønsker å hindre oppstart av den planlagte gruvedriften i Repparfjorden. Har demonstrantene egentlig skjønt hva de protesterer mot?.

VG - 28 juli 21 kl. 15:31

Når man løper vekk fra sin mor

Gående hjemover fra barneskolen med vennene mine så jeg moren min litt lenger framme. Hun bar på to store poser mat fra Spar-butikken, det så tungt ut. Istedenfor for å gå fram og hjelpe henne, gikk jeg ekstra sakte, for at hun ikke skulle se meg.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt